Enya

Skulle egentligen träffat Rasmus idag, men jag orkade inte. Så istället sitter jag här och lyssnar på Enya. Det måste vara något fel på mig! Jag väljer liksom att sitta ensam på en lördagkväll och lyssna på Enya istället för att hitta på nåt. Soffan tyckte jag skulle ner till stan med henne å Sannababy, och jag tänkte att det kunde ju vara kul. Efter en stunds övervägande insåg jag dock att jag verkligen inte kände för att visa mig på offentlig plats. Eller prata med någon. Eller vara trevlig. Så ansträngande.. Så nu är det bara jag här. Och Enya. Väldigt avslappnande faktiskt. Kanske nåt man borde göra oftare?

Annars har jag jobbat hela dagen. Eller ja, 14-19. Hela dan bara försvann iaf. Men mamma beställde iaf thai. Det tråkiga var bara att jag inte var spec sugen. Jag är nog lite sjuk.. Kan åtminstone låssas att jag är det, så kan jag fortsätta här och tycka synd om migsjälv tillsammans med Enya. Sökte på Enya på Google och blev en aning besviken; hade fått för mig att hon var en såndär krigartjej, men ack, istället får jag upp bilder på en helt vanlig...kvinna. Jag som hade tänkt mig att vi kunde kriga tillsammans! Har alltid velat springa runt halvnaken med spjut i sexiga sandaler...

Pappa åkte till Indien idag! Mycket skönt tycker jag. Han är så överallt, alldeles för nyfiken. Fast det spelar ingen roll om han är hemma eller i Indien, han är tydligen lika nyfiken ändå. Han hade visst missuppfattat en sak ganska rejält :D

Hepp, nu måste jag ta itu med mig själv. Umgås lite. Utan Enya..

May the force be with you

Begravning idag. Det var fint och sorgligt. Trodde dock att jag skulle gråta mer än jag gjorde.. Satt mest och kände mig som en hemsk människa i kyrkan när alla andra satt och grät. Min gråtattack kom istället under minnesstunden, när inga andra grät, vilket fick alla att kolla på mig istället för den som pratade. Känns i alla fall skönt att det är över nu. För alla, I suppose. Men det ändrar inte på att det känns så orättvist att han fick lämna så tidigt. Förutom farfar så är det mest synd om farmor, hon har ju mist sin älskade och livskamrat, för att uttrycka det hela på ett fint sätt. Tänker på er. Och farfar, vila i frid tills vi syns igen. Du hade varit glad om du sett hur fint alla pratade om dig idag; vilken fin människa alla tyckte du var. Hur mycket du har betytt för så många. Hur du la ner din själ i allt du gjorde och aldrig gav upp trots svårigheter. Det känns stort. Så som du blev ihågkommen tror jag att alla vill bli ihågkommna. Du kommer alltid finnas här hos oss, i våra hjärtan och minnen.

Drog dirket till Coop på kassastyrarmöte när jag var hemma. Där träffade jag Hanna T. Hade egentligen tänkt att dra hem, men kom på att jag inte kände för det. Kände egentligen inte för något, men i alla fall inte för att dra hem. Det var mysigt :) Vi gick en runda, snackade och spelade in en sexrådgivningsfilm. Den blev rätt kass. Fast den första var bra bortsett från att Hanna var så sjukt rolig att jag bara asgarvade hela tiden :D Hade följe hem med en mycket trevlig dam sen. Det var faktiskt kul! Vi snackade om en hel del saker. Nice!

Nu sitter jag här och lyssnar på underbara Meat Loaf och kollar igenom gamla dagböcker. Hahaha, vissa grejer är ju så fula! Min bild av mig själv måste varit väldigt cool. Hittade t.ex. en fin lista från 2003 på vilka jag varit ihop med/hånglat med. Kan ju vara kul att veta :D Hittade även en önskelista där bl.a. önskade mig pengar (vad annars?), skräck dvd:er och munkisar med huvor. Hade en period innan då jag var väldigt fäst vid munkisar. Var tydligen heartbroken också. Ganska gulligt, om jag får säga det själv.. Tyckte även att Marilyn Manson var det bästa som fanns, och så ville jag inte bli städerska. Här kommer en fin lista på vad jag ville ha/skulle göra med mitt liv:
* Ha bra med pengar
*Kunna resa
*Max två barn
*En lamborghini
*Fint hus med bubbelpool eller fin lägenhet
*Tatuera mig
Hahaha, låter rätt rimligt, eller? Möjligt att jag inte är så sugen på en lamborghini längre, om jag nu inte skulle råka få en av någon. Gratis är gott!

Sovdax, ohyes!

Jessica goes effektiv

Yah! Äntligen skrivit klart slutsatserna till mitt å Mallans projekt om vårt älskade Finnvedens Lastvagnar! Om sanningen ska fram skrev jag bara ner lite punkter innan, och började inte skriva ihop allt förrän typ 12 (tog mig tid att prata en stund i tele med Amanda och Maria. Det kändes liksom nödvändigt). Vilket tog mig mindre än en halvtimme. Jag är stolt över migsjälv! Har kommit fram till att jag pluggar så mycket bättre sent på kvällen/natten än på dagen. Strange. Det är lite störigt. Men vafan, jag är ju ändå ledig imorron och på torsdag, så jag har gott om tid att vila upp mig :)

Snackade nyss med Oskar. 1:a januari drar vi till Trysil och är där i typ 4 dagar! Det ska bli kul. Väldigt kul! Det enda negativa är att min bild av Trysil inte är så speciellt bra, eftersom vi åkte dit en dag när vi var i Lindvallen och det var sjukt kallt och isigt och jag var på allmänt dåligt humör efter att ha kommit in i en mördarbacke. + att det var så jävla kallt. Men det har ju inte med Trysil att göra. I hope. Man måste ju liksom ge en andra chans..

Funderar starkt på att sova nu. Och komma på vad jag ska ha på mig imorron. Well, well..

Ah, vilken lycka! Jag kollar mina downloads, och ser att 4 bugg och 1 cocacola äntligen har blivit nerladdad. Och inte bara den, utan hela 4 album med Lotta Engberg. Vem älskar inte den kvinnan?

So long!

Get it!

Jag är en hemsk människa. En hemskt dålig människa. Det är både sorgligt och sant på samma gång. Och för en gångs skull är det inte synd om mig, utan om alla andra. Ohyes! För att fastställa hur allvarligt det verkligen är gjorde jag en lista med mina för- och nackdelar. Det var skrämmande mycket mer saker på nackelssidan. Jag är en fara för mig själv och alla andra. Nästan komiskt. Nästan. Av okänd anledning känner jag att jag borde göra något åt saken. Snarast. Måste bara hitta någon bra stans att börja. Allting är så....trassligt!

Min dag började med sovmorron, vilket var gött med undantaget att det kom två killar och plingade på när jag fortfarande var i halvnaket tillstånd. Trodde det var mamma eller pappa som glömt något, men tyvärr var det några som tydligen skulle sätta in en öppen spis i vårt vardagsrum. Tack för att ni informerar mig!!

Mitt under mitt läxförhör fick jag en osynlig yxa i huvet, och hade ont resten av dan. Fram tills för nån timme sen. Var hos Musen en sväng också. Det var trevligt :) Men jag var väldigt off. Jag är säkert sjuk. Eller inte..

Nu ska jag skriva underbara slutsatser om mitt och Mallans projekt! Ganska nice faktiskt..

Ciao!

Thunderstruck!

Jag är extremt bra på att fördriva tiden utan att egentligen göra något speciellt. Innan jag lägger mig är det tänkt att jag ska plugga in historia, som vi ska ha förhör på imorron, och lära mig en tysk text + 1000 glosor. Tänk om jag hade varit aningens smartare och gjort allt detta dirket när jag kom hem, istället för att göra...ingenting! Okey, jag har visserligen varit snäll och lagat mat. Sen var jag tvungen att plocka in efter alla eftersom pappa plötsligt blev tvungen att byta däck på bilen och mamma fick ett lägligt samtal från mormor. Men det är heeeeelt lugnt för jag har ju ändå inget liv.

Skrev faktiskt nyårslöften förra veckan, trots att det är väldigt B. Det blev väldigt många. Jag mår nästan dåligt när jag granskar alla mina brister, men om jag å andra sidan uppfyller allt kommer jag bli optimal. Det är värt ett försök. Mamma tyckte att jag skulle klämma fram en önskelista också. Jag sa att jag önskade en resa till Filippinerna i en månad för 3 som jag kunde bjuda dom på.. Man kan ju hoppas!

Oh, min syrra hoppade nyss in, som brunett. Det var väl helt okey, antar jag. Och nu skrev äntligen Jossan också. Var orolig över att hon dött eller nåt, med tanke på att det enda hon skrivit till mig på sistone är "JEEESSIICCAAAHHH" - typiskt dödsrop!

Ooookay, jag ska dra mig härifrån. Nu. Heydå!

Uh-oh

Hello! Äntligen ätit nu efter 5 hemska timmar på Coop. Okey, det var inte hemskt, men jag var så ofokuserad. Och hungrig. Med tanke på att jag sovit knappt 5 timmar inatt är det väl inte så konstigt. Lucas fel! + att han sen fick för sig att kolla på Svensson Svensson, och när han väl gett upp det låg han och smsade med sitt ragg i 100 år. Herregud, han snackade ju med henne så han fick kramp i armen innan, räcker inte det?

Annars var det kul igår. Lite nostaligskt, med undantaget att jag och Lucas inte lekte elaka barn, vilket vi alltid gjorde som små. Vet inte hur många gånger hans grannar typ dödat oss :) Trevligt för Lucas som fick träffa både Maria och Rasmus. Förresten så var det nog rätt trevligt för mig med :) Och säkert för dom med! Jag drog med honom på bio, Twilight, som var asbra! Nästan så jag vill se den igen :D

Okay, nu måste jag plugga.. Massor. Skittråkigt! Sen ska jag träna och efter det ska jag förmodligen ner och fika med jag vet inte vilka. Men jag får se... För det första vet jag inte om jag hinner, och för det andra är jag inte på humör. Är trött som in i!

Måste bara kolla mitt horoskop innan jag drar. Vem vet, det kan ju stå nåt bra :D Hahaha.. Det läskiga är bara att dom brukar stämma!

Oookey, jag ska låta alla tycka som dom vill och inte slösa massa pengar. Dessutom stod det nåt som jag tolkar att jag borde sätta igång och plugga nu på en gång, och tänka igenom allt jag gör vääääldigt noggrant. Yey?

Oooh, detta var ju klockrent:
    DITT HOROSKOP Lagom är bäst gäller inte sex. Idag skall du passa på och frossa i sex. Ute, inne, på sängen mot skafferiet spelar ingen roll bara kör på. Akta dig dock för skavsår på knäna faran är överhängande.

    DAGENS CITAT Tyskt ordspråk - Den måste ha god syn som kan känna igen en jungfru vid första ögonkastet.

    LYCKONUMMER:

Ciao.

Hot space

Kräftan 22/6-22/7

Inget speciellt händer. Kanske lika bra det, för du vaknar på fel sida och förblir på dåligt humör.

Jaha. Är det så jävla konsigt att man blir på dåligt humör när det första man hör när man kommer innanför dörren är: "Vad gör du? Mamma sa att du skulle städa toaletterna!" Vadå mamma sa? Sa att jag tyckte det var ett jävla skitjobb, och då fick jag "Jaaa, men du är ju Askungen" tillbaka. Nice! Sen duschade jag i säkert en halvtimme med asvarmt vatten, bara för att jag vet hur mkt pappa hatar det. Enligt honom räcker det med att duscha i 5 minuter. Gärna i kallt vatten.

Nu har jag städat i typ 2 timmar. Och hunnit bli väldigt hungrig. Har enligt migsjälv varit jätteeffektiv, men ändå tjatade mamma om hur långsam jag var. Och pappa ba: "Var det inte en av dina kompisar som sa att du inte var född av blixten? Brukar dom säga så till dig?" Vafaan?

Kollade Idol och åt pizza hemma hos Sannie igår. Det var kul och gott :D Roligast var det på kvällen när jag gjorde en mycket underlig upptäckt... Jag var rastlös och gick in på Sannas rum, kollade lite bland hennes skivor, och vad hittar jag om inte en skiva med Laleh? Jag var något chockad där, ja. Med tanke på att Sanna i princip dödade mig när jag råkade nämna att Laleh nog hade en hyfsad låt, så var det rätt mysko. Slängde skivan i spelaren med hög volym och gick ut till Sanna och körde en väldigt fin dans till. Uuuooohh, hon var inte nådig, och när jag vägrade stänga av slutade det med att hon flög upp från soffan, knockade mig all världens väg och slängde skivan i elden. Typ.

Oj, nu kom Lucas och dom, och här sitter jag och lyssnar på Systrarna Graaf och andas in härlig målarfärgsluft i mitt rum. Better go out there och vara social. Funderar starkt på att dra med Lucas på bio eller nåt. Pappa, som fortfarande är inställd på att vi ska gifta oss, föreslog att vi kunde se något romantiskt.. Vi får se hur det blir med det ;D

CIAO!


Död.

Jag pluggar. Det går inte bra. Sen ska jag träna, vilket jag antar bli kul. Roligare än dethär i alla fall. Och sen, efter träningen, ska jag plugga. Igen. Lid med mig! Håller på att skriva om Indiens nationella intressen nu, och det går väl an. Men den viktigaste punkten - Indiens inställning till koreakrisen - har vi inte hittat ett skit om. Ingenting. För det finns inget. Antagligen så har dom väl fullt upp med sina egna jävla problem, och orkar inte bry sig om omvärlden. Jag och min partner bestämde oss för att vi skulle skriva lite var på den punkten. Typ skicka den mellan oss och se vad det blev av det hela. Känns mest som en sån vikgubbe, där en målar huvet och en kroppen osv, där resultatet kan bli precis vad som. Nice surprise! Eller inte.. Dessutom känner jag att vi har lite olika åsikter. Det finns en risk att det är hon som har en åsikt som jag inte gillar, men jag själv har alldeles för dålig koll för att ens ha en åsikt. Om det är så är det illa..

Men jaha, jag får väl återgå till mitt beloved India igen. Och när jag är klar med det, om jag blir klar, kan jag ju så fint fortsätta med svenskan, företagsekonomin, no:n eller varför inte mitt och Malins projekt? Jag kreverar! Varför finns det annat som är så mycket mer intressant än skolan? Varför funkar inte min hjärna som alla andras? Varför ser inte jag till att skriva klart mitt jävla arbete istället för att sitta här? Varför varför varför? Jag som t.o.m. åt fisk idag!!! Helt frivilligt!

So long!

Kompledig!

Yah, och det är så gött så :D Sov visserligen bara till halv 10, trots att jag bestämt mig för att sova till mist 1. Men det är okej.
Frukosterar och lyssnar på S-club 7 nu. Hahaha! Attitude!
Tänkte plugga lite sen. Lite. Sen ska jag antingen springa, gymma, sova, läsa, spela guitarhero, spela crash bandicoot eller städa min garderob. Eller sitta här. Men det sista känns lite...slappt. Dessutom borde jag ge mig ut och springa bort min träningsvärk från igår. Har en känsla av att den bara kommer bli värre annars..

Äntligen köpt en lampa till mitt rum iaf! Och en byrå. Och en spegel. Drog med mamma (eller tvärt om?) till Mio igår. Hittade en svart, halvlökig lampa i siden. Typ som en svart kristallkrona - kristaller + löv. Det var typ jättelite skavt på ett löv som hade skurit igenom kartongen, så jag skämtade lite med expediten och sa att vi allt borde få rabatt. Och då ger kvinnan oss 10 %! 150 spänn liksom! Blev något chockad där. Och stolt. Mitt livs stoltaste ögonblick! Sa till mamma att hon borde ge mig pengarna eftesom det hela var min förtjänst. Hon skrattade mest åt mig, och ledde in samtalet på dörrhandtag. Intressssssant! På tal om intressant så lyssnar jag på sexklubbsmusik nu. "Come on, come on, come on, come on baby, come on, come on, come on, come on up.." Allt för att komma in sxxxxxtämning inför pluggandet. So B, Indiens inrikespolitik och jag vet inte vad. Oh, bestämde nyss att jag skulle ses en sväng med Hanna T också. Trrrevligt!
"Got you in a stranglehold baby, you best get out of the way"

Hepp hopp, ska dra och vara serious nu. Efter att jag lyssnat på Under Pressure, Another one bites the dust och I want it all vrålhögt!

SO LONG!

Triangelhandel

Hmm.. Det där med att min motivation var tillbaka var nog mest önsketänkande. Är ganska säker på det efter att ha befunnit mig i mycket djup dvala under hela historielektionen. Har förresten varit trött hela dan. Mallan påpekade att jag är trött varje fredag. Fan vad hemskt! Det har jag inte tänkt på.. Men hon har allt en poäng där. Funderar på att bryta det mönstret..

Jossan | säger:

dina sexdrömmar går ut på att du har sex med en arg men dock snygg tysk, som sedan avslutar det hela med att sätta sig (grena) över din hals tills du stryps till döds..sakta men njutbart

Jessicа | säger:

HAHAHAHAHAHA!


Jag var tvungen! Det var bara så kul :D HAHA! Vi hade en het diskussion om sexmaraton. Fråga mig inte hur vi kom in på den.. Jossan lovade iaf att hon skulle utmana mig så fort hon hittat sig en lämplig hingst ;D

Oookay.. Ska jobba 6-10 ikväll. Hej döden! Börjar redan tänka på hur jobbigt det kommer vara att ta sig upp för alla jävulska backar sen.

Bye!


Motivation!

Yeeees, jag har fått min motivation tillbaka!! Sitter med Em und Lajnus nu och skriver om matspjälkningen. Det är nästan roligt :D Yees!

Tjena kexet, här står du och smular!

"Vad är det för fel med onani? Det är ju kärlek med någon man älskar."

He he he.. Dagens sanning or what?

Läste en del horoskop innan. Jag är nog fast. Fast jag tror bara på dom som är bra. Jag skulle tydligen bli överraskad många gånger idag (när Sanna bjöd mig på mat? Svenskaprovet? När pappa kom på mig mitt i ett pinsamt experiment och tvingade ur mig en ännu mer pinsam förklaring?).. Och jag skulle även överraska andra. Hmm.. Nåt att klura på där ;) Jag borde även ha sex i helgen... Ser rätt mörkt ut på den fronten :D Haha!
Sen är jag tydligen snål också! (Nu borde du vara lite mer generös mot din omgivning. En vän hoppas på en trevlig utekväll.) Vilket jävla påhopp! Som om inte jag är generös?
Här kommer då den bistra sanningen:


Många Kräftor visar nu en överraskande spontanitet, kanske borde du lägga lite band på dig.

Oookey.. Jag sammanfattar: Jag ska bli fattig på andras bekostnad, ha vilt men jävligt kontrollerat sex i helgen. Nice, huh?

Fick mitt lönebesked från Coop igår. Trodde att jag skulle få typ 50 spänn, men icke. Det blev istället en väldigt positiv överraskning! Kul för mig, moahahaha! Funderar lite på om jag kanske inte borde ta och köpa mig en plattång trots allt.. Min är livsfarlig; man får stötar! Försökte förhandla lite med mamma igår. Förklarade att det faktiskt var mitt liv som stod på spel, och om hon vill framstå som en exemplarisk förälder borde hon köpa en till mig. Hon bara skrattade lite. Ett såntdär lurigt Hehe-du-trodde-det-va-skratt som Monkan brukar ge mig. Kvinnor alltså!

På tal om Monkan borde jag inte alls sitta här nu. Jag borde skriva klart min fina enkät om pipande golfbollar. Pipande golfbollar. Kinky! Vem vill inte ha? Nästan lika ballt som The Cone. Dock billigare; The Cone kostar 800 spänn. Cissi tyckte det verkade vara en finfin grej.. Hö hö.

Puss


Skidskolan here I come!

Yes! Rickard skickade nyss ett vackert meddelande. "Jag har fått hem den nu x]" Dvs Skidskolan. Han hade den innan, men puckot tog bort den! Jag small av, så han laddade hem den igen av ren rädsla :D Nu väntar jag bara på att han ska bjuda hem mig till Hjo. Vi måste ju få lite inspiration till vår kommande Skidskolan Russian-Deluxe. Hur som helst, filmen var tydligen på svenska och 2,5 timmar lång! Åhååå.. Så pass ;)

Idag har faktiskt varit helt okey. Eftersom jag och Cissi ansåg oss vara för sjuka för att spela fotboll, och satt kvar och gjorde Företagsekonomi, hade jag typ bara två lektioner idag. Information och Layouten borde knappt räknas som en lektion, om jag tänker efter..


Wooops, råkade gå ifrån datorn nårra timmar. Så tråkigt då! Aaa, eller inte!
HAHAHA, jag och Sofie kom fram till att "aa eller hur" och "aa eller inte" går att använda som svar på nästan allting. Om inte allting. Helt klart värt att prova!

För alla som är intresserade kan jag ju berätta att jag och Sanna hade ett mycket eldigt telefonsamtal innan. Jag har nästan glömt vad det handlade om (eller inte), men det var SÅ jag som hade rätt! Det hela slutade med att vi satt tysta i säkert en kvart. Det gjorde absolut ingenting för då kunde jag passa på att spela harpan. Jag vet, jag är nördig. Men det är ju så kul! En av mina favorit sysselsättningar är att gå runt med solglasögon och posa ;D Lättroad javisst!

Oooh, fick trevligt sms av min baldejt innan. Han bjöd t.o.m. in mig till sitt nya hus i helgen för att "laga mat och dricka lite". Jag undrar om det var någon baktanke med att bjuda in mig, typ att jag skulle stå för matlagandet.. Hmm.. Får fundera lite på det du :) Möjligtvis om vi fixar dit Skidskolan...

Håller på att reda ut vilken Love Hurts som är bäst av den med Joan Jett och den med Nazareth. Brukar gilla orginal bäst, men jag fick nån grej för Joan igår.. Det är faktiskt lite mer attity i den. Sånt gillar vi! Attitude! Bara ordet är ju så....maffigt! Äh, jag orkar inte välja. Jag hatar att välja. Helst skulle jag både vilja ha och äta kakan. Tror jag diskuterade det med Jossiboi för nårra veckor sen. Minns inte vad hon sa, men tror inte redigt hon förstod mig.. I want it all, so to say!

Det är jul snart. Kul! Eller inte, hehe. Jag orkar inte köpa julklappar, och funderar på att bojkotta det, men isf kommer jag ju inte få några heller, och det vore ju lite tråkigt. Jag vet förresten redan vad jag ska köpa! Mamma - parfym (som jag också gillar), Pappa - Film (som jag vill ha), Alice - Övertalar mamma att köpa en plattång (som jag vill ha) och ber henne skriva att den är från mig, Jossan - Renkallingar (Till Grävaren, he he) och Sanna har jag inte bestämt mig redigt för ännu. Vi kanske ska ta ett presentkort välj-vad-du-vill-från-Partaj-för-500-kr? Partaj alltså! Kan köpa henne ett samurajsvärd. Vem vill inte ha det lixxxx? Jag måste ju göra mig en egen önskelista också! Och skriva nyårslöften. Det är alltid bra att vara ute i god tid! Vågar mig dock inte på att skriva någon nu. Finns en risk att det bara kommer bli en sak på listan.. Pengar alltså.

Nu ska jag vara social på msn, hahaha.. Pussy!

Dålig dag?

Kollade horoskop nyss. Kommer enligt Aftonbladet att vara irriterad hela dan fram till kvällen, som skulle avslutas på ett trevligt vis. Hahaha, jovisst, passa syrran och plugga är verkligen mysigt. Men det där med irriterad stämmer säkert! Jag känner mig jättesjuk! Eller lite sjuk. Men jag är hård och pallrar mig till skolan iaf..

Here comes mitt erotiska horoskop för dagen ;D

DITT HOROSKOP Enligt stjärnorna vore en tvilling eller varför inte två svaret på dina kärlekssuktande drömmar just nu. Problemet är att det finns så få bra av dem tillgängliga på marknaden just nu.

DAGENS CITAT Sophia Loren - Kärlek förhåller sig till pornografi ungefär som en blommande ros till en förtorkad brännässla.

LYCKONUMMER: 6



Hahahhaha!

Pedofil/horoskop

Hallau! Snackar med Jossan i tele nu.. Vi har mkt trevligt! Hon tycker att jag låter som en pedofil när jag skrattar(?). Just nu läser vi massa horoskop på internet. Jossan kom nyss med erkännandet om att hon var beroende av horoskop innan. HAHA! Pinsamt!

HAHAHA, här har vi då Jossans erotiska horoskop. Lejonet:
DITT HOROSKOP Idag är sängen din bästa vän, men du behöver inte vara ensam med vännen din. En eller ett par partners gör vänskapen extra stor.

DAGENS CITAT Henry Miller - Sex är ett av de nio skälen till att människan skall återfödas. De andra åtta är ointressanta.

LYCKONUMMER: 69 --- Vilket skämt!


Fan, hon säger att jag är get! Säkert enligt nåt kinesiskt skit! Här kommer mitt, Kräftan, erotiska horoskop:
DITT HOROSKOP Så här års så önskar du dig mest någon att hålla i handen framåt kvällningen. Just nu erbjuds dock bara fysiska attraktioner och det är ju inte fel det heller.

DAGENS CITAT Lord Chesterfield - Nöjet är övergående, ställningen skrattretande och omkostnaden alldeles för hög.

LYCKONUMMER: 6


Fick nyss reda på att jag kommer bli kär i en katt. Det kanske var en panter! Isf är det heeeelt okey! Nu försöker hon få mig att bli kär i en häst. Den hade tydligen många +.


Afrodites fina horoskop:
Man tar ju bara dom som är bra :D he he

Kräftan

den 10 november

VARDAG:

Det är inte läge att fatta alvarliga och viktiga beslut just nu då du har en tendens att förbise viktiga detaljer.

KÄRLEK/RELATIONER:

En person verkar fatta så starkt tycke för dig att du får en ny vän som sedan kan utvecklas till en kärleksrelation.

PENGAR/ARBETE:

Du måste sluta ösa allt tråkigt arbete över till någon annan. Om du inte tar ditt ansvar kan du hamna i knipa.

DAGENS CITAT:

Okänd tänkare -Bigami är att ha en fru för mycket, Monogami är samma sak.

LYCKONUMMER:

19


Jag läste nyss upp Josses dagliga horoskop, men hon var tydligen mer intresserad av min pappas renkallingar.. HAHA! Hon satt typ och pratade om dom för sig själv... Känns inte som att vi diskuterat nåt relevant dirket. Mest knark, fjortisarna i munka, pedofilskratt och horoskop. Har man bara lite fantasi så funkar allt ;D Nu loggade Sanna in på msn, så jag dissade Josse och förklarade att jag var trött.. Det är jag! Ska snart sova, I think.


"Det som går lätt är rätt"

Det ligger någonting i det, faktiskt. Men ibland måste det väl få vara lite svårt?

Bestämde mig för att ta tag i migsjälv och börja med företagsekonomin idag. Hade även tänkt att få klart min del av "Indien om koreakonflikten". Vet inte vilket som är viktigast.. Kan ju lika gärna passa på att sitta här och lyssna på musik medan jag bestämmer mig :) Man är ju inte direkt motiverad. + att mitt rum består av en madrass, som är nästintill obefintlig, och vi har tagit bort alla dörrar. Alla! Utom ytterdörren då. Inget som helst privatliv här inte. Åh, pappa kom nyss med den glada nyheten att dörrarna förhoppningsvis kommer tillbaka nästa måndag. Yey! Det värsta är att mitt rum verkar prioriteras sist. Mycket orättvist och oförståeligt.

Men ja, företagsekonomi..

Think about you

Hello. Nyss kommit hem från en promenix med Sanna.. Jaha, så igår var det då (efter en allmänt lång och seg dag i skolan, där jag var tröttare än tröttast) dax för vår tyska ABBAkväll. Alla skulle vara utklädda till ABBA. Jag var nog mer disco men körde iaf hang loose, vilket jag antar var rätt inne på den tiden. Jag gjorde en skitbra skiva, som senare, till min förskräckelse, byttes ut mot nåt disco skit. Hallå, vart tog ABBA vägen? Men ja-a, det var väl kul, I guess. Jomen det var det. Iaf då. Tills det att jag blev heltrött och mest kände mig som en sengångare..

På morronen när jag vaknade, halv 8, kändes gårdagen inte fullt lika rolig. Men det är så pass att tänka på det nu. Kan i alla fall konstatera att självdiciplin inte är något jag har mycket utav. Vid närmare efter tanke kan jag nog påstå att jag över huvudtagen inte äger någon självdiciplin alls. Sorgligt, men ack så sant. Skulle egentligen jobbat vid 9, men fick ett sms vid 8 om att farfar hade dött. Jag blev inte förvånad. Antar att alla kände på sig att det inte var långt kvar.. Tänkte först jobba ändå, men sedan visade det sig att alla kusiner skulle dit, så jag ringde och förklarade läget. Kändes skönt. Jag hade ångrat mig mycket om jag inte följt med. + att farmor uppskattade det väldigt mycket. Hon sa att hon skulle leva länge på det, och det känns bra.

Vi åkte till Ulricehamn. Först hem till farmor, och sen gick vi till hemmet. Jag kom på att jag aldrig sett en död människa förut, och funderade ett tag över om jag verkligen ville göra det. Det var hemskt, men samtidigt skönt. Oerhört sorgligt. Man behöver väl egentligen inte säga så mycket mer om den saken. Är bara så ledsen för pappa, hans bröders skull och för farmors. För farfars med. Han ville inte dö. Han levde på hoppet in i det sista, och jag tror att det var det som gjorde att han klarade sig så länge som han gjorde. Även om det gick väldigt, väldigt fort. Känns bara så orättvist att behöva dö innan man fyllt 70 när man verkligen vill leva. Han såg nöjd ut, och det enda man kan göra nu är väl att tänka att han har det bättre där än här, vart han nu är... Vila i frid. Du vet att vi tänker på dig, är glada för att vi fått lära känna dig och stolta över allt du gjort.


Vi åt på någon kinarestaurang sen. Jag var helt off, och funderade mest på om inte servitrisen som var där hade jobbat på Thai-house. Dom var ruskigt lika! Sen fick jag nog och gick till bilen och sov, vilket jag fortsatte med hemma hos farmor. Kom hem omkring 7, och vid 8 drog jag först till Carro, och lämnade hennes och Hannas saker, och sen till Sanna, som var hos Johan. Snackade av mig lite. Det var skönt. Trots att jag var off. Nu överväger jag om jag ska fortsätta sitta här (till vilken nytta typ), kolla på film eller lägga mig. Är trött, men vet inte om jag vill sova. Problems, problems.. Blir nog sängen trots allt.

So long!


Freedom!

Jag och Emma (Linusjäveln är sjuk) skriver om matspjälkningen. Egentligen. Har inte redigt koll på vad vi gjort den senaste halvtimmen. Jag har mest promenerat omkring och letat efter diverse, och Emma spenderade onormalt lång tid på ett speciellt ställe, som jag lovade att inte nämna för någon. Okey, men till matspjälkningen. Jag ville ha det för att det är intressant, medan Emma ville ha det så hon kunde skriva om bajs. Men bajs är kul! Speciellt om man är jävligt trött och byter ut ord i låtar mot bajs :D

Svenskaprovet gick nog bra. Om man tar hänsyn till mitt tillstånd, vill säga. Min hjärna har totalt lagt av. Jag tror ärligt att jag tappat en bit av den, möjligtvis någonstans i Karstorp. Anledning okänd. Men jag lyckades faktiskt komma ihåg att ta med usb-minnet idag. Oooh, Emma hade dödat mig annars..

Ikväll blire tysk ABBAkväll hos Hanna T ;D Yay! Jag helgförklarade mig klockan 9, efter provet. Tragiskt nog är bara att det är 5 timmar kvar tills vi slutar.. Och faaan, nu kom vi på att intervjufrågorna ska vara med i en bilaga i projektet. Emma blev svinsur! Hahaha. Lite jobbigt, minsann.. Borde kanske skriva?

So long, bönder!


Språkhistoria, yay!

Mhmmm.. Tanken var såhär: Sanna skulle hänga med mig hem och plugga. Bara plugga. Först var jag tveksam, men hon lovade att vi bara skulle plugga, och tittade så bedjande på sig med sina rådjursögon (nästan iaf!) att jag inte hade hjärta nog att säga nej. Det började inte bra; jag bjöd henne på mat på stan. Men det var så gott att det inte gjorde något att det snodde lite av vår tid. Annars hade vi liksom fått laga mat själva, och vem orkar sånt? Sen kämpade vi oss iaf upp hit, och jag kan ju inte dirket påstå att vi skyndade oss... Väl hemma vet jag inte vad som hände, och helt plötsligt var klockan typ 4 och dax för Sanna att dra. Och hade vi pluggat något? Neeej! Och vems fel var det? Sannas! Okey, kanske inte bara. Men mest. Såklart.

Fan, fick för mig att jag skulle ringa Maria lite, och självklart blir jag fast vid telefonen i typ en timma. Trevligt, trevligt! Kom bl.a. fram till att hon låter snuskigt mycket som min moster när hon skrattar :) Kul för henne, typ.. Men NU ska jag börja plugga! Sen måste jag göra en tysk abbaskiva tills imorron. Och hitta något att ha på mig. Seriöst, det kommer typ sluta med att jag går i mjukisbrallor. HAHAHAHAHAHA, roligast idag var ju när Emma gav mig en lista med låtar hon ville att jag skulle bränna ner. "En jättebra låt som var Österrikes bidrag i Eurovision nån gång för några år sedan" HAHAHAHAHAHA! Joo, men då vet jag precis vilken låt det är för jag har ju sån koll på Eurovision. Hahahaha, det var ju så himla roligt :D

So long, bönder!

Why can't we give love that one more chance?

YAH! Äntligen, äntligen, äntligen har jag och Schwetty fixat klart vår rapport! No more projekt :D Tror vi fick ihop en ganska lyckad grej tillslut, men med tanke på hur jävla trött jag var (är) så kan det lika gärna vara tvärt om. Min ryska kompanjon såg ju inte helle spec pigg ut om man säger så... Men hon gillade iaf mammas lasagne. Vet inte redigt om jag håller med henne där.. Min är ju mycket godare! Spicy ska det va! Nuu borde jag läsa svenska. Jag får jämt sånna där "Nej, men jag kan ju redan allt"-tankar. Trots att jag inte kan det. Skumt.. Men nej, nu måste jag lägga in projektet på ett usb, annars kommer jag garanterat glömma det, och Emma döda mig!

Puss!

Use the force

Hallau! Ah, jag frös och skulle ta på mig mina julestrumpor, och då hittar jag 100 kr i dom! 100 kr! Det är ju en hel förmögenhet! Åtminstone en halv.. Kan bara inte komma på varför jag lagt dom där. Det är ju inte direkt så att någon skulle gå och ta dom från mig. Naaaee, får klura vidare på det där..

Vi hade uppvisning av vårt friskispass idag. Det var tydligen manfall i min grupp, och av alla oss 5 var det bara jag som var där. Elina var visserligen där, men inte deltagande av giltig anledning. Fick lite smått panik där eftersom vi inte var helt klara med våra låtar + att jag hade glömt allt under lovet. Men det gick rätt bra ändå! Kände mig mer som en militär än en friskisledare när jag stog där i mitten och skrek, men det var säkert sexigt. Kan ju lugnt säga att jag fick skylla mig själv som tvunget skulle ha med massa fula övningar :D Av ren principsak var jag aningens kall mot Diana när hon frågade mig hur det hade gått.. Ofta alla är sjuka! Haha, bästa var ju när Cissi tyckte att mina vader såg mycket tränade ut, och frågade om hon fick känna ;D Klart hon fick! Hahahaha..

Snyltade lite på Marias mat innan. Den var jättegod :D Dessvärre glömde jag helt bort att tacka för maten. Pinsamt, ohyes! Men jag kan ju alltid passa på att tacka här: Tack för maten! Såå, nu har jag iaf lite bättre samvete.

Hepp, hopp. Nu måste jag plugga lite på svenskan, vilket är mycket segt. Och på tal om plugg så kan jag redan se mig och Emma sittandes framför min dator i morron och slita med vår rapport. Av någon okänd anledning har jag en känsla av att det inte kommer gå allt för bra.. 

So long, bönder! 


Easy come, easy go

Hallau! Fan, längesen jag var så trött i skolan som jag var idag! Pappa tjatade om diverse innan jag drog, och försökte sen dra några ursäktande skämt, som inte alls var roliga. Råkade gå lite för långsamt, och kom, som alltför ofta, för sent till matten. Erika måste sett hur off jag var, och tvingade mig såklart att lösa nåt konstigt tal på tavlan. Jag missade ju då när hon förklarade hur man gjorde. Men det fixade sig, såklart ;D Men sen, nångång efter lunch, blev allt mycket bra! Ohyes! Och nu måste jag plugga lite svenska innan jag drar till Friskis&Smiskis med Sannie. Kände bara att jag var tvungen att lyssna på lite musik först. Queen for life! Jag gillade dom innan, men efter musikalen är jag helt såld! Köpte ju 4 skivor med dom så jag har ju en hel del att lyssna på :D

Och Sanna, jag är ledsen för allt. För att vissa delar av London inte blev riktigt som dom skulle. Men allt känns mycket bättre nu, är mycket bättre nu. Var skönt att snacka med dig innan och reda ut allt :) Kommer alltid finnas för dig. Love you.

Have it, bönder!



Min underbara present till pappa! För att öka på julstämningen lite liksom. Menar, vem vill inte ha en sån?


Himma..

Jaha, då var man tillbaks i Skövde igen då från min sjukaste resa nånsin. Trots väldigt kort har det hänt så enormt mycket! Först när vi står och ska checka in bagaget kollar Sanna på mitt pass, och säger: "När går det ut?" Jag: "Jag vet inte?" Hon:"Fan... Vilket datum är det?" Och jag kollar på passet och ser att det står 22/10.. Jag dog! Fast återuppstod ganska fort när jag såg att det var 2009. Fyfan, sån panik. För en kort stund hörde jag seriöst begravningsklockorna ringa. Resan dit var, av olika anledningar, inte världens bästa. Men kom ju fram iaf. Väl på hotellet trodde vi att vi inte skulle få två rum, för Peter Polack hade tydligen bokat in ett hotell i Anders namn, och glömt det. Ännu en gång dog jag när jag för mitt inre fick en vision där jag tvingades ligga med öronproppar i ett varmt, trångt, svettigt rum. Ew. Fast det löste sig, tack å lov!

På kvällen träffade vi Soffi, Dennis, Therese och Annie och käkade lite.. Det var micket trevligt :D Therese lyckades lura mig att dom bodde på Hilton hotellet. Jag ba: "Oooj!" Fast i själva verket bodde dom på ett skabbigt hotell med tejp på fönstrena. Moahaha..

Frukosten på hotellet var skit! Det enda goda var oboyen, som inte smakade någonting för att den var så varm. Men maten som vi åt på kvällen tog ändå priset för ren jävla uselhet. Alla kategorier! Vi hade tatt tunnelbanan till nåt ställe för att äta lite. Alla var jättehungriga och småsura. Så kollar vi runt lite, och jag hittar en mysig liten restaurang med halloween utsmyckning. Fast Sanna ville inte äta där, såklart. Hon ville inte äta nånstans, utan tjatade bara om lyxställen. Så vi fortsatte att gå och gå och gå, men när vi inte hittade något kom jag med det smarta förslaget att vi kanske ändå skulle ta det där mysiga stället. Väl där gick vi in, och det visade sig att vi kom rakt in i baren, men en vänlig prick talade om för oss att vi nog skulle upp på ovanvåningen. Alltså, vi borde anat oråd; trappan upp var nån slags smal labyrint, och i själva restaurangen, som mest såg ut som ett vardagsrum, fanns bara en familj. Vi satte oss ner och beställde, men ärligt så fattar jag inte varför vi inte drog. Kyparen var helstörd och hade ingen som helst servicekänsla. + att han inte verkade fatta redigt vad vi sa. Peter beställde lamm med strips, men fick konstigt nog potatismos istället. Och alltså lammet, HAHAHA! Det var hårt som en jävla träbit och gick knappt att skära. Peter ba: "Det känns som att tugga på en jävla kolbit.." AHH, jag kan inte sluta skratta när jag tänker på det! Fyfan så kul! Vi andra tog hambörjare, och Sannas var typ rå.. Det var inga vanliga hambörjebröd heller, istället var det typ nån fralla (sån ljus med frön på, fast utan frön) som var helt seg. Typ 1 vecka gammalt eller nåt. Men fyfan, lammet var ändå värst! Och moset såg det ut som nån pissat på! Åh juste, jag glömde ju nämna att det spelade halloweenstämningsmusik, och när vi var som allra surast kommer Familjen Addams soundtracket på (den där Skala banan) och jag dog. Igen. Jag dog rätt många gånger dessa dagarna. Peter ba: "Detta är fan dolda kameran!" HAHAHAHAHAHAHA! Vad jag inte fattar är att vi trots detta gav dricks. För vad liksom? Den underbara servicen? Den mysiga lokalen? Den utsökta maten? Eller varför inte den ljuvliga musiken?

Vi gick på vaxmuséet, som jag inte kan stava till. Det var helt okey. Köade i 100 år (Åh, pappa kom igen och frågade en massa om blogg och bilddagbok och jag vet inte vad. Han vill typ skaffa det? ;S) och när vi väl kom in var vi så hungriga. Men det var kul. Men "We will rock you" musikalen slog allt! Den var så bäst!!!! Jag bara dog! För att det var så bra! Vill se igen. Och igen. Och igen. Osv.. Shoppingen var också bra! Jag gjorde av med ganska mycket, ja, och har nu ca 13 pund kvar. Dvs 150 kr. Yey! Pappa gav mig nåt slags förhör om att det inte var bra att bara köpa utan att tänka. Han lät seriöst orolig. Men hur ofta händer det liksom? Jag har ju sparat mig inför detta :D Dessutom köpte jag bara bra grejer. Visserligen råkade jag köpa en asful tröja med nåt blått monster på, men annars så! Jag var till och med generös nog att köpa ett par sexiga stringkallingar föreställande en ren. Allt för att hetta upp julmyset lite. HAHAHA! Jag är säker på att dom blev mycket glada. Eller kommer att bli iaf, he he...
Räknade, och kom fram till att jag köpt 47 saker, varav 12 skivor, 1 Toto-box, massa tröjor, 2 par solglasögon, byxor, väska, parfym och smycken. Jag måste erkänna att jag är mycket nöjd :D

I natt, eller i morse, åkte vi hem. Först tyckte jag att det skulle bli skönt, men i samma stund som jag kom innanför dörren ändrade jag mig, och tyckte att vi gott kunde stannat ett tag till. Några år eller så. Nu sitter jag bara här och lyssnar på Queen och snackar med Oskar. Kanske kanske kanske att det blir Trysil till vintern med honom, Rickard och Oskar. Hade varit sjukt kul iaf :D Dock måste jag fundera lite, men Oskar satte nyss sjukt mycket press på mig, så jag får väl hoppas för min egen skull att jag kan hänga med. Han vill väl öva lite inför balen, I guess ;)

So long suckers!

RSS 2.0