Shanghai

Hallau. Hade världens bästa plan för mig själv idag, som sprack. Börjar med att jag vaknar typ halv 12 istället för 10 som jag planerat, sen ringde Sanna (eller det var nog jag som ringde, fast hon ville ju såklart att jag skulle ringa) och snackade om någon på bilddagboken i en halvtimme. Typ. Jag ska nog sluta prata så mycket i telefon. Igår t.ex. lyckades jag fördriva två timmar genom att snacka om allt och inget med Jossiboy, som ska hit. Yes yes yeees! Anyway, jag hade planerat att jag skulle ha gjort klar min No till klockan ett, och efter det dra ner och möta mamsen på stan för att köpa en skidjacka. Pappa informerade mig igår om att min nuvarande skidjacka befinner sig nere i stugan. I Sbg. Väldigt långt här i från med andra ord. Jag undrar vilket jävla ljushuvud det är som tar ner en skidjacka till en sommarstuga. Vad tänker man med då liksom? Jag har seriöst inte tid att leta upp en jacka nu. Den ska iaf vara svart eller röd och snygg. Helst svart, tror jag. Svarteman.

Okeey, jag ska snart börja plugga. Dock ringde prinsen innan, så jag måste alltså ringa upp honom. Jag kommer aldrig få klart denhär skiten. Eller jag vet redan precis vad jag ska skriva, men jag orkar inte ta tag i mig själv och få det gjort. Fast det löser sig alltid tillslut, så det är ju lungan. Dessutom ska jag myspysa med Hanna T sen, hon borde ju kunna sånthär ;)

Nej, nu har jag bara 4 timmar på mig!

It's cool, we can still be friends

I alla fall inte detta året! Skönt! Kände mig allmänt likgiltig idag.. Sprang mest runt med scannrar och kundvagnar, typ. Innan jobbet hann jag även med att träffa min älskade prins ett tag. Sen fick jag lägligt nog syn på en prinsessa också, tro det eller ej.. Och så hann jag med att ringa Jossan och Sanna. Effektivt, ohyes.

Träffade Igbale sen. Hon ska mönstra, och jag är hennes personliga tränare. Jag ska träna henne, och mig, varje dag fram till nångång i Februari. Jobbigt. Eller nej, inte jobbigt, bara svårt att få ihop tiden antar jag.. Hon kommer aldrig palla. Jag får nog ge henne ledigt på söndagar så jag kan köra min älskade kombi :) Anyway, Igbale är en väldigt god människa. Hon ska adoptera 2 barn och arbeta gratis + riskera livet i Colombia med att ta bort minor. Nåt i den stilen i alla fall. Jag kände mig som en mycket dålig människa. När jag sa det försökte hon övertala mig att göra lumpen, men nej. Icke. Pappa lurade mig att praoa där en gång, och det räcker gott och väl. Det var den kallaste veckan i hela mitt liv! Jag fick typ amputera ett ben! Brände upp halsen också av allt överhett kaffe man tvingades dricka. Det var typ det eller frysa ihjäl som gällde. Vad väljer man mellan pest och kolera?

Kom hem för typ en timme sen eller nåt. Alltså varit borta nästan hela dan. Nice! Hmm, jag kan inte redigt tyda auran i huset just nu. Den känns bara konstig. Eller så känns den konstigt normal. I don't know. Och jag bryr mig säkert inte egentligen.. Mamma och pappa kollade på "allt om min buske" när jag kom hem. Sen ropade dom på mig, tyckte väl att jag kunde närvara lite eller något. Tack för att ni ropade in mig mitt i sexscenen! Jag brukar tycka sånt är ganska underhållande, men tro mig - detta var enbart hemskt! Mamma typ fnittrar/skrattar jättemycket, pappa allmänt generad trots att alla vet att han tycker det är sååå intressant egentligen och jag, stackars stackars jag, satt mest och önskade mig bort. Jag höll ut en kvart. Sen blev det bara för mycket. Alltså, det var mer okej att se filmen på bio, vilket var sjukt längesen, med Amanda.

Hade planerat att ringa Oskar, och precis när jag tänker göra det så ringer han! Coolt! Jag ska laga mat till Trysil. Jag paxade thaigrytan, tror inte det är nån annan som gör den i vilket fall :D Men ack så god den är! Sen ringde Prins Koopa också. Överväger om jag ska dra ner och träffa honom eller inte. Mitt norra öga säger mig att jag borde göra det. Jag har ont i huvet för allting bara flyger omkring och kraschar och jag är bara allmänt irriterad men way too trött för att avreagera mig på något eller någon. Helst skulle jag nog vilja dra ut och springa en runda. Mitt humör brukar liksom vända då, det är rätt skönt.. Så jag drar nu!

Isolerad - ja tack!

Guten Morgen! Eller ja, så jävla god vet jag inte om den är alltså.. Vaknade vid 10 och försökte bestämma mig för om jag skulle gå upp eller inte.. Kände att jag inte var i rätt mood för att snacka med någon. Pappa har en tendens att tjata nåt jävulskt på morronen. Jag tvivlar starkt på att denna morgon är ett undantag. Dessutom lovade jag, igår, att jag skulle prata med honom och mamma, men jag råkade helt glömma bort detta. Snarare sket fullständigt i det.

Vet inte hur länge jag kan stanna här i min trygghet. För det första är jag väldigt hungrig, vilket jag varit sen igår och för den andra börjar jag jobba vid 13. Åhnej, mamma smet sig in på mitt territorium. Självklart pappa också. Great att det tog oss mindre än 1 minut att bli tjuriga mot varann.. Jag ska aldrig mer nämna något om datorer i hans närhet. Och nu lämnar mamma mig ensam med mr Devil. Fast han talade till mig nyss i aningen trevligare ton. Jag tror problemet ligger hos mig, ibland orkar jag bara inte vara social mot min familj. Väldigt ofta. Tycker dom i alla fall.. Går ju diskutera.

Funderar på att ge upp och gå och äta lite. Pappa är i köket. Det är synd om honom att han är så trög. Jag kanske borde ha lite förståelse för honom där..

So long

Paladin

Rickyboy lärde mig nyss ett nytt ord. Eller jaa, jag vet inte redigt om det var ett ord eller inte. Vi kom aldrig fram till det. Eller rättare sagt, han orkade inte förklara. Men visst låter det effektfullt - Paladin!

Jobbade innan. Var så himla trött och tillslut kom jag in i en sån allting-är-jätteroligt-period och började skämta med Johanna som nog mest undrade vart felet satt.. Men det var så kul. Jag var kul! Roligast var när jag kollade i en frys där det i mitten satt en skylt med texten "Daimtårta 43,90", men istället låg det massa kött i. Smaskens daimtårta där. Nytt recept kanske? Det var så kul att jag var tvungen att föreviga det hela i min mobil :D Jag ska förresten köpa ny mobil. När jag hittat någon vill säga. Vilket förmodligen kommer ta tid eftersom jag varken har tid eller lust att leta runt. Jag har inte så höga krav egentligen, bara den har mycket minne, mp3, hyfsad kamera, snygg, smidig, gärna svart eller lilaglittrig, billig och så ska det finnas Quadra Pop. Quadra Pop är helt klart viktigast. Sure, min mobil må vara världens sämsta men den har åtminstone Quadra Pop :D Som jag för övrigt har drygt 4,7 miljoner i rekord på. Om jag skaffar mig en ny telefon innebär det att mitt slit med det kommer ha varit helt i onödan.. Snyft.. Alla mina prylar bara går sönder. Mitt älskade gameboy som jag älskar mest av allt i hela världen är ju helt dött. Stackarn. Tydligen älskar jag det inte tillräckligt mycket för att ringa till nintendos kundtjänst och reda upp problemet.

Nu har jag tråkigt. Skickar musik till Amanda (typ Barbados - Oh carol, vem vill inte ha liksom? Fast den är fan bra..) och pillar (haha, råkade skriva pullar. ursäkta, jag är trött!) lite med min nya dator. Vet inte varför jag inte använder den istället. Kan vara för att jag helt enkelt inte orkar lära mig att skriva på ett platt tangentbord. Det går så mycket långsammare. Fast jag brode ju få ganska skillade fingrar efter ett tag, och det är ju aldrig fel ;D Kände att jag var tvungen att lyssna på Jag är så het med Björn Rosenström. Rätt bra faktiskt. Finns ju en anledning till att man hade honom som idol när man var 12...

Hahahaha, jag ringde Fanny nyss och det var kul! Eller ja, både mina telefoner cpade, så det blev roligt när hon inte hörde ett skit. Jag tror såhär, egentligen är det inte fel på telefonerna utan det vilar helt enkelt en förbannelse över vårt hus.

Sova sova sova!

Frisk luft - great!

Tjo! Jag är ganska död. Skulle bege mig ut och springa innan. Drog härifrån vid typ kvart i två och kom hem typ kvart över 4. 2,5 timmar. Inte illa va? Haha, synd bara att det inte var redigt meningen.. Jag hade tänkt att springa lite på berget, men den rundan jag brukar springa var helt oskyltad, och jag hittade tydligen inte så bra som jag hoppades på, och kom helt vilse. Jag var säkert vilse i en timme. Sprang på någon väg som såg lika dan ut hela tiden, och när jag väl insåg att jag inte skulle komma någon vart hade jag kommit ganska långt. Det var bara att vända. Efter 100 år hoppade jag in i skogen och lyckades på något skumt sätt komma in på 16km spåret. Jag har nog aldrig varit så lycklig över att vara på det. Dessvärre var jag alldeles för trött för att ens orka tänka tanken på att springa det. Men ja, jag lyckades iaf ta mig tillbaka till stadion. Väl hemma hade mamma börjat bli orolig för mig. Hon var till och med så orolig att erböjd sig att både skjutsa och hämta mig på coop :D He he he.. Själv var man ju då inte aaalls orolig. Jag hade stenkoll på läget. Typ.

Nu ska jag bege mig.. Bye!

Då var det över..

Nu har vi hunnit äta julmat, dela ut julklappar och kolla på vad alla fått. Kusinen fick en elgitarr, som hans pappa förtillfället spelar Thunderstruck på. Åh, den är så bra! Jag frågade om han kunde den, och måste erkänna att jag blev väldigt impad av hans talanger.. Men jaha, då är det bara att vänta ett år tills tomten kommer igen. Men det är okej. Jag är nöjd. Funderar lite på vilken klapp som får koras som den bästa.. Det är stekpannan från Coop mot datorn där alltså. Svårt val! Är väldigt lycklig över att mamma köpte min beloved tröja som jag velat ha hur länge som helst (dvs typ 4 veckor). Är glad för allt annat med, bara att jag inte orkar skriva upp allt :) Fast det är allt värt att ta med dom otroligt bra vantarna som klarar hela -30, jag som fick av min käre far. Tacos very muchos!

Nu är det väl gröt snart. För dom som gillar gröt alltså. Okej, nu ska morfar läsa julevangeliet. Jag vet, skittradigt, men det är tradition och jag måste ställa upp. Jag borde nästan runda av det hela med att sjunga Stilla natt..

Merry fucking christmas baby!

Yesbox, och jag har varit på jättebra humör hela dagen, trots att jag jobbat :D Nu har jag äntligen fixat till mig.. Var egentligen för trött för att orka göra något, men tänkte att jag fick se något anständig ut för mammas skull. Nu sitter jag här och väntar på maten. Är skithungrig! Min mormor hade råkat missuppfatta mamma och trodde dom skulle komma hit vid 2, när vi i själva verket skulle äta vid 2. Menmen.. Som tur är har jag lyckats få med både rostbiff och pastasallad på julbordet, vilket pappa var rätt irriterad över. Moahahaha..

God Jul på er ;D

Skit knäck!

Yoo again!

Nyss bakat klart. Knäcken tog självklart mycket längre tid än vad det stod i receptet att göra, och jag brände mig mist 10 gånger, varav en på tungan. Det var rätt osmart, men jag skulle kolla om den var klar och höll telefonen i ena handen och ett glas i den andra. Så det var bara tungan kvar att känna med, tyvärr. Aj. Aj aj aj. Och lite mer aj. Tack gode gud att det redan hade svalnat lite, annars hade det varit synd om mig. Det är synd om mig nu med! Jag har ont i typ alla fingrar, spec i mitt lillefinger. Mitt skärsår har, för alla intresserade, blivit aningen svullet och ser jätteirriterat ut. Det är ganska räligt. Pappa röstade för att jag skulle hälla alsolsprit på det. Nej tack. Däremot blir jag lite sugen på att hälla några kilo aceton över det, bara för att se vad som händer liksom. Nån gammal kompis gjorde det någon gång och fick jättehög feber. Vilket får mig att tänka på att man tydligen blir jätteborta om man tar sprit på bomull och sätter dem under armhålan. Nån som sa det till mig när jag var typ 12, så självklart trodde jag på det. Har skullat pröva det hur länge som helst, men det har liksom aldrig blitt av..

Jag ska jobba imorron. 9-13. Med tomteluva. Det blir väl trevligt.. Förutom att jag lär dö när jag cyklar dit. Bara nu är det ju halt som en jävla skridskobana :/ Frågade mamma om hon kunde tänka sig att skjutsa mig, för ovanlighetens skull sa hon ja. Danke schön, det var ju ädelt av dig.

Neej, glömde ju berätta det värsta! I morse, närmare bestämt 20 över 7, vaknar jag av att det ringer på min mobil. Jag var alldeles för trött för att fatta att jag skulle svara. Lite kan ha berott på att det var Maria från Coop som ringde. Såhär i juletider kan man ju inte vara elak, så jag bestämde mig för att ringa upp.. Självklart hade hon glömt att koppla bort sin telefon, så jag kom dirket till Kung Koopa. Vilket iofs var ganska roligt. Fin upplevelse för honom att ha hört min mogronröst - jag låter mer eller mindre som ett grottmonster. Vid närmare eftertanke ser jag nog ganska mycket ut som ett också. Vilket påminner mig om att jag måste klippa mig. Det är hemskt! Jag kan seriöst inte ha nedsläppt hår längre.. Då är det illa!

Snart åker jag till Trysil! YES! :D

Julemys

Hello hello.. Har aningen mer julstämning idag. Eller jag funderar på att få. Kollade "en andra chans", som faktiskt är rätt bra. Förutom de att Nicholas Cage spelar huvudrollen. Jag hatar honom! Jag kommer seriöst att tänka på någon ful fågel i en fallfärdig frågelholk eller en grön tyrolerhatt med en stor röd fjäder på, och hur hemska är inte sånna hattar!? Alltså ju mer jag tänker efter desto sämre blir filmen. Den är nog rätt dålig egentligen. Han är ju med överallt och påminner en om hur hemskt ful och äcklig han är. Filmen hade varit såå mycket bättre med andra skådespelare! Typ jag och Eric Mabius ;D (eller varför inte en ung Axl Rose, oh..)

Happ, drog mig hem senare. Kom på att jag inte ville åka buss, så jag gick av i hentorp och gick hem istället. Det var väl trevligt eller nåt. Sen åkte vi och åt på Max, för mamma ville det. Det var inte alls gott. Eller, det var helt okey, men jag gillar inte när dom har dressing på hambörjarna. Barnbörjarna ska vara utan dressing och endast ketchup. Pappa tjatade om att han ville ha radiokaka, och såg ganska besviken ut när mamma sa att det var äckligt. Sen var han tyst ett tag (mycket skönt!) och sen sken han upp som ett litet änglabarn och sa: Kan inte jag få baka radiokaka!? När mamma sa att det var ok såg han nästan ut som om han skulle börja lysa. Det var läskigt. Jag pallade inte trycket, och bad om att få gå... Väl på Coop mötte jag Kung Koopa, eller Prins Koopa rättare sagt. Han ville såklart hänga med mig sen. Får se du.. Jag ska ju som sagt julbaka :D Snart. När jag lyssnat klart på Fairytale of new york. Den och Do they know it's christmas är de bästa julsångerna :) Och Christmas vaction är den mest kitchiga, men oh så bra! Jul jul jul.. Jag vill ha presenter! Det är så mycket roligare att få presenter än att ge, det tycker alla! Som med allt annat är det bara jag som vågar erkänna det! Bara sånna som tror att de är bra människor som säger att det är såå mycket roligare att ge än att få. Jossan försökte intala mig att hon tyckte det var SÅÅÅ KUL att köpa, och jag var typ don't bullshit me, tack. Sanningen är att vi är alla stora jävla egoister. I alla fall jag. Och vem vill inte vara som mig?!?! Menar det :D

Heeeepp, nu ropar min stackars far på mig. Jag har ju faktiskt fått den stora uppgiften att göra knäck! Det roliga är att pappa tror typ att det är någon helig uppgift att göra knäck bara för att farfar alltid var den som skötte själva knäckfixandet. Han var tydligen asseriös och lät den koka i fleeeeera tiiiimmmaaarrr för att få den helt stenhård. Jag har en svag misstanke om att det är av ekonomiska skäl; en hård knäck varar mycket längre än en mjuk och man tar inte lika många. Förresten så blev jag lite halvt nostalgisk nu när jag snackade med en som jag inte snackat med på år och dar. Jag vet inte redigt hur det känns, men jag tror jag ångrar att jag skrev. Vissa saker gör sig bäst glömda.

Nej, nu tvingar mamma mig att leta upp recept. So long..

Trouble in the force

Bara två dagar kvar till julafton. Typ otroligt. Känns fan mer som höst än vinter. Men varför klaga, presenter är alltid kul att få. Kom på i morse att det var på tiden att jag köpte klart Sannas julklapp. Funderade ut vad jag skulle köpa medans jag jobbade :) Ett tag såg det väldigt mörkt ut, och jag funderade på om jag kanske skulle ta och ge min egna julklapp till Sanna. Men nae. Inte! Sorry, men så mycket betyder du faktiskt inte ;D Oh, jag gjorde ju värsta superköpet! Köpte ett singstarspel till syrran som jag själv vill ha. Då blir det ju en indirket present till mig själv samtidigt. Är jag smart eller är jag smart!? Det tråkiga är bara att jag är fattigare nu.. Sanna är en dyr kvinna! Funderar starkt på att kräva henne att bjuda mig på bio. Typ Yes man. Den var så bra! Allvarligt! Och sen var det nån annan film, säkert snyftare, med Brad Pitt som gick på reklamen. Den verkade så fin. Jag blev typ rörd..

Nu är det bara en vecka kvar tills vi drar till Trysil! Jag har planerat att ha askul :D Skidor! Yay!

Ciao!

Yes man

Såg jag med Jacoba på bio nyss. Den var sjukt bra! Jag gav den 5, men Oskar var snål och gav bara 4. 4+ allt som allt. Men den var sjukt bra! Enligt Oskar satt jag och skrattade med mig själv hela filmen.. Hur som helst, se den! Sen satte vi oss och smed onda planer. Jag gillade min egna idé om att kidnappa någon (absolut inte någon spec!), slänga in den i en bil och köra iväg. Mest för att se vilka reaktioner det blev när personen i fråga fattade att det hela var på skämt. Fast vid närmare eftertanke kom jag på att jag faktiskt inte är så elak. Vi utnämnde även porrkungen Rickard till huvudstädare. Det kändes bra. Sen kom jag på att jag borde gå hem + att det var kallt.

Nu sitter jag mest här och funderar över livets svåra frågor.. Varför vissa alltid lägger sig i och alltid ska tala om för en vad som är rätt och fel, trots att man är helt kapabel att fatta sina egna beslut själv. Herregud, varför måste det ena alltid utesluta det andra? Varför vara enkelspårig när man kan vara öppen för möjligheter? Varför lura sig själv att man måste begränsa sig och vara beroende när det faktiskt funkar att vara beroende på ett oberoede sätt? Kände bara för att vara lite negativ. Det har faktiskt varit en rätt bra dag, trots att jag jobbat. Menar, det är ju alltid skoj när folk uppstår från de döda :)

Nu ska jag bege mig. Eller egentligen inte, jag ska fixa min ipod med ny musik. Jag borde såå köpa en med mer minne för att slippa välja bort massa musik... Kanske. Kanske inte.

Pusshey

Mission accomplished!

Nyss kommit hem från jobbet typ. Placerade mig här i väntan på thai. Det var mycket folk och jag var trött. Blev ju inte dirket piggare av att ha tusen miljarder människor myllrande omkring mig. Plus att många är ju så pantade! Jag fattar inte vad dom tänker med! Ett tag tänkte jag seriöst använda min psykiska kraft och förvandla dom till meloner, tyvärr så gjorde jag inte det... Träffade Rasmus med :) Funderar på att fråga honom varifrån han får sin energi. Typ ikväll när vi ska på dejt ;D Dock innebär ju det att jag missar Alien på teve, men det är okej. På tal om alien har jag fullfyllt min uppgift. YES! Det känns faktiskt mycket, mycket bra. Vet i alla fall en som kommer bli glad nu. Tack vare moi! För att jag är så snäll! Måste vara underbart att ha mig i sitt liv! Då har man ju allt man behöver! Fråga Jossan ;D

Tog mig en liten paus och gick och åt. Det var så gott! Och eftersom jag är en sån hårding fick jag extra stark. Försökte köpslå med mamma också. Tyckte att hon kunde köpa en grej av mig för 500, och sedan ge den till mig i julklapp mot att jag skulle massera henne och vara social i kväll. Hon sa typ "Mmmmmmmmmmmnej". Alltså jag masserade henne samtidigt. Så det var ju inte ett helnej. Jag tänker lyckas. Sitter här och tänker ut bra argument.. Sen försökte hon och pappa få mig att sälja min hotellvistelse till dom. Pappa la ett bud på 50 spänn. Stackarn är ju lika dum som han är snål. Mammas bud var däremot mer lockande.. Men jag får se.. Hon vägrade ju som sagt att köpa min julklapp till mig.

Kollar på dansbandsnånting nu. Skitbra! Iaf dom på detta programmet! Var på väg att säga att jag älskar dansband, men tror faktiskt jag låter bli.. Nårra crazy chicks som rockade loss rätt rejält och så got me under their spell. Jag och mami ska ju faktiskt gå buggkurs i vår. Det låter otroligt, men så är det! Jag är seriöst rädd att jag ska råka ta livet av min partner. Eller åtminstone skada den allvarligt. Jag kanske inte ens får en partner; jag kanske är så dålig och ses som en allmän fara. Vilket betyder att jag kommer få dansa med ett kvastskaft, och hela gruppen kommer frysa ut mig och kalla mig fula ord. Tss.. Då kommer jag defenitivt använda min psykiska kraft och förvandla dom till vattenmeloner. Varenda kotte. Moahahaha!

Ska snart dra ut till mamsen och papsen igen. Mamma tyckte att jag kunde socialisera mig lite. (Jaaaaviiiiiisst. Om du köper min julklapp av mig till mig!) Helst vill jag sova! Sannas mamma ringde typ 9 i morse och eftersom Sanna inte är normalt funtad ber hon inte henne att ringa upp senare, utan svarar och pratar på om massa onödigt i en kvart!!! Sen hotade hon mig med stryk om jag inte hängde med henne upp och åt frukost. (Hon är rädd för min pappa.) Och sen när hon hade dratt ,och jag skulle försöka sova igen, kom pappa in och frågade om jag hade druckit igår. Självklart inte!

Åhnej, nu är det utröstning! Sitter och håller tummarna för CC and Lee.. JAAAAAAA! DOM GICK VIDARE! OHH! ;D Ska kolla vidare på det nu. Sen vila lite, och träffa Razzzy. Han ville liksom till Mc Donalds. För att fira att han hade fått lön. Hallåååå? Nae, jag ska faktiskt spara pengar nu. Mina horoskop (Måste ju kollar mer än ett så jag kan bestämma mig för vilket jag ska tro på för dan. De erotiska brukar ofta vara mycket bra!) påminner mig hela tiden om vilken ekonomisk svacka jag är i. Eller att jag luras av mig själv och allt vad det nu är. Läskigt. Och på tal om ingenting går det en lös hund utanför på gatan. Jag lekte faktiskt med Oskars hund igår. Mycket! Det är ett stort framsteg eftersom jag har en lite skeptisk inställning till djur. Oskars hund hade även en mycket fin plastval med deep-throat. Både Sanna, Mallan och Soffan fick sig ett hångel med den ;) Det hela slutade med att Soffan slog mig, väldigt våldsamt, med valen. Alltså den valen tog priset! Jag börjar typ skratta bara jag tänker på den. Sån måste jag köpa! Nämnde jag förresten att när jag och Sanna körde singstar igår, 4 låtar i rad, vann jag varje låt. Jag vann alltså över Sanna hela tiden. Sanna förlorade. Sanna blev sur. Jessica blev glad. Jag är ju bäst! Sant sant sant.

Nu ska jag bege mig. So long!

Danmark

Hello from copenhagen! Just nu är jag i Danmark, ser ut som Danmark och äter dansk våfla utan rån och grädde och vad det nu är på en dansk våfla. Men det är kul. Mötte nyss Dolfen på singstar, och jag vann! Måste erkänna att det var sjukt jämt hela tiden, fast jag låg hela tiden snäppet före. :D Nu kom Rickyboy och berömde mig för min stavning. Brabrabra. Det går minsann... Ska dra och heja på mitt singstarlag nu, vi är bäst! Rickyboy kom nyss på att vi är i samma lag.

Sa jag att jag lagade mat innan? Det blev SÅ gott! Oskar hjälpte också till! (micra kyllingen och sallad). Nu ska jag dra på oskars begär. han vill ut på äventyr :)

Ciao

Christmasevepig

Hahaha! Det var ju bara så underbart kul när Aida körde hänga gubben med på engelskan. Christmasevepig var det vackra ordet, vilket hon även stavade fel + glömde sätta dit bokstäver + vägrade inse att hon gjort fel. Hon verkligen stod där framme och garvade åt att vi var så blåsta. Alltså hon påstod det.

Väntar på att kladdkaka nr 2 ska bli klar. Pappa tvingade mig att ta ut den andra trots att den var rätt lös. Han tyckte att vi borde skynda oss iväg. Han verkade tycka hela grejen med att jag bakade var onödig. Försökte förklara att det var för välgörande ändamål, och på det svarade han att han skulle ut och hugga ved. Vet inte redigt hur jag ska ta det där? Minst sagt kryptiskt.

Razzyboy ringde också. Av våran kvart bestod 7 min av att vi pratade om honom och hans jobb, 1 min av att vi pratade om mig och de övriga 7 min bestod av en massa "va?!" "FAN jag hör inte!" "Nu försvann du igen!" "Fan Jessica, köp ny mobil!!!" Jag måste verkligen köpa ny mobil. Sa det till pappa för nån dag sen. Det verkade okej. Men jag gillar ju min mobil.. Den har quadra pop, och jag vet inte om jag klarar mig utan det nu när mitt nintendo ds lite gameboy har kraschat :/ Har lovat pappa att ringa till deras kundtjänst och ta reda på problemet, men alltså.. den är typ öppen till 4. Jag hinner ju knappt! + att jag jämt glömmer. Samma med min cykel som jag inte fixat än. Jag ska. På jullovet!

Oookay, nu ska jag fixa köket. Det är ganska chokladigt.. Jag med. Trots att jag inte åt av smeten. Jag skulle se om jag kunde baka utan att smaka på smeten, och det kunde jag. Jag kan allt. Om jag vill. Nu luktar det bränt. Helvete!

Inte lika lågt som glocalnet!

Yes, sista skoldan avklarad. Inte för att vi gjorde så värst mycket då. Kom dit en halvtimma för tidigt, hade helt glömt bort att ulla lovat oss kortare engelska.. Men jag fick ju åtminstone sovmorron. Det var jag värd! Kommer missa den imorron eftersom jag lovat att infinna mig redan vid 8. It's okay, går ju bara till elva. Tänker hoppa gröten :) Micke H berömde oss för våra dikter. Han gillade min andra rubrik. Jag fick erkänna att det faktiskt inte var jag som kommit på den.. Frågade om jag ofta brukade sitta hemma och skriva kärleksdikter. "Nae du, jag är nog mer en tänkare, men jag kan om jag vill." Kändes som ett rätt coolt svar ;) Jag är cool. Så cool.

Nu ska jag baka lite tills imorron. Sen åka och köpa en hylla eller nåt. Pappa tvingade mig. Han är tydligen trött på att mitt rum ser ut som ett moras. Han var faktiskt omtänksam nog och frågade om mitt finger i morse. Jag visade mitt schnygga cut. Det blir bara snyggare ju mer jag kollar på det ;) Kommer säkert få ett ärr, inte lika snyggt. Hur som helst förbjöd han, alltså pappa, mig att sätta vassa knivar i bestickstället. "Det är livsfarligt Jessica! Jag läste om en som hade gjort det, och snubblat och fått kniven rakt in i hjärtat! Blodet bara forsade, pulserade ut, och hon dog!" Thanx for the information. Jag typ svimmade. Han berättade sin vackra historia typ 3 gånger + en gång för syrran. Den blev bara värre och mer detaljfull för varje gång. Never ever bever att jag sätter vassa knivar där igen...

Slapp matten eftersom vi var såå tvugna att öva på vårt fina julspel. Som jag skrivit. Själv. Om sanningen ska fram skrev jag två stycken, fall dom andra skulle misstycka. I guess det andra alternativet var lite för extremt. Var rätt imponerad av mig sjäv att jag kunde hela jesu födelse och färden till Betlehem utantill. Dock har jag inte redig koll på skillnaden mellan Betlehem och Jerusalem, men vem bryr sig?

Slutade tidigt, och drog med mig Mallan ner till stan för att hjälpa mig hitta julklappar. Har fortfarande lite kvar till syrran, och så Sannas klapp då. Syrran löser sig alltid, Sanna är svårare. Hittade världens finaste grej, men jag ville så gärna ha det själv. Försökte föreställa mig att jag gav det till Sanna istället, men jag blev bara avundsjuk. Så jag köpte det till mig själv istället :) Fint, Till Jessica Från Tomten. Tyvärr kan jag inte säga vad det är, för det har jag glömt.. Attans! Försökte få mamma att köpa det till mig först, men hon sa ungefär att hon inte tyckte att jag borde få fler julklappar och att det var utpressning att ringa henne när hon satt på jobbet.. Mallan hittade iaf en sexig massage-ko med spenor(!) till sin mamma. Jag var först lite inne på fåret, men det hade ju då inga spenor, vilket gjorde valt rätt självklart.

Kom på att jag är sjukt trött. Stackars mig som inte får sova. Borde seriöst se till att baka. Måste bara leta upp ett lämpligt recept först.. Och jag vill verkligen ha en pippitröja! Och ett par röda converse! Och ett ps3! Och så vill jag gärna vara aningen brunare. Hatar solarium av okänd anledning, men jag har fan inget val! Det är rätt tradigt att gå runt som ett levande lik.. På tal om ingenting så laddade jag nyss ner Best of Hanne Boel och En diskografi med Lotta Engberg. Blev trött på att jag aldrig hittade någon som hade 4 bugg och en coca cola, så jag tog saken i egna händer och gjorde något åt saken. Det ni!

And off I go

Sovmorgon?

Hello. Har tyska nu. Egentligen alltså. Det blev av okänd anledning väldigt sent igår, men jag bestämde mig trots det för att ändå pallra mig upp till tyskan eftersom jag missat dom 3 senaste gångerna. Tyvärr kände jag inte samma när min mobil ringde halv 7.. Så jag ställde fram alarmet en timme, och sov vidare. Mycket härligt. Har faktiskt lite dåligt samvete! Eller kanske inte, men det ser fint ut om jag säger att jag har det. Försökte faktiskt få det innan, men ack.. Vi kommer ändå inte göra något viktigt; antingen sjunger vi/löser korsord eller så får vi tillbaka våra prov, och det har jag ingen som helst lust att få reda på.

Oouh, känner mig stressad. Försöker komma på varför. Shit, det känns verkligen inte bra. Borde dra moi..

Ey yo mannet!

Moahahahaha! Upptäckte nyss att pappa glömt att dra ur sladden till kaffekokaren. Var bara så tvungen att ringa och säga till honom. Minsann, det är inte bara jag som har brister här i familjen. Mohahaha!

Dansdag..

Och jag dansade faktiskt! Försökte åtminstone. Körde t.ex. lite bugg med Soffan. Hon verkade ha koll på läget, så jag överlät mansrollen till henne :) Sen placerade jag migsjälv på ett bord och ville mest hem och sova. Offrade mig efter ett tag och dansade lite till.. Sen var det så att jag tyvärr var tvungen att gå redan vid 10. Oj så synd! Sicken osis att missa den extremt roliga dansdan! Tss, vågar nog påstå att jag hade det roligare utan den..

Jag hade egentligen kunnat sluta på en gång. Både min tyska och min informatin och layot var inställda ;D Vilket flyt jag har! Nu borde jag nog fixa mig lite käk innan jag ska jobba. Bara 3 timmar visserligen, men ändå. Tar sån tid att åka dit och hem och allting. Kom på att jag borde fixa lite till avslutningsdan också. Planera lite. Maybe baby. Mallan är rätt kreativ alltså. Känner att det snart blir hon som tar befälet här. Hade det inte varit för att jag är så envis så....

Yo!

Pussycat?

Hallau! Nyss hemkommen från en fika/pratstund/promenad med Oskar. Det var mycket nice! Först gick vi runt halva Skövde för att komma på om vi ville äta eller fika. När vi väl bestämt oss kunde vi bara inte bestämma oss för vart vi skulle gå.. Så vi gick och gick. Pinsamt nog var vi inne på två ställen först, men vi kom på att det inte var vår grej, och drog vidare.. Tillslut fann vi i alla fall our place! Jag tänker inte säga vart. Och nej, det var faktiskt inte McDonald's.

Längtar som bara den till lovet! Först julafton, sen nyår och sen Trysil och sen Jossan! Trysil och Jossan är bäst, helt klart! Känner typ hur jag verkligen vill åka skidor nu! En halv evighet sen sist nästan. Har även blivit tilldelad matlagningsuppgiften. Julia får vara min assistent. Typ ge mig ingredienser, hämta saker, hacka lök... Nej, jag ska iaf ha ett megakul jullov! Nånstans mitt i alltihopa ska jag klämma in lite sömn och tevespel. Yeey!

Det är då själva fan också! Jag har varit så glad hela dan! Och då menar jag verkligen glad och hela dan. Okey, visst, jag höll på att svimma när jag cyklade till Coop och upptäcker att jag fått näsblod. Nästan ett under att jag överlevde när jag sicksackade mellan is och snöhögar samtidigt som jag kollade upp i himmelen. Kan tilläggas att jag styrde med en hand. Vänstran. Impressive. Men bortsett från det så har jag varit på toppenhumör. Tills jag, vid typ nio, kom hem.. Direkt när jag stiger innanför dörren känner jag hur den dåliga auran slår emot mig. "500 spänn på att någon är sur på mig" tänkte jag, och oj vad rätt jag hade! Hinner knappt få av mig skorna innan pappa är över mig. Men det var ändå okej. Ganska störigt, men ändå hanterbart. Men sen stannar jäveln kvar i mitt rum och börjar liksom bara rota runt massa, och jag försökte lite snällt förklara att han ska ge blanka fan i mina privata saker. Självklart stannar han ännu längre, sen kommer mamma, som såklart ställer sig på pappas sida och blir skitsur hon med (vafan!?!??!) och sen, tro det eller ej, så kommer syrran in i rummet. Alltså... detdär var fan i mig en näradödenupplevelse. Jag kokade. Det kändes i varenda jävla cell hur sjukt arg jag var. För det var jag verkligen! Arg alltså.

Tillslut var jag ensam. Och när jag äntligen blivit på hyfsat humör igen kommer mamma in och frågar varför jag är så sur. Jag försökte förklara, jag försökte verkligen, men tror ni hon fattade? Neeeeeej! Istället drog hon nån jävla ramsa om hur mycket dom ställer upp för mig och så är jag bara sur och otacksam tillbaka. Tack mamma. Du är alltid sååå gullig mot mig<3<3<3<3<3

Min mobil är harvad, våra hemtelefoner cpar, jag är en otacksam snorunge. Snälla, låt julhelvetet gå över snabbt så jag kan åka till Trysil.

Jessy goes singstar

Yepp, 4 gånger blev jag klassad som det till och med. Det ni!

Alltså... Jag skrev klart min historia, drog ner till Willys för att träffa Baldejt och porrkungen Rickyboy, köpte 1 kg godis (och nej, vi åt inte upp allt) å cola, drog till rese för att leta upp Windolf, tog bussen till Skultorp, beställde käk, hämtade käk och kom slutligen fram till Mallans gröna hus :D På vägen dit hann lilla oskyldiga jag även bli överfallen och få snö innanför allting. Det var orättvist. Jag offrade mig faktiskt och bar Rickys grejer så han kunde få leka av sig lite i snön..

Anyway så hade vi väldigt trrrrevligt hos Mallanbabe! Jag skrev så vackert i hennes föräldrars "mina vänner"-bok att dom kommer bli heeeelt förundrade över vilken söt kompis Mallan har införskaffat sig. Nästan lika förundrade som de två tanterna på Mango's. Jag, Mallan och Baldejtsoskyboy var där och åt i onsdags, och när vi ska gå säger en av tanterna, nej ursäkta - damerna, till mig: "Du skulle inte vilja ta ett kort på oss två? Det är hennes födelsedag..." Jag bestämmer mig för att vara trevligare än nånsin (jag kan, jag kan, jag kan) och tar hela 3 bilder(!) och rekommenderar sedan pastan för dem. Jag kände mig som en såå god människa! Mallan och Oskar förstörde dock det hela lite genom att tipsa om biffen och fisken. Biffen, okey, men fisken? NO WAY! Nae nae nae.. Där tare stopp alltsåå! Önskade henne åtminstone en väldigt trevlig födelsedag, gav henne mitt raraste leende och gick för att betala. Dom var impade! Speciellt Mallan ;)

Men iaf, vi typ åt, spelade spel, kollade när Kevin vann Idol och sjöng singstar. Där jag var väldigt grym, om jag får säga det själv :D Jag och Rickyboy var dreamteam och vann över dom andra, yeeees! Det bästa var nog när jag var Barbiegirl och Mallan Ken ;) Synd att jag inte lyssnade på hur det lät, det hade säkerligen varit en upplevelse..

Jag måste bara säga hur KUL det var att jag (JAG!) vann medmera-tävlingen. Det var inte priserna, mer bara själva grejen att vinna! Jag vinner aldrig! Och när jag var på väg ner till Willys innan gick jag typ och log för mig själv. Och då menar jag verkligen log! Pinsamt! Tur för mig att jag inte mötte någon.. Fast det var nog inte bara för medmera-tävlingen jag var glad. Det har helt enkelt varit en väldigt bra dag idag. För första gången på gud vet hur länge har jag inte råkat ut för mitt dåliga fredagshumör. Thumbs up!

Åhjuste.. Igår ringde Friskischefen till mig och bad mig godkänna en bild till Friskisbroschyren för nästa termin. Den var hemsk! Tänk dig typ jag, nyss klivit av spinningcykeln, står och stretchar, aningens röd, ett pressat leende. ÅHNEJ! Och jag hade inte hjärta (eller hjärna!?) nog att säga nej, eftersom hon var mycket noga med att tala om hur kort tid det var kvar tills den skulle tryckas och att dom inte hade någon annan lämplig bild typ. Om jag ska vara helt ärlig tror jag att dom redan tryckt den. Jag skulle sagt nej, bara för att se.. Hon kanske hade erbjudit mig pengar! Fan, varför krävde jag inte det för?! Men okey, det hade varit ganska lugnt att vara med inne i broschyren, men nu är grejen den att jag inte ska det. Nej, för jag ska vara med på framsidan. FRAMSIDAN! Vad har jag gett mig in i? Det blev bara så fel igår när hon ringde, och Sanna stod bakom och skrek "TAA DEEEEN". Säkert för att jävlas. Fatta vilken press detta sätter på mig! Har räknat lite på det hela och kommit fram till att jag har lite mindre än 3 veckor på mig att förvandla mig själv till ett anständigt ansikte utåt för Friskis. Menar, folk kommer ju ha förväntningar. Tur för mig att jag åker bort första veckan i januari. Det ger mig faktiskt lite mindre än 4 veckor.. Men som sagt, jag vann ju i alla fall medmera-tävlingen!

Natti! (Inte för att jag ska sova, he he..)

Jessy goes winner!

Ooohyes.. Kollade mobilen efter skolan - sms och lite missade samtal - ringde upp Coop, och Maria berättar att våra medmerapriser har kommit. Jag frågade "vad det Elin som vann?" och hon ba: "Nej, det var du!" Jag blev SÅ glad! Jag vet inte varför, det spelade egentligen ingen roll, men det kändes bara så bra. En av få stunder jag faktiskt varit redigt stolt över mig själv. Så nu är jag 4 biobiljetter, ett presentkort på typ 400 och två hotellnätter för två rikare..

Trodde detta skulle bli en kass dag men tack och lov blev den inte det. Hade sovmorron - alltid skönt, en trevlig lunchrast, en kåt företagsekonomilektion, en orättvis frågesport på Historian (som vi SÅ borde vunnit!!!!) och sedan mitt oehört trevliga samtal med min chef. Nu har jag inte så kul, sitter och gör klart min historia. Den är iofs i princip klar, jag måste bara finfixa den lite och sao..

Jag har blivit kär också! I min lillesyrras nya pojkvän, som jag för övrigt tjatat på henne om att hon ska bli tillsammans med i typ 3 år! Han är så söt. Jag kan nästan förstå Alice när hon igår bad mig visa hur man hånglade. Jag försökte förklara, men skippade själva..jaa.. Tanken på att strula med sin lillsyrra känns ganska obscen. Ew! Hur som helst så varnade jag henne för tvättmaskinsvarianten och visade vart mitt kondomförråd finns. Åh, jag känner mig redan som en bättre människa! Vilken vis man jag är! Det visa undantaget. Ohyes.

Nu ska jag göra klart historian. Siktar på att vara klar inom en halvtimme. Sedan blir det att dra sig ner till stan och träffa Baldejt, Rickyboy och Oskar W. Vi ska hem till Mallan och äta och sjunga singstar. Möjligt att vi kollar en sväng på Idol också. Jag är totalt oinsatt i år, men jag hejar ändå på Kevin. Trots att jag var väääldigt lik Asiatalice igår.... Jag tror nästan att jag håller på att förvandlas till kines. Hey, det är insidan som räknas!! På tal om singstar så måste jag dra ner och hämta Svenska hits och Svenska schlagers - dom bästa singstarskivorna ever! Jag dör om jag inte får sjunga 4 bugg och en coca cola, tusen och en natt, I remember love och När vindarna viskar mitt namn<3 Fast sist jag försökte leka Pontare blev jag totalt utskrattad av Sanna.. Och då menar jag totalt. Men om den roliga sanningen ska fram så brukar jag alltid vinna när hon och jag kör. Både på singstar och guitar hero. Konstigt nog blir hon micket micket sur då, he he he. Förresten är hon i Sthlm nu. Det är orättvist. Och Musen är i Smögen. Eller på Smögen? Hon är där i alla fall, och det är också orättvist.. Jag är då hemma, och ska plugga historia! Yay! Sen ska jag ge mig ut i snöovädret! YAY!

YAY allihopa!

Another way

Sitter här och lyssnar till dunkandet i mitt huvud. Trevligt för mig. Eller inte. Jag är sjuker. Mamma tvingade mig att knapra alvedon och pallra mig ner till skolan i alla fall, men tillslut gav jag upp och gick hem. Tänkte göra Historia, men på nåt vänster blev det så att jag fastnade i nån bok istället, som visst verkade falla fler än mig i smak. Sen sov jag...

Jag och Sanna kom fram till att alla väldigt deprimerade nu. Inklusive migsjälv. Jag gillar inte detdär. + att jag fick ganska klart för mig vilken egocentrisk person jag är. Det är nog sant. Mycket sant. För sant. Mamma har alltid påpekat hur ego jag är. Då undrar jag nu, är det något fel att själv vilja ha det bästa? Vem vill inte liksom?

Hur som helst, jag hade gjort en jävulsk lista på allt jag borde förbättra med mig själv. Hade väl nån bild om hur jag skulle bli en bättre människa eller whatever. Hur jävla bra gick det då? Skulle nog vilja påstå att jag blir sämre och sämre för varje dag. Tur att jag inser sånt i tid (eller inte) och tar tag i skiten redan imorron. Vill man så kan man. Och eftersom jag är Undantaget har jag förmånen att kunna förbättra mig själv rejäll på kort tid. Förresten så är jag sjuk. Det borde funka som ursäkt. Lite.. På tal om att bli en bättre människa läste jag nåt innan. Typ "spar på allt men inte på kärleken." Jaha, där failar vi också! Jag kan liksom tänka hur mycket som helst på hur mycket nån betyder eller vad som, men det är väldigt, väldigt, väldigt sällan jag säger det. Det är väldigt konstigt med tanke på att jag själv gillar (vem gör inte?) att få bekräftelse på att jag duger und so weiter, men jag tänker typ att det räcker ju med att jag vet vad jag tycker. Eller nåt.. Jag skyller på dåliga gener från pappa.

Nu ska jag återgå till historian. Ah, juste! Jag ringde till Evaliz (historieläraren) innan ;D Hahaha! Kollade upp hennes nummer på eniro. Frågade om jag störde, och hon förklarade att hon hade sitt första julbord men det var helt okey att jag ringde. Jag var tvungen att prata med henne! Om historietentan alltså. Fick nåt panikanfall eller nåt. Inte första gången jag ringer till en lärare under panikartade förhållanden. Har säkert ringt till Angelica över 3 gånger. En gång råkade jag dra igång nån diskussion och pratade skitlänge. Skitlänge för att vara ett telefonsamtal med en lärare alltså.

So long bönder

Porrjekt

Tjoho! Sitter breve Mallan och gör projekt nu. Redovisning imorron.. Går säkert bra. Det är ju liksom jag.. Och Mallan! Tycker dock aningens synd om Natasa eftersom vi (Mallan) alltid hotar henne att ge oss tid till vårt projekt. Jag fattar ärligt inte hur vi ska kunna få betyg i detta! Vi har inte gjort nånting!

Har faktiskt haft en micket, micket trevlig dag idag. För att vara tisdag liksom. Dom brukar typ suga! Hade dans på gympan. Tråkigt, men väldigt behövligt! Väldigt snällt att jag fick agera försökskanin och dansa inför alla.. Bävade lite inför pardansen, eftersom jag har en tendens att föra. Det värsta var att Adrian påpekade att det var jag som förde honom. Men.. Varför lita på nån annan? Typ.. Hade lite smått tråkigt på tyskan, men jag var ju inte sämre än att jag tog saken i egna händer och livade upp min tillvaro. Jag chansade, och tajmade. Uh, vilka skills jag har! Kom tillbaka till tyskan, besluten att göra bra ifrån mig, och fixar att översätta en hel artikel helt själv. Helt rätt :D

Nu tror jag att Mallan börjar bli lite rastlös. Borde nog öva lite. Fan, har en känsla av att det är något jag borde göra.. Frågan är bara vad. Och så borde jag nog ringa till min krigare, Jossan. Vi är gudomliga! Jag är undantaget och hon är den utvalde. Same shit, different name. Vi är alltså U2. Nu kommer Mallan igen. Med ett läskigt paraply! Och så ringde Rasmus, och Cissi lät som Evaliz. Mycket på samma gång känner jag!

Oooh, Mallan fick damp innan. Händer ofta. Natasa frågade om vi var för mätta eller för trötta. Jag ba: "Jaa, inte fan för att det går att vara för mätt på den här skolan.." Och så sa Mallan nåt kul tillbaka. Det var kul! Nästan lika kul som det mystiska brummande ljudet från min låda som kom alldeles av sig självt. Ödet! Jag gick ut för att avreagera mig lite, och möter Inger som står med en annan, mystisk kvinna och beskådar taket. Jag ställde mig och beskådade tillsammans med dom. Sen gick vi.. "Oh, duuu.." säger Inger, och jag får lite dåliga vibbar. (HAHAHAHAHA, hörde nyss hur Mallan skrämde Julia å Cissi i cafeterinan. MOAHAHA) Hon hade tydligen nästan kört på mig igår när jag skulle till Coop, och gav mig en lång uppläxning om att barn är mjuka, bilar hårda. "Inte för att du är något barn, men..." Kändes viktigt att ha med det. Att jag inte är ett barn. Vänligt där.. Hur som helst, det var ganska pinsamt. Jag sa nog mest oj. Hade så mycket annat att tänka på, som alltid.. Meeen ni borde i alla fall vara glada att jag är vid liv, eftersom jag tydligen nästan dog igår! Tur för mig! Jag har verkligen inte tid att dö.. Inte nu, mitt i allt spännande.

Have it bönder, nu ska Jessycat och Mallan redovisa!  :)


breakthru

Honey you're touching something, you're touchin' me
I'm under your thumb, under your spell, can't you see
If I could only reach you
If I could make you smile
If I could only reach you
That would really be a breakthru
Ohyeah!

RSS 2.0