Crap!

Mh, så kändes det efter mitt dumma excelprov. Jag som tyckte att jag kunde allt, innan provet alltså, men icke. Fick nån skum känsla när jag satt där och gjorde provet. Allt blev typ dimmigt! Jättemysko! Jag fattade ingenting.. Det blev ju inte direkt bättre av att det regnade när jag och Sanna var på väg ner till stan sen. Menar, lyser solen vid 7 på morronen kan den väl fortsätta att göra det resten av dagen med!

Jag behövde inte bjuda Sanna på fika sen; vi fikade på Rådhuset och hon får allt gratis där, den jäveln! Men jag hade ju tänkt att bjuda henne, och det är ju tanken som räknas ;D Men det var mysigt iaf! Vi gick till Retz, och blev där i minst en halvtimme! Jag hittade två jättefina tröjor! Eller okey, Sanna hittade en av dem, men hon gillade inte hur den satt så... Ringde mamma och berättade om min underbara upptäckt och hon ba "Det finns mycket fint! Håll dig tills Göteborg". Meh, det är ju en månad kvar!! Sanna köpte iaf en jättefin klänning ;D

Duscha nu, ciao!


Prov!

Within a few minutes I'll be doing a test in excel! Wish me good luck!
Fika på stan med Sanna sen ;D YEHUU.. + att jag bjuder!

Ett kort besök i helvetet

Yepp, där vi idag, jag och min underbara klass. Vi färdades lång ner, genom den djupa tratten - helvetet, genom känslostormar, våld blod och tortyr, tills vi nådde, tro det eller ej, jävulen! Som tur va lyckades vi smyga oss upp på hans rygg där vi hittade en bakväg ut ur helvetet. Visst låter det spännande! Det var det inte.. Men ja, tur att vi hann komma därifrån innan lektionen var slut :) Vem vet vad som hade hänt annars?

Ah, måste öppna min dörr innan jag får tändsticksaskssyndrom! Dvs när man får syner om att väggarna kommer närmre och närmre, och tillslut äter dom upp en! Då får man blackout och är helt utslagen i flera dagar! Veckor om man har redig otur. Not so fun.. 

Nu har jag iaf sprungit en runda, så nu ska jag käka lite, och sen jobba. Lite segt. Fast bara 18-21, så det går nog fort I hope.

Have it hot!

You know what? I'll tell you what!

The king of the party, but oh what a fool -

He didn't know how to twist.
He didn't know how to make a girl resist.
He didn't know to move it, can you feel the groove.
He did'nt know how to twist.

*

Be sure you know how to twist.
Be sure you know how to make a girl resist.
Be sure you know how to move, be sure you feel the groove.
Be sure you know how to twist.

I'll write a suicide note on a hundred dollar bill

Shaa Shenna Shohey!

Satte nyss på en låt som jag inte hör på evigheter, Clarion call, men tror jag ska byta nu. Så bra var den inte, bara refrängen. Låter ungefär som om de använder en kulspruta genom hela låten. Fast inte på refrängen då alltså. Såklart!

Happ, jag har gjort noll och nada today. Varit ute lite, varit hemma å fixat och sen tränat kombi, as usual. Very nice. Frågade hon som hade passet om hon inte kunde ta med någon låt av Guns, vilket hon hade funderat på att göra. Vilket jag insisterade på att hon verkligen borde :) Erbjöd mig att göra en skiva med lite låtar till henne, för hon hade inget med dem. Självklart ska jag lägga in massa andra bra låtar också. Hon sa liksom att hon var syntare, så jag tänkte ge henne en hjälpande hand ur syntarträsket, snäll som jag är ;D

Lyssnar på The power of love nu. Den är så skön!
Borde fixa lite på mitt rum. Haha, det behöver jag jämt! På nåt konstigt vänster lyckas mina 8 kvadratmeter alltid att stöka till sig. And I do not know why!

Wiehuu, mami und ich bestämde nyss att vi ska till Gbg. Om en månad visserligen, men ändå! Nåt kul att se fram emot ju :) + att jag ska köpa ett Fritidskort då. Och ja, Emma, du får låna det av mig (mot en smärre summa). Grejen är bara att jag inte orkar vänta i en hel månad utan att shoppa. Jag är supershoppingsugen! Alla kläder på stan drar i mig och skriker Kööööp oooossss.. Dom jävlarna försöker locka in mig i sitt näste! Somebody save me!

Serri Josse, v.17 kommer du hit!

image9

Auf Wiedersehen!

Snö!?

Fick något av en chock när jag vaknade i morse och det första jag fick syn på var snö. Liksom hallååå, det är April! Snö i April. That does not make sense. Vafan, jag och  Sanna åt ju glass på stan igår. Utomhus. Komigen typ! Det är snart Maj, och när det är Maj är det näsan sommar, och nu snöar det.. Someone tell me what the hell is going on?

För allas info gjorde jag hela min familj en tjänst innan och drog ner till Kvantum för att einkaufa etwa frallor. Förutom att jag glömde vantar så att mina fingrar frös halvt ihjäl var det supergott :) 

Oookay, då ska jag snart klä på mig.. Till Coop och jobba vid 10 (till 14). Tack å lov får jag skjuts dit. Åh, känner inte för att jobba egentligen.. Är på myshumör. Vill typ ner på stan och fika eller shoppa lite. Eller titta på nån mysig film. Äta hallonpaj eller whatever mys det finns att göra. Fast pengar är alltid gut ;D

Hepp, hopp.. Time to change clothes and stuff.. Auf Viedersehen!
image8

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA! /
Igor Dressingski (HAHAHAHA!)


Mmmmmassage

Yesbox, precis vad jag får nu av min söta (åtminstone nu) lillesyrra! OCH det var t.o.m. hon som erbjöd sig. Helt gratis! Menar, vem tackar nej till nåt sånt? He he he..

Yeahaop. Allt var preciiiis som vanligt i skolan today. Dvs lika segt som vanligt! Matten var värst! Jag tror jag lyckades genomför ett enda tal, och allt jag kunde tänka på var typ: Om det går såhär kasst nu, hur ska det då gå på nationella?.. Jag är kokt. I bajs. Dammit!
Fanns faktiskt några ljuspunkter; det hade gått very, very well på min filmreview, och vi fick sluta hela 25 min tidigare från tyskan!! Ganz gut, om man bortser från att vi fick ett övningspapper på stark adjektivböjning med 80 övningar. 80! Fattar ni vilken evighet jag har framför mig!? Fast jag klagar inte! Det är ju ingen läxa eller så, bara det att det kommer ta runt 70 år innan det är färdigt. Värre för de som går i franskan (typ Sanna) för de har ju 500000 läxor varje vecka! Vilket jag måste erkänna att jag tycker är aningens kul ;D hihihi

Måste bara säga att jag håller med Emma (http://braket.blogg.se) fullt ut om att maten på vår skola inte är något att hurra för direkt. Milt sagt alltså. Jag skulle kunna skriva långa romaner om vad jag anser om maten, men det orkar vi inte! Och för den delen så skulle ingen orka läsa det heller. Men jag fattar inte hur dom kunde avsätta mig och MatMalin från matrådet! Vi två skulle ju rädda hela Västerhöjd! Fast vi låter ingen köra över oss! Vare sig dom vill det eller inte, vi kommer alltid att vara matråd. ALLTID!

Vilket härligt väder det var idag!! Jag och Sanna åt faktiskt McFlurry efter skolan :D Inget slår MC's glass. Den är bäst i hela världen!!! Okey, överdrev kanske liiite där, men god är den, ohyes! Sen har jag typ inte gjort så mkt mer idag.. Farfar skulle hit idag, så jag var tvungen att vara hemma. Vilket var helt ok eftersom jag var ganska trött. Så mycket som jag pratade med farfar idag har jag nog aldrig pratat med honom. Känns kul :) Och han sa att min hallonpaj var jättegod! Liksom, det visste jag ju redan, men ändå trevligt att få höra det, hehe..

Nu ska jag glida runt lite på nätet, sen nana.. Jobba imorron 10-14. Inte så farligt tidigt ändå :) Men have it, have it.

Computer knowledge

Ayoo! Datorkunskap nu. Rätt gött eftersom vi inte har nån lärare. Jag är redan super skillad på excel så jag behöver inte öva mer.. typ.. Är inte alls på humör för att skriva nu. Har inget att skriva om så...
I morse skaffade jag iaf bilddagboken! HAHAHA! Jag svek migsjälv. Sanna påpekade det så fint innan ;D Meen, det är ju typ enda sättet att hålla kontakten med Josse, eftersom hon aldrig är inne på msn längre!

För allas info kan jag ju berätta att jag slutar om 1 timme. Sanna hänger med hem :) kul kul! No idea vad vi ska göra.. Hon ville baka muffins, men jag vill hellre baka bullar, och det tar ju 100 år så det orkar vi inte. Kardemummakaka ville hon inte heller ha, kräsna jävel.. Yeahyeah, det blir köttfärssås iaf! MUMS!

Nu ska jag in på blipp, som alla andra suckers!

My life as a joke

Hey! Sitter här i min lilla tändsticksask och fryser och lyssnar på musik. Härligt! Hade bestämt mig för att vara duktig och göra klart tyskahäftet fullproppat med grammatik, som vi fick idag. Med tanke på att jag inte ens har börjat så går det inge bra :/ Alltså vi var ju inte tvugna att göra klart det, men ändå. Vi har ju inga andra läxor nu så.. Tyska är ju ett himla vackert språk. Väldigt sensuellt och romantiskt! Menar, vem hade inte blivit lite het på gröten om en schnygg tyskeman kom fram och sa: "Hallo meine Liebe, kommst du mit?" MKT finare än franska iaf!!!

Har fortfarade inte fattat hur man svarar på inlägg, men Josse jag vet att du, och alla andra, är intresserad av vad jag äter för god mat om dagarna ;) Du är bara avundsjuk! Bara för att jag är så snäll, och vet att du så gärna vill veta, så kan jag ju berätta att vi i klassen åt pancakes på Gräddhyllan. Ååååh, dom har bästa pannkakorna i stan! I hela världen! I hela universum! (Fast jag är säker på att om jag hade velat hade jag kunnat göra mycket godare.) Mums, mums. Bara Sofie som svek, och tog sallad istället. Stackarn, hon skulle bara veta vad hon gick miste om! För övrigt så blev alla sjukt mätta, vilket kanske också är meningen att man ska bli när man äter... Smört!

Emma berättade nyss för mig att hon råkade tappa sin kamera så att den gick sönder. Stackarn. Hon krossade tydligen en spegel för 4 år sedan, så nu har hon 7 otursår kvar. Jag tror fan att det med 7 års otur stämmer, för Emma har alltid otur! Nästan alltid iaf! (Förutom när hon är med mig) Men jag lider med dig Emmis.. Fast kan inte låta bli att tycka det är liiiite kul.. Kan redigt se hela scenen framför mig när du tappar kameran och ba :O! He he he. Jag hoppas verkligen att hon inte lyckas dra med mig i massa otursgrejer nu! Käns lite riskabelt att gå i samma klass :S Kanske ska byta..?
När jag tänker närmare på saken så har jag faktiskt blivit smittad! Innan, när jag var snäll och stekte hambörjare till lillsyrran, pappa å mig, så hoppade hambörjaren upp och attackerade mig!!! Nej men serri, jag skulle steka den tredje typ, och när jag la/slängde i den bara small det till, och den flög upp typ 10 cm(minst) och skvätte smör på mig! Varmt smör! + att den skvätte lite till när den kom tillbaks ner i stekpannan. Jag fick en chock! Brände mig på armen, hakan och halsen :/ Så nu är jag, tack vara dig Emma, rödprickig där. Thanks a lot, mate! Tur att jag är en stark kvinna som klarar av hårda situationer...

Var lite inne på att skaffa en bilddagbok. Var jätteanti det innan, men eftersom min krigare aldrig är inne på msn mer så får jag väl offra mig... Iaf så frågade jag pappa om vi inte hade nån kamera som jag kunde få låna. Han ba: Till vadå? Jag ba: Naaeee, men inget spec.. Bara fota lite.. Typ.. Hahaha, jag vågade typ inte stå för vad jag skulle ha bilderna till. Han skulle totalhåna mig! Inte för att det är spec stor risk att jag kommer fota mkt. Jag är sååå kass på det. När jag och Sanna var på skidsemester på sportlovet tog jag bara två bilder. En på min säng, och en på min packning. Och när jag var i Florida i somras lovade jag alla att ta mkt bilder. Vilket jag också gjorde. Men då hade jag tydligt tagit bild på fel saker! Ingen ville kolla på dom fina bilderna på alla ödlor och blommor som jag fotat. Eller alla McDonaldsskyltar ;D Jättefina bilder ju!

Floridabilder


BYE

Äppelpaus

Shenna! Käkar gott äpple från Royal Gala. Lugnt bästa äpplena! Perfa äppelsäsong nu :D Känner mig micket, micket duktig nu! Har vatt och tränat på Friskis innan med Sanna, och det gick skitbra! Sen gjorde jag pappa sällskap när han skulle handla och så har jag läst hela 15 sidor på min svenskaläxa. Det låter lite, men det är mycket! Huuuur segt som helst att läsa om alla hårdningar på Island.. På tal om det så ska jag continua att läsa nu. Haha, det är kul (och självklart coolt) att lägga in lite engelska här och var ;) Damn, I'm so funny! Eller nåt..

AUF WIEDERSEHEN!

Tungur knivur!

Tänkte tillängna detta inlägget till de fina folket som bodde på Island på 900-talet. De levde i ett manssamhälle där alla män var hårda, modiga och älskade krig och våld. Mmm, en sån man vill jag ha när jag blir stor! Micke H lärde oss massa fint om vikingafolket idag. + att han visade oss lite ur "Korpen flyger", världens mest sega film ever! Kass inspelning, kasst ljud, kassa skådisar, kass handling och bara massa kassa mord the whole movie through. Tack och lov att vi slapp se hela som vi var tvugna till i nian. På något konstigt vänster så kommer jag ihåg hela filmen utantill.. Tyvärr har jag inte tid att skriva upp hela storyn här nu, det sparar vi till en annan gång ;)

Var med Sanna innan. Eller ja, hon var här hemma i typ en timme och åt och gjorde franska. Sen skulle hon ner till Tingeling. Fast hon kommer hit sen igen så att vi kan dra till my beloved Friskis&Svettis för att köra skivstång. Hennes mamma som har passet ;D Mkt mkt mkt bra! Hade egentligen tänkt att göra förr förra veckans svenska läxa nu, läsa typ 22 sidor, men Emma ville ju så gärna att jag skulle skriva här.. Dessutom har läxan vuxit med typ 15 sidor till nu :/ Är det någon mer än jag som inser vilken evighet jag har framför mig?! Tänk typ 40 sidor om runor å vikingar.. Oh shit!

Well, so long!

image2


Oh yeah, all right!

Lyssnar på American Girl nu. Damn, it's a great song!

Gick upp vid 7 idag, skulle till Coop och jobba.. Det var jobbigt! Eller nää, inte så jobbigt faktiskt. Är inte så spec morrontrött av mig. Fast om jag säger att det var jobbigt så kan ni ju tycka lite synd om mig, moahaha! Men ärligt, vad gör man inte för pengar? Hjälpte en gubbe att hitta russin. Han blev så glad när han hittade dem att han kallade mig för "en präla", hahaha! Jag blev typ rörd :) Inte ofta man får höra sånt, tsss..

Var å tränade kombipass innan, skivstång å spin, som varje söndag. Stenhård tradition, and it cannot be broken!! Har också ätit jättegod köttfärssås! Eftersom den var så god skulle det ju falla sig naturligt att det var jag som gjort den, men det var det inte.. Det var faktiskt mom. Vilket är ganska förvånande då hon inte brukar göra spec god mat, haha. Fast en gång gjorde hon SUPERGOD köttfärssås! Den var så god att jag knappt finner ord för hur jävla god den var!!! Jag berättar bara för att jag vet att ni vill veta ;) Och för er som verkligen bryr er, och verkligen undrar om den var så god som jag påstår, ni kan fråga Sanna. För I know att hon tycker the same as me! Jo så att så äre!

Hepp, hopp.. Nu ska jag ta å fixa iordning lite på mitt rum. Perhaps dammsuga lite också. Tar ju inte spec lång tid med tanke på att jag bor i en tändsticksask :/ Sen ska jag ringa Josse, min underbara krigare, också! Fan ta henne om hon inte har tid att snacka! Lyckas alltid ringa när hon ska fika, hahaha.

Känner att jag borde kika runt lite här å lära mig mer.. Jag fattar ju inte allt redigt :S Shame. Men jag orkar inte nu, he he he. Dammsugarn väntar ;)

Peace out!

image1
My man! Almost as cool as me.

Ge mig pannkakor!

Tjohoo.. Har datakunskap nu, och det är trist. Har nyss bestämt mig för att göra ett PowerPointarbete om Astrid Lindgren, vilket är pretty much det enda jag gjort på dessa 75 minuterna. Nu ska jag på stan och köpa present till Jennie å Denise med Sanna ;D Sen blire PANNKAKOR! LOVE IT!

Ciao

I'm a fucking blogger!

Ohyes, jag kan redigt känna gemenskapen... Så gripande!

Jaja, nu sitter jag här och är mätt. Var lite generös och lagade min latislasagne till familjen ;D Seriöst, syrran började typ gråta för att hon tyckte det var äckligt! Måste ha varit kryddblandningen. Kan ju också varit glädjetårar över att för en gång skull få något annat än Billys panpizza/korv me bröd/toast/köttbullar och mos, vilket är min pappas standard. Han kan grilla också! Kan ju vara trevligt att veta :D

Happ.. Borde kanske berätta lite om migsjälv..
Jag heter Jessica, bor i New York på toppen av Empire Building, där jag kan stå och kasta kottar på allt gulligt folk som glider förbi. På fritiden brukar jag dansa square dance med min bodybuilderpojkvän Raymond. He is a bock! När jag inte är med Snutteraymond hänger jag och mitt supercoola rockband på mystiska inneklubbar, som är fyllda med mystiskt folk, och minglar med alla rockstars. Okey, jag kanske överdrev liiiite, men bortsätt från att jag bor i lägenhet Skövde och är singel så är allt annat total sanning, för hallååå, jag har ju faktiskt Guitar Hero!!! Visste du det Emma? ;D

Det känns rätt sorgligt att den enda som kommer att läsa detta, förmodligen, är Emma. Det var ju hon som ville att jag skulle börja skriva. Så Emma, tacka mig för att jag är så SNÄLL och gör det för DIN skull! En annan sorglig sak är att jag inte fattar hur något funkar här. Jag kan inte ens svara på mina inlägg! Eller ja, mitt inlägg. Skumt. Jag får kolla vidare på det... När jag ändå är inne på sorligheter kan jag ju berätta att jag hittade en vrålsnygg klänning för 3000 spänn på LaRami idag. Något som gör hela processen ännu sorgligare var att den satt bra. Way too bra för att vara så dyr. Det var sorligt. För att komma bort från allt det sorgliga kan jag ju berätta att jag fyndade en jättesöt tröja på H&M för 100 kr. Har velat ha den hur länge som helst, och nu när det var halva priset var jag ju så illa tvugen att slå till ;) he he he.

Ahh, jag kommer inte på nån bra avslutning, så jag bara forsätter att skriva typ. Men känner att jag börjar bli ordentligt trött. Var ju faktiskt ute och sprang i det fina vädret innan! + att jag var nere på Erikshjälpen en sväng. Det var traumatiskt. Alla kollade på mig, and I do not know why ;S Jag letade ju bara efter ett nytt skrivbord. Mitt tar ju upp minst hälften av mitt rum på 8 kvadratmeter. Jag bor typ i en låda. Yay, tyck synd om moi!

Men hejdå! Sängen väntar ;) Ps. Emma bjud mig på en macka imorron för att jag skrev så fint?


RSS 2.0