Marginaler

V 2225 H 2221

Information och Layout. Till 4. Och detta som brukade vara min tidiga dag.. Hade det varit en rolig lektion så okej, men nu fattar vi inte ens vad vi gör. Inte ens läraren fattar vad det är vi håller på med eller var kursen går ut på! Och nu säger hon att vi kan gå hem. Jag använde min tid idag till att läsa ut "vi som aldrig sa hora". Tyckte det var mycket mer givande än att skriva av ett papper med en beställning. Vem kan inte..? Och min Travianby har säkert dött ut. Mallan har 3 stycken. Jag är inte avundsjuk. Fick reda på att målet med spelet var att plundra byar och komma åt andras råvaror. Råvaror minsann...

Var inne på att välja Matte C och Engelska C till trean, men kom på att jag inte orkar så mycket plugg. Håller för tillfället på att välja bland lite intressanta kurser som Skogsskötsel A, B och C, Skarvningsteknik, Kust- och skärgårdsfiske, Kyl drift och underhåll, Körsång A, Manuell metallbågssvetsning, Sjömanskap, Skorsten/öppna spisar eller varför inte barteknik? Ah, jag känner bara att det är dags för mig att vidga mina vyer och prova på något nytt. Lite livserfarenhet. Hittade en intressant överlevnadskurs också. Undra vad man får göra där? Typ bli lämnad ensam i skogen i en vecka utan mat, överlever man blire MVG!

Jag tror jag har feber. Var nog ute aningen för länge och aningen för lättklädd igår. Ack..

SND!

Jag hade en trevlig gårdag! Efter att skolan slutat vill säga.. Gick hem till Hanna och hade mys + kollade på Vänner. Så längesen! Hade nästan glömt bort hur sjukt kul det är ;D Happ, sen skulle jag hem, men ångrade mig och gick till Rassyboy (som egentligen skulle sovit själver hos Alexandra) och lös upp hans vardag. Det var faktiskt kul. Han var inte sur på mig, jag var inte sur på honom. Bra bra! Vi gjorde egentligen inget spec mer än att lyssna på musik, snacka och lägga oss. 1 minut efter att vi sagt Godnatt börjar han tjata om att han inte kan sova. Snäll som jag är erbjöd jag mig att göra honom sällskap när han tog en cigg, vilket jag fick ångra hårt eftersom det sedan tog över 1 timme innan jag kunde sova (vilket var heeelt underbart, inte sovit så bra på läääänge).. Wild boy, I say. För att inte tala om hesten Rex... Anyway så var det fullt nödvändigt att använda ordet Lebensraum lite då och då :D

Happ mer eller mindre nyhemkommen från ett möte med Micke H, rektorn å nårra till, som handlade om någon slags utveckling, åsikter och så i Västra Götaland. Det var roligare än jag förväntat mig. Tror till och med att det var höjdpunkten på dagen, vilken annars sammanfattas bäst som en fittdag. Antal positiva händelser idag: 1. Och nu undrar jag, vart är världen på väg? Förfan, folk är ju både blinda och döva och helt jävla fullkomligt dumma i huvet! Vad är problemet!?


Bada

Det är inte direkt okänt att min käre far är snål. Han har kommit på ett nytt experiment som går ut på att han ska se hur låg el och vattenkostnad man kan få på ett år. Nämen yippie! Därför har han sänkt alla element i huset, och så fort man höjer (och då måste man höja till högsta eftersom det bildats frost vid listerna) så smyger han snabbt som attan och sänker ner till noll igen. Den enda värmekällan som existerar i vårt hus är vår spis, eller ugn eller vad man nu kallar det. Och tror ni jag kan sätta på den? Nej! Så jag får vandra runt här hemma i istiden med tusen kg kläder. Sen idag så var det extra kallt, så jag tänkte att jag kanske skulle ta mig ett bad.. Talade om det för Prins Koopa, och han frågade om jag var full. Hallå? Okey, jag har typ inte badat på säkert 5 år. I badkar alltså. Det blir så jävulskt varmt, men jag tänkte att jag skulle ge det en chans.

Efter cirkus 10 minuter kände jag att det blev alldeles för varmt, så jag öste i några kilo kallvatten. Då blev det bättre. Jag uppskattar att jag klarade ungefär en halvtimme, då jag tillslut låg och huttrade och fick hoppa in i duschen. Oh, glönde jag nämna att jag hade i en halv flaska muminskum? Det var rätt mysigt och luktade jättegott, dessvärre smakade det inte därefter. Inte för att jag smakade, men ja, det var lite svårt att undvika skummet med tanke på att jag i princip satt dränkt i det.

 Nu ska jag skriva klart GV the Pjäs. Den känns lite halv B, men det är ju trots allt jag som skrivit den. Själv. Skulle finslipa den på lektionen egentligen, men på något vänster blev det att jag utövade mitt parningsljud på Carl och Rickard. Kan väl inte dirket påstå att jag fick någon respond.. Förutom ett knytnäveslag på armen av RickyADELboy. Jag vet inte redigt hur jag ska tolka det där, gillar han mig eller inte? Alltså, han slår ju inga andra än mig? Ska jag se det som ett tecken? Har ju redan halva inne när det gäller CP (CallePonken), vi blev dreamteam på SoB. Ska ha nyhetsshow tillsammans. Jag var glad för hans skull att han fick vara med mig. Jag har ju så bra idéer! Dock var konservativa Carl inte så sugen på att framföra ett redigt krig som skulle sluta med att han dog.. Konstigt! Eller vid närmare eftertanke inte, han har helt enkelt fått för lite stock!


Nae serri, nu måste jag återgå till min stock! Jag menar GV. Eller G. som han så fint beskrivs i en del texter. Det komiska var att jag först idag fattade varför mina team mates höll på att kalla honom G., och asgarva, hela tiden och jag tyckte mest att det var ett av dom sämsta skämt ever. Fram till idag.. Nu är det däremot väldigt roligt!.

Ciao


GV The Pjäs

Hade det nice med Sanna, Soffan och Maria igår.. Vi åt bästa thaigrytan (det är hemskt att jag börjar bli aningens trötter på den..), som Maria dessvärre missade eftersom hon skulle äta jätteräkor och bidra till skövlingen av regnskogen. Men vi övriga hade det i alla fall trevligt. Förutom att min käre far var smått irriterad(underdrift!) på mig. Anyway, jag ägde alla på Guitar Hero och lyckades vinna över Sanna på singstar! Sen åt vi hallonpaj, yay! Hade det trevligt fram till typ halv 2, sen var jag passiv ett tag och sen, vid 2 typ, gick jag ut en runda och snackade med Soffan. Min hemtelefon var typ död. Inget ovanligt. När jag sedan insåg att klockan var halv 4 tyckte jag att det var dags att sluta snacka. Jag var faktiskt väldigt törstig.. Och idag vaknade jag halv 1. Yahoo.. Men vad, nästa helg har jag inte möjligheten att sova så länge så det är lika bra med det..

Nej, nu ska jag skriva GV The Pjäs. Jag är GV, Carl berättare, Rickyboy är adel och Emma & Krille(Haha, Krille) får vara lite alltiallo.. Ska träffa Rasse och Lisa sen med. Blir väl trevligt, I guess.. Och köra kombi. Sanna försökte lura mig in på villovägar och välja ett vanligt, tråkigt medelpass, som tydligen är skitkul, istället, men nej nej nej..

So long


Nu ska vi svettas!

Jag var med Emma på 75 min spin (igår med, fast själver och på friskis..) och Abs. Alltså, spinning är ju alltid jobbigt, men självförvållat eftersom man kan maska om man känner fört.. Det gjorde inte jag och Emma! Jag tyckte mig allt få lite connection med ledaren. En gång (eh, hela tiden) sa hon: VRID PÅÅÅÅ MOTSTÅÅND! Och så kollade hon rakt på mig när jag vred på mer, och hon ba: HELT RÄTT! Och jag ba: Yeah baby!! Åtminstone tänkte jag det.. Jag delade med mig av mina vackra fantasier till Emma, som var rätt svettig. Det var jag med. Jag var ganska glad när det var över... Tänkte att Abs inte kunde vara så jobbigt, men oj oj oj vad jag misstog mig! Redan efter första låten trodde jag att mina obefintliga magmuskler skulle åka genom magen och döda mig. Vilket är helt omöjligt eftersom jag, som sagt, inte äger så mycket magstyrka. Än. Sen fortsattde det sådär ungefär hela passet. Jag typ skakade när vi körde sånna statiska övningar. Sen skulle vi paddla, och jag fattade ingenting.. Eller fattade och fattade, jag lyckades i alla fall inte få det att se lika snyggt ut som ledaren.

Pinsamast är att jag sa till Emma att jag övervägde att byta från Friskis till Nautilus. NEJ! För faan! Om jag hade gjort det hade det enbart varit av lathet, det är ju snäppet närmre till Nautilus, och inte för att det är bättre. Valet är enkelt, jag vill inte framstå som lat. Om jag nångång är lat så är det endast i smyg, och då gärna i sovande stadie, så att ingen ska märka något. Och sure, gymmet är större än Friskis, men hur ofta befinner jag mig där? Jag använder i princip aldrig gymmet..

Fan nu måste jag sova! Efter att jag druckit några liter vatten för att hjälpa mig själv från sick träningsvärk imorron. Kom att tänka på bästa ordspråket som Emma kläckte ur sig innan, för det var så fult! :D Hahahaha.. Men hejdå!


I'm in. All in.

Försöker döda lite tid tills att jag ska dra mig ner till Friskis. Skulle säkerligen kunna döda den lika bra genom att plugga företagsekonomi eller matte, men nej, så blev det icke. Min pappa har typ bett mig att dammsuga 5 gånger, och jag har sagt "Neej, jag är hur upptagen som helst, jag hinner inte!" lika många gånger. Hans militärkompisar ska hit och "grilla lite på balkongen". Jag tänkte på att Soffan borde vara här, hon gillar ju män i uniform...

Jag, Mallan, Jacuba och Soffan satte oss för att plugga lite.. Soffan lyssnade på musik och åt upp Marias kakor medans vi andra försökte lösa en uppgift som for rakt åt helvete. Letade runt halva skolan efter någon med ekonomiska kvaliteter, och tillslut, när vi gett upp, hittade vi precis den vi letade efter! Alltså.. jag vet inte om hon var till så stor hjälp, hon skulle kuta iväg och ha lektion eller nåt.. Happ, kul för oss och våra icke existerande hjärnor. Jag avböjde i alla fall att dra och fika. Trots att Oscar erbjöd sig att bjuda. Hade egentligen planerat att köra skivstång vid halv 6, men insåg att jag inte skulle hinna.. Så det får bli 75 minuter spinning med Anette istället.. Nice nice nice.

Och Manfred Mann var bäst! Måste bara säga det en gång till! Vilka gitarrspel! Helt underbart! Och nu måste jag såå dra!


Manfred Mann!

Helt otroligt! Så sjukt jävla underbart bra! Jag var typ helt omotiverad och hade väl inte världens högaste förväntningar, + att allt gick rakt åt helvete först, och då menar jag verkligen allt! Jag råkade tappa bort min biljett, visserligen när vi redan kommit in (men ändå!) och Sanna halvt dödade mig.. Faan, varför satte jag mig här? Jag är i världens tidsnöd bara för att jag bestämde mig för att duscha och om tjugo min ska jag vara påklädd, ha sminkat mig, ätit.. Yay!

Jag var trött...

men dock inte längre.. Blev av okänd anledning pigg igen när jag satte mig här, vilket strider helt emot naturens lagar då jag borde vara skittrött efter att ha sovit 5 timmar inatt. Men det fanns faktiskt en bra orsak till att det blev så snålt med sömn, så det är okej. Menar, jag var ju inte tröttare idag än annars.. Förutom på jobbet, men jag lyckas alltid vara trött då. Åter igen av någon okänd anledning. Tanken slog mig nyss att jag kanske inte alls är trött, bara allmänt dizzy. Jag ska så lägga om mitt liv! Eller åtminstone börja tänka på viktiga saker, som kravodlade bananer.. Hahaha, bananer får mig att tänka på när Rickard sa "..hyser agg mot apan" Istället för Japan. Hmm, kanske inte så bra med bananer trots allt. (Får ja skala din banan, eller vill du kanske skala den själv så jag kan äta upp den?) Min första tanke var att jag skulle tänka på regnskogsskövlingen, men ack och ve, träd....stock.. Oh no.. Men nej, nu börjar jag mitt nya porrjekt Fokusera Mera. Och på tal om ingenting ska Josefin (UTAN E, som hon talade om för mig över tele innan att hon brukar säga till dom som stavar hennes namn så. Way to go girl!) lära mig coola gitarriff och vi ska spela in en låt tillsammans. Hon tyckte att min låt om Stock och Lebensraum, som jag lite fint improviserade ihop vid matbordet, hade redig hit-potential.

Imorron ska jag på Manfred Mann med Sannababe. Jawohl.. Jag är inte alls sugen nu, men ja.. Konstigt nog längtar jag till att få sitta på tåget och sova. Jag älskar att sova! Jag tänker alltid att jag ska sova ut, men tar inte redigt tag i saken på allvar.. Ah, den som ändå vora pensionär och förslappad på alla sätt och vis...


I'm amazed by you

Läste nyss det finaste jag någonsin läst. Som en ljusstråle gick det rakt in i hjärtat och spred sig som värme genom hela kroppen. Läste det om och om igen för att verkligen komma ihåg det. Inte för att det behövdes egentligen; vissa saker har talangen att fastna förvånansvärt snabbt, vilket kan vara både bra och dåligt beroende på hur man ser det och vad det gäller. Visste inte att jag ägde förmågan att känna de känslor som helt plötsligt blev så tydliga inom mig. Visste inte att jag kunde tänka så fina ord och samtidigt mena dem. Visste inte att jag hade ett så stort behov av att nå högsta plan, alla kategorier. Visste inte att jag innerst inne vill vara en bra människa..


Farewell, great warrior

Jossan har övergett Skövde och åkt hem till Skåneland igen. Tråkigt, jawohl. Jag borde nog åka ner till henne på sportlovet, har en känsla av att vi inte kommer ses förrän sommarn annars, och det vore ju så tråkigt. För henne alltså, att inte få umgås med roliga mig, det är ju trots allt en upplevelse i sig ;) Dessutom har vi ju planer att förverkliga, he he.. Tyvärr, tyvärr kan jag inte avslöja vad.

Trots att jag varit uppe halva natten (stock med Jossan natten lång), tvingades gå upp redan vid halv 10, (eller okej, Josse gick upp halv tio och jag halv 11, men min mobil ringde halv 10) och är så himla trött har jag faktiskt hunnit med massor med grejer: jag har sprungit, kollat på Mia & Klara på youtube, lyssnat på musik, städat mitt rum och läst ut min bok. Kan ju tillägga att jag börjat på en ny.

När jag utfört alla dessa tunga bedrifter kände jag mig allmänt trött, så när pappa bad mig kolla upp numret till Chilli på Eniro bytte jag helt enkelt ut en 0 mot en 1, bara för att se vad som skulle hända. Det var rätt kul, han kom helt fel och mamma tyckte jag var jätteelak. Efter att ha skrattat åt hur kul jag var försökte jag förklara att det bara var en hastig impuls, som jag råkade hänga på. Man ska ju följa sin kvinnliga intution, eller? Och straffet? Hmm, mamma erbjöd inte mig någon fika, men det är okej. Jag hade ju sååå roligt med mig själv!

Lyssnar för tillfället på musik. Har lyssnat på samma låt säkert 20 gånger, det känns rätt pinsamt. Igår frågade Josse om jag var störd, ohnej, men jag vill gärna ha lite stock!

Hepp hopp, ska ta ett tag i mig själv nu. Måste ju vara snygg snygg snygg nu när jag ska träffa Prins Koopa och allt<3 Ska öva in några stock-skämt också, eftersom dom var så vääldigt uppskattade sist. Funderar lite på vad jag ska ha på mig.. Det hade ju varit så roligt om jag hade kommit i korsett och typ tighta skinnbyxor med snörning. Kanske lite handklovar på det? Oh la la.. Det tar vi!

Skala banan/Ät stock


I love you, trogne vapendragare

Yep, min älskade krigare är här nu. Sen torsdes. Det är nice. Mycke nice till och med! Just nu sitter hon i min säng och läser i min erotiska bok, eller snarare letar efter något "kul". Kan ju inte säga att hon ser allt för tillfredsställd ut...

I torsdes gjorde vi typ ingenting mer än att introducera oss för varann och träffa Prins Koopa. Dom kom bra överens, dock var prinsen aningens bitchig mot mig och ansåg att jag gjorde bort honom. Medvetet. Fast det var ganska roligt :D Nästan lika kul som när Rickard var helt pissed off på mig under hemresan från Trysil när jag satt och skämtade med mig själv. Det var ju inte dirket så att jag inte lät dom andra vara med och skämta, men tydligen var det bara jag som tyckte att det var kul.. Höll på non-stop och skämta/växla mellan überskånska och lidingöska ända till Widolfs föräldrar kom och hämtade upp oss. Då fick jag näsblod sen somnade jag. Hoppsan.. Guess that's life living on the edge.

Oookay, igår var jag tyvärr tvungen att masa mig upp vid halv 7 och vara småsur på Jossan för att hon kunde ligga kvar och dra sig hur länge hon ville. Ändå var det hon som klagade över en stressig morgon. Hallå?? Anyway, hon gjorde inte så mycket mer än att snylta lite nudlar från skolan, kolla lite på min vänner och sedan dra ner till stan. Väl hemma igen gjorde vi jättegod lasagne, eller rättare sagt, jag var mat och pajansvarig (vi fick ingen paj, och idag åt mamma och dom upp resten. Stackars, stackars oss. Eller mig. Mest mig.) och Jossiboy salladsansvarig. Men den blev god (maybe baby för att jag sa åt henne vad hon skulle ha i den, hö hö..) Happ, sen var vi gentlemän gick hela vägen ner för berget och mötte Musen, bar hem henne hit och kollade på "Barnhemmet", en skräckfilm som faktiskt inte alls var läskig. Åtminstone tyckte alla utom Josse det. Hon satt slickad mot min högra sida, bakom en kudde, och mumlade för sig själv hela filmen. Det roligaste var ju i morse när hon så fint uttalade sig om hur skönt hon tyckte det var att Maria också hade varit rädd, och hon blev ganska sårad när jag så fint förklarade att Musen i själva verket satt och hånflinade åt henne typ hela tiden. By the way så var jag minst rädd av oss. Och smartast! Jag kom på slutet först, listig som jag är ;) Egentligen visste jag ju det lååångt innan jag sa det, men jag ville ju inte förstöra för dom andra :) Happ, sen hade vi det lite mysigt och efter det var jag och Jossan gentlemän igen och följde Maria hela vägen ner för berget. Ädelt, om jag får säga det själv!

Today har vi varit i Gbg hela dan. Jag köpte inte alls lika mycket som jag brukar, men det är okej. Måste ju variera sig. Har iaf äntligen köpt mig en ny kalender, så nu slipper jag känna mig halvt handikappad. Köpte även en ny, vit, långärmad tröja eftersom min gamla blev snodd av städpersonalen i London. Den är SÅ skön.. Lyckades även hitta en grå tröja med hestar på, det passar ju skitbra eftersom att jag älskar stock, jag menar att rida (he-he), och sen är ju Hesten min favvolift i Trysil ;) Sist men inte mist köpte jag en svart munkis. Fråga mig inte varför. Det var 70%, så den kostade drygt 200, och jag kände att en sån kan ju vara bra att ha. Pappa tyckte det var grymt onödigt med tanke på att jag nyligen gett bort typ 10 munkisar och koftor till syrran.. Tyvärr hade jag inget bra svar på det där. Han tyckte åtmintstone att jag var förståndig som struntade i att köpa ett (otroligt vackert!) halsband för 700 och ett typ linne (fast liksom så mycket mer än bara ett linne) från Odd Molly för 1300. Jag ville verkligen ha det. Både jag och Jossan var såå överens om att det var såå fint på mig. Men ack. Usch, jag vill inte ens tänka på det...

Okay, nu har Jossan börjat med högläsning från boken. Jag läste den på tåget och lite då och då mellan shoppingen, i köer och så vidare. Och ja, det betyder att mina tankar har varit en aning...driftande idag, ja. Positivt alltså. Jag tror fan att Josse också har blivit ett fan av boken, hon ser väldigt hemma ut där i min säng med min bok.

Åh, något kul! Jossan och jag köpte en bok om Cypern för 10 kr som hon skulle ge i gåva till mina föräldrar. Sen köpte hon en snygg kaffeburk som hon skulle ge efteråt. Det var kul! Vi spelade in det, och pappa ba: "Då får vi tacka så mycket!" Och Josse: "Jaa, om ni någonsin skulle vilja åka till Cypern, HAHAHAHAHAA! ÅÅÅHH, Jessicaaa, jag klarar det inte..!" Och jaa, sen gav hon kaffet med, pappa tackade igen, och mamma också, såklart. Sen när vi kommit in på mitt rum frågade hon om vi hade något att äta på.. Jag gav henne chillinötter, det gillade hon tydligen. Nötter känns typ som trä, då kan man lika gärna tugga på en pinne...

Oh, vi körde ju singstar med! Äntligen lite utmaning!! Jag tror vi vann ungefär lika många gånger. Eller, egentligen vann jag nog lite mer, men man måste ju inte alltid vara så petig :D

Snart ska jag och Jossan ut på äventyr!

So long, you sexy thing

Stock?

Yo! Nu har Jossan anlänt! Jag trodde hon skulle komma vid kvart över 4, och var enligt mig själv i mycket god tid när jag gick hemifrån. Dock sprack det hela ganska snart när jag kvart i 4 får ett sms om att hon är i vänthallen... Illa! Hon lyckades, imponerande nog, att ta sig alldeles själv till torget :) När vi väl hade återförenats kom en blind man och jagade oss. Jag menar allvar, han tänkte seriöst ta Jossan till fånga! Sen gick han in i en stolpe, och vi bara skrattade gott åt honom. He he he.. Nu fick Josse dåligt samvete. Inte jag, jag är hård!

Jossans mamma tyckte att hon skulle köpa en växt i gåva till mina föräldrar, så därför köpte vi en resehandbok om Cypern för hela 10 kr! Hahahaha, det blir bara SÅ kul att se mammas och pappas min när dom öppnar den! Sen slänger vi fram den rediga gåvan, som vi tyvärr inte hittat ännu.. Kanske ett par handklovar?

Okey, efter boken så åt vi, jag pratade lite i telefon och Josse fördrev tiden med att kolla på The Hills.. Det var trevligt :) Sen kom Rasmus och det var faktiskt trevligt det med. Klart godkänd (Av Jossiboi alltså). Tur för mig, he he. Annars hade jag ju inte kunnat umgås mer med honom, och det hade ju varit lite tråkigt. (Moahahahahahahahahaa) Jag var ju lite orolig där ett tag, menar, det går ju bara inte umgås med någon som Jossan misstycker om... God no!

Okaaay, nu ska vi spela Guitar Hero och sen blire till att kolla lite på Barnhemmet. En skräckis.. Ännu återstår det dock att se hur det blir med själva sovandet inatt.. Samma säng eller inte, det är frågan....

Du vill väl alltid ha stock?

Minsann. Då var man hemma igen. Och det känns inte inte inte inte bra! Eller, det finns ju såklart alltid något potitivt (Jossan!), men näe, jag vill helt klart tillbaka! Kändes helt fel att vakna upp i sin egen säng i morse.. Hade varit lite mer okey om jag varit ensam hemma, men ack, både mamma, syrran å syrrans kompis inkräktar. + en hantverkare som inte verkar ha någon förståelse för folk med sömnbehov. Alltså han låter typ dansk, jag hör seriöst inte vad han säger, som om han hade gröt i käften eller nåt. Som en dansk. Kan lugnt påstå att jag inte har ett speciellt gott öga till danskar efter min och Windolfs lilla incident i mörkret..

Hade väl inte allt för höga förväntningar på resan först. Visst, jag var säker på att det skulle vara helt underbart att åka skidor och att vi säkert skulle ha ganska kul, men ack, vilken underskattning! Jag underskattade t.ex. både Julia och Simon, grovt. Hade inte speciellt stora förhoppningar på backarna heller, eftersom allt var en enda skridskobana sist jag var där, men även dom var jättebra! Jag vurpade inte en enda gång! Inte i åkande tillstånd i alla fall ;) haha..

Jag är verkligen helt tagen av hur bra jag har haft det, av hur jävla bra jag mådde! Allt jobbigt, tråkigt, svårt, ledsamt, etc etc bara försvann. Man, okej jag, brukar alltid tänka nån negativ tanke, alltid ha något i bakhuvudet liksom, men inte nu. Har nog aldrig varit så positiv i hela mitt liv. Kanske kan övertala Julia att öppna sin baguetteförsäljning mitt i backen i Trysil, så kan jag vara hennes servitris. "Jahaaa, var det braaa sååå? Okeeej, vill ni betala i cash eller natura?" För att sedan avsluta med att lägga handen på axeln, andas in djupt (genom näsan!!!) och säga: "Carpe diem". Total försäljning, jawohl Lebensraum! Vi är åtminstone flerspråkiga, vilket gör oddsen för att lyckas ännu högre ;) Förhoppningsvis lyckas vi ragga upp någon australiensare, så vi har någonstans att sova när vi gör våran planerade tripp dit. Annars får vi helt enkelt segla ner i hennes segelbåt. Ingenting är omöjligt. Inte om man är lite naiv iaf! Se så diplomatisk jag är som erkänner mina brister. Fast jag ser ju inte det som en brist. It kepps me going - jag motverkar en psykotisk breakdown genom att låssas att saker är liiite simplare än vad dom egentligen är. Helt kontrollerat alltså.

Snackade nyss med Jossan. Hon kommer hit i morgon. Hade tydligen varit lite orolig fall jag skulle vara hemma eller inte, men ändå beställt biljetter. Smart woman. Mitt rum är i alla fall städat, så det slipper jag tänka på, och jag har inte sticksiga ben. Sa det till Josse, men sen kom jag på att vi aldrig sover i samma säng. Det är rätt mysko för jag skulle kunna sova i samma säng som vem som helst, jag sover typ alltid i samma säng om jag sover över med nån. Det är liksom naturligt (inget sexuellt). Men jag har aldrig, inte en endaste gång, sovit i samma säng som Josse. Inte för att jag har något behov av att göra det, jag bara konstaterar faktumet som råder... Hur som helst, hon brukar tydligen låna tandborstar av alla, men inte av mig. Detta gällde tydligen trosor också. Använda. Sen spårade hon ur och berättade mycket detaljerat om hur dom såg ut. Alltså dom använda trosorna. Eww.. Fast det var ganska oseriöst. Kan tom ha varit mitt förslag, he he.. Däremot fattade jag aldrig redigt om det med tandborsten var på sant eller inte. Men sånt är lite äckligt. Förutom att låna min då. Nej men allvarligt.. Man vet ju inte vad den personen har ätit innan. Typ musslor, eller något annat kreatur från havets botten, fullt av slem och konstiga tentakler. HAHAHAHAHA, på tal om detta, en gång var det en kompis som smyglånade någons tandborste. Det roliga var bara att denna någon visade sig vara hunden! HAHAHA!

Det är skola i morgon. Min hjärna är totalt ur funktion. Och jag saknar vattnet i Trysil. Jag saknar allt med Trysil. Det är nästan sorgligt.. Jag fick såhär ont i hjärtat när vi skulle åka där ifrån - skyller på bad week, man är väl ingen mes heller! Fast jag höll det för mig själv. Försökte tänka borta bra, hemma bäst. Det är så fel! Borta är så bäst! Jag mer eller mindre hatar att vara hemma. Åtminstone när övriga familjemedlemmar är här. Kul för mig.

Nu ska jag läsa lite och bli vis. So long!

Trysil!

Yay, om cirkus en timme går tåget till Gbg, sen buss i 100 år.. Som visserligen går vid 3, men dom andra tyckte att det var bra att vara ute i god tid. Ah, masade mig upp vid 8 och duschade och packade klart. Fick knappt igen väskan. Fattar inte redigt vad jag har med mig.. Men man måste ju ha lite valmöjligheter. Okej, just nu är jag väldigt trött och bara längtar efter att få sätta mig på tåget och sova. Hade trevligt igår, och undrar lite över hur det blev med Jossans somna-i-duschen (dom hade inget badkar). Nästan bud på att ringa.. Det känns ganska vått, men ack så rebelliskt. Vi var i alla fall överens om att det inte ska göra ont när man kysses. Aw..

Nu dödar pappa mig. So long!

RSS 2.0