Ensam och övergiven i skolan

Mallan lämnade nyss. Tyvärr, tyvärr var vi inte helt klara med vår projektredovisning. Eftersom hon är den allsmäktige denna vecka, och jag hennes tyska slav, har jag inget annat val än att sitta kvar här och skriva.. Hade varit helt okey om det inte var så jävulskt kallt! Kanske borde dansa några varv runt granen som av okänd anledning fortfarande är kvar. Eller varför inte göra upp en trevlig brasa? Synd att jag inte har lite korv med mig.. Hade ju kunnat bli en redigt mysig grillstund där ;)

Jahapp, här i min ensamhet sitter jag nu och lyssnar på musik. Bitch med Meredith Brooks - skitbra! Synd bara att jag verkar vara ensam om att tycka det... Och på tal om att vara ensam! Jag och Amanda kostaterade innan hon är lyckligt lottad med en pojkvän, som var påväg att hämta henne i sin mersa, medan jag är ensam och fattig. Fan. Hur deprimerande låter det inte då? Ensam och fattig.. Menar, vad har hon gjort som inte jag gjort bättre? Mm-m..

Åh, men ååh! Inte så jävla konstigt att det är kallt! Något ljushuvud har ju öppnat fönsterhelvetet! Tyckte väl att gardinerna fladdrade onormalt mycket! Frågan F är bara om jag når hela vägen upp...

5 minuter senare - mission accomplished! Jag råkade missa spaken som man stänger och öppnar med, smart!

Jag vill verkligen inte börja skriva igen. Sitter typ och småpratar för mig själv. Det är dugligt, jag får i alla fall dom svar jag vill ha!

Haha, undra vad som händer om jag somnar här och klockan blir över 9. Ekonomirummet känns inte så larmat.. Och borden ser ju...mjuka ut. Kanske kan ta sällskap av granen och få lite stock. Nej. Jag är trött. Till och med för trött för att skratta åt mina egna skämt, och då måste det ju vara illa! Då är det illa!

HAHAHA! Hittade nyss världens roligaste grej på internet! Fuck, jag smäller av! Folk hade ju börjat undra om dom såg mig nu! Bara för att jag är så generös ska jag dela med mig av det roliga - delad glädje är dubbel glädje. Karma ++++



Hö hö hö! Han ser ut som min pappa!

Non plus ultra

Gårdagen hos Hanna var nice! Hade ju Dark Hour och allt! Visst, jag blev lite trött där efter ett tag (inte på grund av Dark Hour alltså..), men sen blev jag fit for fight igen! Inte för att sitta och snacka i en soffa räknas som något dirket ansträngande, men ändå.. Sen finns det ju alltid undantag.

Var i alla fall piggast i morse, och gick upp redan vid 10! Det var faktiskt bra, med tanke på att Hanna Lindkvist kom in och började tjata med mig och Jimmy vid halv 5. En liten stund innan hon kom, när jag precis höll på att somna, vaknade jag av att SF-fanfaren sattes igång och jag bara: Men gud, det här måste vara ett skämt.. Så jag pallrade mig upp och ser Hanna L sitta på golvet i teverummet och kolla på Byggare Bob. Kanske inte låter så kul, men det var det :D Använd fantasin lite... hur alla är skittrötta, utom en, och det enda den lyckas få på är Byggare Bob. Ho ho ho!

Hur som helst vad jag jätteeffektiv och städade runt och hade mig! Duktigt Jessica! Sen begav jag mig till staden för att börja fila på min och Mallans projektredovisning. Jag har bara ett krav med denna redovisningen, och om jag - vi - inte uppnår det så vet jag inte vad...! Mötte Aida när jag var på väg att möta Malin, och fick mig en jättekram! Känner att hon och jag har en visst connection mellan varven alltså, och det är ju....fint?

GRATTIS SANNABABY!

Sanna B fyller 18 idag, så nu är hon inte längre ett litet rövhål, utan ett stort.. ha ha ha! Gud så kul! Nästan lika roligt som när jag tidigare idag hittade på att Askungen heter Ash-tray girl på engelska, vilket är det samma som Askkoppsflickan. HAHAHA! Inte för att det har så mycket med Sanna att göra men... Hade inspelning idag. Det går skitbra! Jag har dock lite svårt att hålla mig för skratt åt mina egna skämt bara, dom är ju så bra!

Nu är jag sjukt stressad. Har plugg upp över öronen. Konstaterade tidigare att jag inte längre har något liv, och om man ska tro på Musen är detta tydligen helt normalt..

Andra dagen denna veckan jag och Mallan är kvar sist i skolan. Kom hem vid halv åtta nångång efter att ha suttit i typ 5 timmar med porrjektet. Hur mycket av den tiden som var effektiv går ju att diskutera, men ändå!! Både jag och Mallan hade våra dalar, men vi skiljdes i alla fall åt som vänner. Men fan, ett tag trodde jag att jag skulle döda henne!! Av hennes blick att döma såg hon ut att tänka det samma om mig.. (Malin och vilken armé?....)

Absolut roligast idag (jaa, detta var faktiskt roligare än mina skämt) var mitt lilla samtall med Monkan. Ooohyes! Letade upp henne på Eniro, och hoppades på att det var rätt Monkan. Det var det. Hon ba: "Hej det är Monika" (typ skitfort, lät nästan lite misstänksam) Jag:"Hej det är Jessica!" Hon:"HEEEEEEEJ!" Jaa, hon blev faktiskt så glad av att höra från mig! Ett tag blev jag lite orolig och trodde jag råkat presetera mig som tomten eller liknande, men sen slog det mig att anledningen till att hon är så glad är ju för att det är hennes älsklingselev som ringer! Förklarade lite fort att jag letat upp henne på nätet, sen kunde jag inte låta bli att fråga om hon trodde att det var Riksbankschefen som ringde. Då skrattade hon gott och sa att det gjorde hon inte. Säkert! Det gjorde hon visst! Nej det här måste nog klassas som ett av mina bättre samtal ever alltså.. Sen är ju Monkan en klass för sig också ;)

PLUGG PLUGG PLUGG!

GRATTIS IGEN SANNA! DU SKA FÅ DIG EN FIN DEEP DIVING DOLPHIN INOM KORT! HÅLL UT!


En lugn stund? Ååhnej! Inte här, inte!

Porrjekt för hela slanten idag! Började väl lite sådär, vilket förmodligen var mitt fel. Jag var, av väl giltig anledning (som jag dock glömde nämna), inte på mitt allra bästa humör när jag och Malin mussla skulle sätta igång. Allt vad innebar lyssna och kompromissa var som bortblåst, och det dröjde inte länge innan både jag och Malin utförde nån slags mental krigföring mot varann. Haha, det var rätt komiskt. Man borde nästan spelat in det. Efter ett tag insåg jag dock att det inte redigt funkade, och sa: "Fan... jag är verkligen på dåligt humör!" Malin: "JAAAA! JAG MÄRKER DET! Här kommer jag och är SKITGLAD och allting, och så möter jag DIG....!"

Alltså.. Man får väl se det positiva i det hela - jag har en viss inverkan på somliga.... Eller inte.. Meeen efter en underbar idrottslektion begav vi oss tillbaka till skolan för att fortsätta i ytterligare 3 timmar, och då gick allt som smort. Känner mig redigt nöjd alltså..

Precis innan jag skulle bege mig till det kooperativa samfundet såg jag en lapp på dörren breve mitt skåp om att morgondagens tyskalektion är inställd! WOHOO! Sovmorron till mig :D Vilket ger mig ytterligare lite tid att schnygga till projektet. Yes!

Sanna B fyller ju då 18 imorron! Congratz till henne! Har inte dirket köpt någon present till henne ännu, bara en liten grej. Men jag har inte hittat något bra, och jag kan ju inte köpa något för köpandets skull.. Får ge henne något vackert den 18:e istället (Och Sanna, jag har strökit oss från Coopfesten nu. Snyft.). Kanske Lalehbiljetter? För det har ju funkat så jävla bra innan!

Jag borde ge henne något nyttigt. Typ en helg på en bondgård. Åh, Sanna hade passat såå bra in där bland alla små grisar... Eller varför inte en cykeltur till Kebnekajse, klättring upp för berget och sedan cykling tillbaka? Jaa, nu börjar det allt låta som något här va.. Eller så bokar jag in henne på 5 privat danslektioner med Berra! HAHA! Jag är ju för smart! De du, Sanna.. Den mannen kanske är nåt att satsa på? Fru Sanna Sadi ;D

Minsann, humorn är det sista som lämnar en.. hö hö hö.. Jag kommer t.ex. jättebra överens med tanterna på Coop nu. Visade sig att det inte bara är jag som roar mig med att lägga passians på datorn. Harpan is the shit indeed!

Nej nu blire åka av!


Karma?

Pratade om hinuism idag på religionen. Sen bestämde jag mig för att bättra på min karma lite. Jag var jättesnäll, och vann stort över Soffan. Hon svor mest åt alla i matan istället för att vara trevlig.. Hm, kanske missuppfattade det hela lite.. Spelar ingen roll så länge jag vann!

Håller på att fixa lite med porrjektet nu, men lyckas hela tiden komma ur fokus. Av typ Face book. Jag är typ sist i världen med att skaffa det, hahaha. Men vad? Jag har inte känt något behov av det innan! Det gjorde jag inte nu heller egentligen. Bara blev så.. Trevligt? Tjaa.. varför inte?

Jag är trött som en gnu, men kan inte gå och lägga mig förrän jag skrivit klart allting.. Funderar lite på att bojkotta det nu. Min hårda helg har satt sina spår, hö hö. Bara för det kommer jag inte ihåg vad jag gjorde. Jag jobbade sjukt mycket iaf, och åkte till gothenburg. Med Prins Koopa. Och hur var det då? Joo, det var redigt nice faktiskt. Köpte typ 10 skivor, varav 3 med Pillan Wahlberg, Carola och Lena Bh. Där snackar vi porriga poser till tusen, hell yeah! Bara två spänn styck, snacka om kap!

Nångång vid 7 nådde vi målet med vår lilla utflykt. Dvs Lisebergshallen, där en viss Laleh skulle hålla till. Det hela började med att nån Kristoffer-snubbe körde sina låtar på tok för länge. Jag började nästan tro att det var Laleh själv som fått för sig att lura oss allihop, eller att hon var sjuk och att hennes typ bror fått hoppa in istället. Men nope, efter en sisådär 100 år var han klar, tack tack tack för det!!!

Sen var det då Lalehs tur att beträda scenen. Hon började sjukt lugnt med nån halvtradig låt, och jag tänkte att jag max skulle palla en kvart innan jag somnade. Men hejsan hoppsan sen blev det fart på kvinnan. Jag blev helt ställd när hon började skämta och vara allmänt galen. Först ville jag bara sjunka genom jorden, för jag kände mig bara så malplacerad. Att jag hade ett über laleh-fan (stenhård tönt, såg ut som en häst) bakom mig som hade 100% laleh-humor och garvade halvt ihjäl sig så fort Laleh ens öppnade munnen. Herregud! Och jag tänkte typ "tack och lov att bara rasmus ser mig nu och ingen annan, för det hade ju varit nåt så jävulskt pinsamt!"

Det pinsamma gick över rätt fort. Egentligen var det nog inte så värst pinsamt alls.. Det var nog mer jag som var skämdes smått över mig själv för att jag inte redigt lyckades tycka att det var så dåligt som jag hoppats på att det skulle vara. Det är var i alla fall fan så mycket bättre än Sannas jävla Scotts! Med undantag av Live Tomorrow, den har jag aldrig gillat och jag vägrar att nånsin göra det! Den dan... då går jag fan under!


The last supper...

Jaha jaha. Jag måste nog ge mig själv en stor applåd för min otroligt stora insats i skolan idag. Jag lyckades hålla ögonen öppna på tyskan, jag offrade mig som vanligt och bad om bensträckare, jag fick igenom mitt manusförslag i engelskan (hur lätt som helst, dom frågade inte ens vad jag skrivit, moahahaha!), jag presenterade min specialuppgift som Micke H gett mig på svenskan, jag gjorde ett bra information och layoutprov som jag INTE fuskade på. Jag hade några små planer på att göra det, men när jag väl satt där och skrev på fusklappen insåg jag att jag redan kunde allting. Jag hoppas verkligen att gud såg mig då alltså! Hur jag liksom väjde bort från frestelsen. Bra Jessica, bra bra bra!

Blev en del porrjektfixande med Mallan också :) Tro det eller ej, men vi har det sjukt trevligt, trots den hårda pressen. Ja, för tro fan inte att det är lätt att vara den nya framtiden! Ååhnej! Här snackar vi redigt hårt arbete. Blod, svett och tårar - jajjemän! Jag tror verkligen på oss nu Mallan, både vad gäller det ena å det andra ;) hö hö..

Nej nu ska jag pilla vidare med mitt converteringsprogram (och inget jävla teveprogram! det är ju inte själva teveprogramen man pillar med så att säga.. om man nu pillar alltså.) som jag blev väldigt fäst vid. Sen lovade jag Mallan att fixa företagsekonomin - 30 uppgifter, jo tjena! - och göra lite mer på porrjektet. Borde göra historia och so B också.

Och oj, glömde jag nämna hur det gick på min matte? Bra! Inget direkt att hänga i granen... Ser ut som att det blir till att satsa på nationella för min del, för det brukar ju alltid gå såå bra!


Arkiv X

Herregud, jag glömde ju nästan att berätta om min senaste investering! Min beställda säsong 1 av Arkiv X hämtades ut på porrkiosken innan ;D Blir mycket svårt att hålla mitt löfte till Jossan om att inte kolla på det förrän vi ses. Jag är så sugen!

Jaja, kanske borde titta på Grey's nu? Kan ju vara trevligt för mig.. Jag är ju trots allt sjuk. Håller förresten på att lyssna igenom all musik på datorn nu. Hittat skitmycket bra! Både en del nytt och gammalt bortglömt! Kul för mig!

Det eviga lidandet

Jag är sjuk. Det är både väldigt tråkigt och väldigt sant. Annars är jag faktiskt inte sjuk så ofta, men nu så.. passande? Åhnej! Känner mig ungefär som om jag sprungit rakt in i en vägg. Hmm.. försöker komma på om jag någonsin gjort det. Sprungit in i en vägg alltså. Skulle inte tro det.. Däremot har jag sprungit in ett par stolpar. Ena gången var när jag var sex och skulle visa mamma det fortaste jag kunde springa. Det slutade med att jag låg raklång på marken med fläskläpp och undrade vad som hade hänt... Hallå, det var faktiskt mörkt ute! Tror mamma köpte en bamsetidning till mig som tröst :) Andra gången var jag tyvärr lite äldre, cirkus tio, och blev jagad på skolgården. Vände mig om för att kolla läget, vände tillbaka och pang! In i dimman! Eller snarare ner på marken.. Frågan nu är ju då: hur lyckas man?

Jaha.. Idag har jag ju då varit hemma och kämpat för att hålla mig vid liv (vilket en viss Ellen bestämt tror är ett påhitt. Dumma Ellen, hur kan hon något sånt om mig!?!?). För tro inte att jag legat i sängen hela dagen, oh no! Jag har nästan knåpat ihop ett helt Cinderella - the actual story-manus åt mig, Emma, Cissi och Linda. Varför? Tjaa.. då slipper jag ha några negativa synpunkter på det hela, vilket sparar tid, och dessutom blir det ju som jag vill ha det. Det vill säga skitbra! Okey, jag kanske har förvrängt historian en aning trots deras protester, men alltså... man märker ju fortfarande att det är askungen! Namnen är ju i alla fall samma. Och balen. Förresten är jag ju sjuk, och dom måste ju hört talas om feberminnesförluster. Jag var helt utslagen och nu blev det som det blev. Jag tror ju inte dirket att någon av dom andra kommer ställa upp på att skriva ett nytt manus, hö hö :D

Eftermiddagen och kvällen (om man bortser från nån timmes telefonsnackande med Jossan, min sjuka kumpan) har bestått av porrjektfixande med Mallan. Och oj oj oj vilken FLYT vi har! Jag var helt död när vi var färdiga för dagen. Och imorron blir det ännu mer plugg, jajjemän!

Nej nu ska jag skriva lite till på mitt manus, sammanfatta min intervju med heta Linda ;) och kolla över inf. & layoutprovet. Det sista är bara kanske. Om jag har tid och ork. Inte så svårt.. Min säng ser annars väldigt inbjudande ut...

puss

Värsta bästa schlagern?

Tack och lov för att melodifestivalen äntligen är över! Och då är det inte för att den är dålig - vilket dom flesta låtarna iofs är, jag gillar bara Petra Mede - utan för att en viss Sanna B (bajs, baby, babe, bäver, britt) Käll har tjatat om denna helvetiska händelse dag ut och dag in i över en månad. Varje vecka har liksom blivit snäppet värre än förra, vilket betyder att denna veckan varit helt outhärdig! Seriöst, jag börjar bli orolig på allvar nu!

Sannas i vanliga fall hyfsat bra musiksmak har bytts ut mot Heat (ett b-rockband som inte är ett skit i jämförelse med alla rockveteraner från 80-talet), Alcazar, Måns Zelmerlöv och Star Pilots. Jag vet, visst låter det illa, och det utan att jag nämnt dom värsta! Priset tar ju helt klart Scotts och AgnesNeeej.. Hade mardrömsupplevelse igår när vi åkte hem till Sanna i en bil varm som en bastu med Scotts på på högsta volym. Det är fan ett under att jag fortfarande är vid liv!

Oturligt nog vann ju då ingen av Sannas små lovers... Hoppsan sa.. Det var sista gången Sanna kollade på melodifestivalen då eftersom "det jävla svenska folket fan inte kan rösta normalt!" Soffan var också rätt pissed över resultatet, men Sanna var nog ändå värst.. Hennes kommentar om att hon hellre sett EMD som vinnare säger ju rätt mycket. Alltså ursäkta, men vem är du, och vad har du gjort med min Sanna??

Happ, Jag och Soffi var i alla fall glada och nöjda. Jag gillade Ugglas med. Hon var bäst, men jaa.. det kanske går redigt bra :)

Fick gå upp halv sex idag. Tog bussen från Skultorp vid 6, och började jobba halv 8.. Gick bra, men var sjukt trött! Idag ska jag sova efter Mia och Klara. Fuck, vad trött jag blev nu.. Stackars mig som lovat lillesyrran att se på en Ashley och Mary-Katefilm medans jag passar henne. Och laga mat.

Fuck vad trött jag blev nu. Stackars mig :) haha.. Nästan lika synd som det är om Jossan med den hesa, sexiga rösten. Raur!


Slut på friden...

Igår kom mina föräldrar hem igen. Det var inte kul. Mamma blev sur på mig för att jag inte sa att jag hade saknat dom, eftersom det "hör till" att man säger så. Förklarade att jag bara ville vara ärlig, men då uppmanade hon mig till att ljuga. Kors i taket! Det har då aldrig hänt förut! Mamma är typ saint. Eller milf, om du frågar Carl..

Igår var även dagen då jag letade runt efter en låt i en timme. Den var helt omöjlig att hitta! Eller ja, jag hittade en version med 5 svarta män och en kyrka på omslaget, inte vad jag letade efter direkt... Till slut lyckades jag dock hitta den, tack och lov! Så då var det bara att leta runt efter den på Pirate Bay i ytterligare några 100 år. Trodde allt hopp var förlorat, men icke! Självklart tog det typ 5 timmar att få ner helvetesalbumet, men det var det värt :D

Den stora frågan är ju då om det faktum att jag satt och letade efter en låt en timme ger mig några pluspoäng på min karaktär. Eller det bara ett tecken på vilken stor nörd man är? Och på tal om nörd.. Hade matteprov idag, och den ena frågan löd "Gandalf lånar 400 kr av sin vän Sauruman för att gå på nöjesfält..". Jag menar, tänk dig situationen: Du sitter med total hjärnsläpp och total psykisk frånvaro, vårsolen tittar in och gör dig lite fnissig, och till råga på allt så har dom proppat in Gandalf och Sauruman på matteprovet. Hur ska man kunna koncentrera sig då? Fan, är dom ens kompisar!? Ja, och där ser ni.. Jag fick alltså sitta där i en timme och fundera över hurvida dom var kompisar eller inte, och om dom nu inte är det - vilket jag inte tror, men fortfarande inte är säker på - varför skriver hon då att dom är kompisar??? Kvinnor!

Åååh.. Jag laddade ner musik idag. Jag var så illa tvungen. Ska ju trots allt bege mig till Gbg på äventyr snart.. Alldeles för snart! Gud! Ge mig lite mer tid, tack! Jag skulle behöva typ ett års mental förberedelse. Minst. Anyways, jag tänkte såhär: Antingen går jag dit påläst som fan och leker jättefan eller så går jag dit, sitter med ett ganska stelt leende på läpparna hela tiden och jaa.. gör allt för att visa hur mycket jag inte borde vara där. Men så tänkte jag att om bestämmer mig för att vara anti och sedan ångrar mig när jag väl är där, jaa då finns det inte mycket att göra åt saken. Menar, jag kanske blir på jättehumör för att leka fan. Vem vet? Okey, jag bara kände att jag var tvungen att ge en liiiten förklaring till varför jag laddade hem, ehm, allt som gick att hitta med Laleh. Eller Laa-le som man säger nere i Sbg. Då låter det som en same. Alltså en sån som pysslar med renar och bor i en igloo. Oh fuck! Jag vet inte varför, men detta känns som ett hån mot min karaktär.

För att värna om mig själv, och samla ihop lite pluspoäng, tänkte jag övergå till att göra klart min engelska och mejla den till Ulla. Frågade om hennes personliga mejl idag, det ni ;) hö hö. Sen ska jag knåpa ihop några intervjufrågor tills imorron. Blir intressant. Mallan ringer om sexakt 1 timme och 37 minuter nu. So I better go. Tjing!

Don't put me out to pasture, pony

Hey! Nej, fick hicka nyss! Lyckades med att få det igår med, precis när jag skulle sova. Det höll på säkert en halvtimme, och jag skämtar inte! Det var ganska irriterande.. Tror till och med att jag somnade hickandes. Jaja, hade i alla fall en god natts sömn som varade ända till halv 12 :) Då väckte mamma mig med ett sms och frågade om jag var vaken och ville hänga med till Åre nästa år. Jadu mamma.. Sen sa hon att hon bjöd. Då kunde jag ju inte annat än säga att det nog var okej.. Gratis är gott, yay!

Nu ska jag koppla av lite, sen städa, sen plugga (åtminstone få ihop en del intervju frågor och kolla över matten) och sen bege mig till Hanna T. Måste slå in hennes present med. Det brådar inte gott. När man jämt får höra kommentarer som "åh, vad gulligt att du lät lillsyrran vara med och hjälpa till" blir man inte så pigg på't. Och på tal om det vill jag hemskt gärna ha hennes present för mig själv. Den är sjukt nice! Funderar på om jag inte borde investera i en sån. Det kör vi på!

Anyways, lovade att inte komma senare än 5.. Sen försökte hon övertala mig om att jag skulle hålla talet jag körde i svenska c om henne för henne. "Javisst, det lär ju verkligen hända" svarade jag, och trodde att hon menade att jag skulle hålla det inför alla. Det skulle jag inte sagt. Nu försöker hon få mig att hålla det inför alla. Jag tror inte att mina nerver pallar det redigt..

Nej, nu ska vi umgås! In i dimman!

Karaktär +

Jaa, tro det eller ej, men jag tror bestämt att jag redan samlat på mig några pluspoäng alltså.. Jag kan historian hyfsat bra, med undantag av sveriges stormaktstid som jag planerat att lära mig nu, jag var snäll och hjälpsam mot Sofia Lund nyss - och det faktum att hon inte ens behövde be mig om att vara snäll måste ju bli extra mycket +! - och jag planerar att städa imorron. Usch ja, städa. Helt klart behövligt. Det ser ut som kriget här hemma, åtminstone i köket och på mitt rum. Jag vet inte hur många gånger jag tänkt "battle field" idag. Använde det till och med i mitt engelska referat. Snacka om illa!

Hmmm.. försöker komma på fler bra saker jag gjort idag. Sjöng lite singstar med mig själv innan. För att skrämma bort spöken och tjuvar såklart. Fast jag vet inte om det gör min käraktär så mycket bättre.. Okay, men just nu håller jag i alla fall på att ge Emma finfina råd över msn. Det är stämplat att hon och jag inte kommer vara projektpartners längre, och nu måste hon finna sig en ny klan. Och vad tycker vi om det? Mjo.. det negativa är att det åtminstone var roligt att jobba med Emma eftersom hon är så klantig, det positva är att jag slipper Skövde Mejeri. Har jag inte dött av uttåkan innan så gjorde jag defenitivt det när vi var där på våra intervjuer..

emma. säger:

du om ngn har brain du jessy!

OJ OJ OJ! Ser man på! Ja-a, vad kan jag säga? Du är inte så dum du heller som insett detta otroligt sanna faktum! Inte för att man behöver vara direkt smart för att komma på det, men ändå.. Inte alla som har mod att erkänna det. Och minsann, är det inte ett klirrande av ytterligare poäng vi hör där på plussidan? Jomenvisst är det så!

Känner mig rätt nöjd för idag alltså. Nästan som en jägare. Jag har ju allid velat vara en sån spartansk krigare. Ni vet sånna halvnakna i snörade sandaler med ett spjut över huvet. Om man bortser från Dart Vader var det mitt drömyrke som liten.

Historian kallar! Så sist, men för fan inte minst, vill jag bara säga: Deep Diving Dolphin. Visst låter det underbart!


...

Okej, jag svalde min stolthet och ringde upp Fru S för att "kolla så att hon levde". Fuck me! Jag har sååå ingen karaktär kvar! Om jag ens ägt någon. Nej men det är ju kul för dig att du har något att skratta åt... Seriöst Jessica. Pinsamt, minst sagt. Men näe, jag är helt enkelt ingen arg människa. Åtminstone inte långsint. Istället för att svara småtjurig i några veckor koncentrerar jag det hela i någon dag. När man tänker så känns det inte så farligt längre. Då är det helt okej. Ganska okej.

Och hur känns det då att vara back on track igen? Jo, tackar som frågar, det känns faktiskt bra. Jag har varit på jättebra humör hela dagen (med undantag av att jag nyss förlorade min ickeexisterande karaktär. Kan det blir mycket värre?). Började med att gå upp aldeles för tidigt enligt min mening, för att sedan sätta sig och göra ett tyskaprov fullsmockat med grammatik. I jämförelse med pluggandet måste jag säga att det gick över förväntan. Eller jag tror det gjorde det i alla fall.. Nu vet jag ju då av erfarenhet att varje gång jag tror det går bra visar det sig alltid att det gått rakt åt helvete, så jag har inga förväntningar. Jag har ändå ingen chans mot R... Fast det finns ju två R. Dock har jag redan tagit det ena med god marginal, och ojojoj vad gött det var. 

Nej, men nu börjar jag alltså om från scratch och bygger upp en ny karaktär. Det blir spännande. Frågan är bara hur man går till väga.. Det känns lite som karma. Jag gillar inte karma. Jag får djup ångest av karma. Och jag känner på mig att jag kommer komma till ett väldigt varmt ställe när jag dör.. Men hot är nice. Hur som helst kan jag ju börja med att be om ursäkt till Carl. Intelligenta jag råkade totalmissuppfatta, och skriva något om sex på en båt angående en bild på Carl och hans hund. Lite senare fick jag veta att det inte alls var vad det såg ut att vara, utan att hunden hade dött. Av ett x2000. Hoppsan. Jag fick bara sån lust att provocera lite mot "inga kommentarer tack". Inte ens jag är så elak! Och mina hjärnceller har för tillfället åkt på semester, är det en giltlig orsak?

Historia nu då. Yay! Dagens höjdpunkt, verkligen. Tacos vare Mallan har jag i alla fall fått in Sveriges kungar under en längre period. Alltid nåt.

Auf Wiedersehen!

Lite pasta någon?

Hey! Nyss hemkommen från Skövdes exklusivaste stormarknad. Ja precis, Coop Forum. Skulle egentligen jobbat 10-12 i morse, men the boss ringde och väckte mig klockan 8 och tyckte det var bättre att jag började vid 7, "så är du med vid stängning.." Och tack och lov för det, för jag och Mallan var vakna alltför länge inatt. När klockan blivit över 4 slog jag på mitt sunda förnuft, och förklarade att vi borde sova.

Hur som helst hade jag det jättetrevligt på jobbet! Detta var nog min bästa arbetsupplevelse ever! Hon andra som var där och visade mig allt var hur trevlig och snäll som helst. Verkligen hjälpsam. Jag blev nästan rörd. Om inte annat på sjukt bra humör i alla fall..

Tjejerna i klassen på några andra var här igår och åt lite mat och så.. Jag slängde ihop en kycklinggryta på improvisation och till det gjorde jag pasta och ris. Hade tänkt mig att ha pasta till från första början, men tänkte att jag lika gärna kunde slänga på lite ris så att det verkligen räckte. Haha, räckte ja.. Det både räckte och blev över! Så nu har jag 4 burkar fyllda med pasta, muuuums! Den kommer jag ju verkligen äta upp! Pasta dagen efter är okey, men sen... naee, klarar mig nog utan den.

Någonting säger mig att jag borde vara trött, men det är jag inte. Och det är väl bra det, I guess. Hade tänkt mig att plugga lite på mitt älskade tyskaprov.. Eller varför inte skriva mitt engelska referat? Eller skriva klart om mitt millenniemål? Eller kläcka ur mig bra argument för invandring i Sverige? Eller - kanske det bästa av allt - plugga på historiaprovet? Ja ni ser, jag har ett helt underbart liv! Och då ska vi inte tala om nästa vecka då det vankas matteprov på 5 kapitel, tyskaboken ska vara utläst (och den har vi ju självklart börjat läsa!), jag har prov i företagsekonomi och ett religionsprov. De tre följande veckorna efter det har jag sammanlagt 4 prov (varav ett är en examination. Jag vet inte redigt vad det innebär, men det låter stort!). Och ja-a, sen är det påsklov, och vem vet vad som händer då? Helst hade jag nog bokat in mig själv på första bästa plan till Bahamas (Los Angeles funkar också), men det blir ju inte alltid som man vill då va...

Nej nu ska vi umgås med oss själva! Howdy!

RSS 2.0