Långledig!

Ja, och det är verkligen behövligt! Jag är trött som en jag vet inte vad, och behöver verkligen vila. Hade jag haft tid hade jag defintivit gått i ide! Fast nej, jag hade max pallat ett dygn, sen hade jag dött av rastlöshet. Okey, jag ändrar mig: hade jag haft tid hade jag åkt utomlands. Till något roligt ställe, där man inte behöver ligga på stranden 10 timmar om dan. Pressa är typ kul första timmen, sen blir det rätt lamt, säger jag och tittar ut på min snöiga trädgård....

Var på AC/DC med Sanna i helgen, och det var helt otroligt underbart bra! Det bästa jag nånsin sett! Ever! Måste erkänna att jag är rätt avundsjuk på Soffan som ska få se dom i sommar.. Inte ville hon byta ut sin mamma eller broder mot mig heller. Vad är problemet? Är inte det ett ganska självklart byte? Eller rättare sagt ett väldigt självklart byte. Jaja, bara att hoppas på att den konserten blir sämre. Har aldrig redigt förståt principen med att unna andra glädje. Däremot gillar jag att roa mig på andras bekostnad! Något som jag delar med min gode vän Sanna B (B = Baby, Babe, Bäver eller Bajs, välj själv!), efter AC/DC skulle jag dra och ta ut pengar vid MC. Där var det en trappa, och eftersom det hade snöat var den helt hal, så det stackars folket halkade på rumpan en efter en, och gissa vem som stod där och skrattade. Förlåt mig, asgarvade! I säkert 5 minuter stod hon där. Hahahaha! Jag fick locka bort henne med lite stock, det funkar alltid!

Var i Sthlm hela helgen, så den var sehr nice! Åkte hem tidigt på måndagmorronen, och har varit dödligt trött ever since. Tydligen skulle vi hålla engelska tal i halvklass, vilket jag trodde var på torsdagen.. Straffet blev att jag fick hålla det inför hela klassen.. Blev allt lite nervös när jag tänkte på american boy's blick, men det gick väl. Mycket väl :D Men ja-a, det hör väl till livet att det ska gå bra ibland, I suppose.
'
Jahaja, vad har vi hittat på idag? Mjaa.. först skolan, där jag var tröttare än tröttast och på allmänt humör för att tjafsa med folk. Men hey, missförstå mig rätt, jag fick inte mitt dåliga fredagshumör, jag ville bara käfta lite. Säga elaka saker och njuta av hur andra hatade mig för det. Tack och lov gick det inte så långt, men jag blev allt bra arg på min religionslärare, och jag gjorde mycket klart för henne att jag INTE delade hennes åsikt. Sen blev det lugnt igen. Kan bero på att jag satt och halvsov med händerna för ögonen. Måste sett rätt mystiskt ut...

Drog och klippte mig vid halv 4, blev väl som det blev. Nej men det ser ju åtminstone bättre ut nu än vad det gjorde innan. Fan, kunde ju inte ens ha nedsläppt hår.. Visserligen har jag gått runt med keps hela kvällen, men det är mest för att jag känner mig som Axl Rose i Welcome to the jungle..

Pappa släpade med mig till Kooperativa förbundet för att inhandla diverse nödvändigheter inför veckan. Från och med söndag är det jag som är herren i huset, ohyes! Alltså, jag är ju herren i huset annars också, men inte fullt erkänd av restrerande delen av hushållet. Nej, men det ska bli skönt skönt skönt :) Nu får vi bara hoppas på att vi har tillräckligt med självdiciplin för att orka plugga trots omständigheterna..

Nej, nu blir det till att kolla på något trevligt (undra vad, hö hö) och umgås lite med mig själv. På tal om att umgås med sig själv, jag funderar starkt på att köpa en chinchilla - åtminstone en hamster - till syrran när hon fyller år. Kan redigt se mammas och pappas miner framför mig.... Synd bara att buren är så dyr. Man kanske kan ha den i en spann? Eller varför inte låta den hoppa runt löst i huset? Det måste ju vara varje mammas dröm, att ha en grå boll hoppandes omkring, som gnager lite här och var..

MEN OJ! Jag glömde ju det viktigaste! Jag ska få en ny mobil! Vet, det låter otroligt, men det är faktiskt sant! Pappa hade tydligen valt en blå till mig, och han blev uppenbarligen helt förkrossad när jag frågade om han hade glömt sätta på hjärnan när han beställde den. Efter ett tag erbjöd han sig att beställa en ny, med blommor på. Jag slätade över det hela med att säga att jag bara skämtade och att blå blir jättebra, för det är ju faktiskt min älsklingsfärg. Om inte annat så var den det när jag var 5... Men ja, en blå mobil är ju....fint. Ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte. Det fanns tydligen bara blå och blommig att välja på, och då är ju valet rätt självklart. + att min syrra ska ha en blommig. Så passé! Det lite roliga är att syrran ska få sin telefon i födelsedagspresent, och jag ska få min...bara sådär. För att jag är en sån underbar människa. Betyder det att jag är bäst? Jaa, jag tror fan det gör det alltså! Ave Jessica!

Nej, nu nu nu måste jag gå gå gå! Och på tal om absolut ingenting hade jag världes (och då menar jag verkligen världens) bästa dröm inatt! Den du! 


AC/DC

Heading for Sthlm imorron med Sanny. Jag borde kanske packa? Får bli samma väska jag hade i Sbg, har inte orkat gå ut med den ännu och orkar inte gå ut och hämta en ny. Det är faktiskt kallt!

Ookay, tror inte redigt jag fattat att jag ska se AC/DC på söndag!!! Det är väldigt maffigt! Haha, maffigt.. Men oj oj oj vad trevligt det ska bli :) Åker imorron vid halv 10, sen blir det väl till att gå på stan och kika runt lite.. Sanna har i alla fall bestämt att vi ska se på melodifestivalen på kvällen, så jag får väl lyda. Det är hon faktiskt värd, får jag motvilligt erkänna.

Mallan är numera min teraput. Jag trodde inte hon skulle gå in så seriöst för den rollen, men det gjorde hon tydligen.. Hon sa till och med ifrån idag! Frågade om jag inte hörde varningsklockorna vid maten. Nej? Först var jag helt lost, men sen informerade hon mig om att det inte är okej att säga "vi hade det väldigt trevligt innan, men nu när ni kom blev det plötsligt väldigt dålig stämning..." Hoppsan. Men hallå? Det var ett skämt.. Tyvärr verkade inte det argumentet bita på teraputen Malin. Jag undrar vad hon har tänkt ut för mig alltså. Lite läskigt måste jag allt säga..

Det finns stunder då man undrar var världen är påväg; vad det är för fel på folk. T.ex. sånna som inte ens kan kolla upp en karta på internet. Hur svårt kan det va!? Menar, hur ska dom små stackarna klara sig i livet? Ah, kvinnor! Det är ungefär som mormor, hon blev helt knäckt när jag inte visste om vi hade något recept på kladdkaka härom dan. Jag ba: "Alltså, det finns internet." Men tror ni kvinnan vet hur man letar upp sånt där? NEJ! Och enligt henne själv hade hon gått en datorkurs tio gånger. Jahaaa, var det en jävla miniräknare du satt och knappade på eller vad?! "Men, du måste väl ha hört talas om Google?" Jag fick inget svar. Istället frågade hon om jag inte var hungrig samt informerade mig om att det fanns mat att värma. Herregud! Kvinnor! Vart är världen på väg? (Självklart hjälpte jag henne att hitta ett recept, godhjärtad som jag är. Man kan inte klandra henne, hon gav mig faktiskt 200 kr utan vidare. Alltså inte för receptet utan för att jag är en sån fin och underbar människa.)

Frågade mormor och morfar om hur de träffades innan, och snacka om att jag fick dra historien ur dem. Eller, historia är väl inte rätta ordet eftersom jag mest fick snuttar bestående av 2-3 ord. Jag skämtar inte, dom verkade inte vilja prata om det. Mormor skrattade mest åt mig. Frågade morfar om han inte kom ihåg hur dom började "dejta" eller om han bara inte ville prata om det. Han sa att det var det senare.. Hmm.. Försökte förklara att det är ju bland det mest naturliga som finns, och han medhöll men bidrog inte med så mycket mer information. Nåja, nästa gång dyker jag på dom igen! :)

Nu ska jag kolla lite teve, sen packa, sen sova.. Värt att nämnas är att mitt vanligtvis dåliga fredagshumör, som brukar smyga sig på frammåt lunch, inte har visat sig idag. Jag hade en redigt trevligt dag! Träffade India (f.d. Soffan) för första gången på två veckor (jag hade såå för mig att hon var borta tre veckor.. jaja, även den bästa kan ha fel trots att det är sällsynt) och så var det ju hambörjare i skolan och dom är ju bara för goda! Tsss.. Bättre än vårrullarna i alla fall. På tal om skolans mat blev ju då jag och Mallan sparkade från matrådet - stort misstag! Det tog hårt, speciellt på Mallan.. Livet är hårt, älskling!


And I'm done!

Jag är äntligen klar med mitt tal! Sure, det känns ju lite knasigt att hålla tal för någon som inte ens kommer vara närvarande. Fast vid närmare eftertanke kanske det är lika bra. Mindre press. Dessutom är jag inte säker på att jag verkligen hade liknat Hanna vid en blommig hage med glada hästar (fokusera inte så mycket på djuret i sig - det skulle lika gärna kunna varit kor, grisar eller getter - jag var bara tvungen att ha med någon liknelse..) om jag hade hållt talet på riktigt. Jag kände bara för att överdriva lite. Mycket. Nu kvarstår bara att lära in talet utantill. Yay! Ja men herregud, klockan är ju bara 11. Jag har gott om tid på mig!

Nej, tror jag måste ta ett break med lite film.. Sen blire talinövning, svenskaprovspluggning och nyhetsinlärning. Piece of cake! Menar, vem klarar inte av att göra allt det på en kväll!? Herregud!


If ever I cease to love

Här sitter jag och kämpar med att få ihop ett hyllningstal. Först tänkte jag hitta på att pappa fyllde 50, och att jag skulle uppträda som den kärleksfulla dottern...men nej. Det enda jag kan komma på om pappa är att han är sjukt snål, och att jag säkert kommer bli precis som honom när jag blir stor! "Ett hyllningstal ska ju bara POsitivt" För att citera den store AF själv. Det är liksom inte positivt, utan POsitivt. Man ska liksom nästan fladdra med läpparna när man säger det. Jotack, vissa har ju förmågan att vara en aning dramatiska har vi ju märkt..

Men ja, talet.. Jag kom på att AF förmodligen inte alls skulle uppskatta om jag höll ett låssas tal (pappa fyller inte 50 än på ett tag, I hope) med en del negativa inslag. Sen tyckte Hanna T att jag skulle hålla ett tal till henne. Självklart var jag negativ till det först. Jag har kommit på att jag alltid är negativ till saker först, dock brukar jag oftast ändra mig. Om det är något bra alltså. Vilket detta totally var! Så efter min reconsidering ska jag alltså hålla ett hyllningstal till Hanna Ts 18årsdag. Blir nog fint. Jag har kommit på en hel del. T.ex. vilken totalt kass musiksmak hon har (alles aus liebe är ett starkt undantag!) och att hon trots detta alltid försöker få mig att lyssna på någon "cool" hiphopishlåt som helt tar död på varenda hjärncell i huvet på en. Nej, men jag har allvarligt talat kommit på en hel del saker att prata om. Bara till att skriva ihop alla till ett tal, googla upp nårra snygga citat och lära mig allt tills på onsdag. Yey! Vad tror vi om det?

Funderade lite på att vara sjuker på onsdag, men nej, då sviker jag Carlyboy på vår redovisning, och det kan jag bara inte med att göra.. Tack och lov att jag har världens längsta sovmorron imorron!

In i dimman!

Talfel?

Fick nyss ett trevligt samtal från Rasmus, som var och festade hos Alexandra. Hon var tydligen också sugen på att konversera lite.. Var bara tvungen att fråga henne om hon på allvar trodde att jag hade talfel för att jag inte kan säga R (Rasmus berättade att hon inte fattat att jag var från Skåne utan bara trodde att jag inte kunde prata normalt), hon förklarade sig med att hon inte hörde skillnad på skåningar och folk med talfel. Tack för den då! Känns ju jävligt trevligt att veta att varje gång vi snackat har hon trott att jag har nån jävla skada! Vänta du bara...

Av någon okänd anledning ville Rasmus sova här inatt. Jag sa nej först, men han verkade vilja det så himla mycket att jag inte hade hjärta att säga nej. Kul fest? Undrar allt vad pojken har i kikarn.. Det var min chans att umgås med mig själv där ja! Inte säker på om han var seriös eller inte. Vi får väl se om han dyker upp.

Jossan frågade nyss mig om jag sett Juno. Filmen alltså. Ja, jag har sett den, och den sög. Big time. Antingen var det för att jag halvsov mig igenom hela filmen eller så sög den verkligen. Jag kör på det sista. Den var inte bra! Och på tal om film såg jag och Emma på The break-up när jag var nere i Sbg. DEN var bra däremot! Dock var hade den inte det slut jag ville att den skulle ha..

Jobbat till 8 idag, och sen drog jag vidare till Swetty. Dom hade redan ätit, men varit snälla nog att spara lite mat till mig, vilken var asgod! Kollade melodifestivalen och lyssnade på allas (spec Sannas) stön om hur sexig Måns är. Ja, han är charmig, men sexig? Nähejdu! Jaja, hade trevligt i alla fall, trots att jag mer eller mindre somnade i Emmas fåtölj. Kollade på deras spanskafilm om Askungen, och den var SÅ kul! Hahaha!

Hmm, ibland undrar man vad folk har för problem; vad det är för fel på dom. T.ex. sånna man önskar man aldrig träffat, aldrig lärt känna, och när man väl gjort det lagt ner en halv evighet på att glömma. Och sen, när man väl lyckats, ja tro fan att dom kommer tillbaks och försöker dra in en i sitt näste igen. Nej, nej och återigen nej! Det funkar inte så! Sure, jag är inte långsint, inte det minsta, men...ibland undrar man hur naiv man får lov att vara. Finns det ingen gräns? Herregud, tänk lite på din egen karaktär för fan. Både för din egen och andras skull.

Jaha, nu kom tydligen Rasmus. Vilken idiot tar taxi bara för att få sova hos någon? Är han för full dödar jag honom och låter honom sova på köksbordet. Tack och lov att han börjar 8 imorron. Han måste ju vara smart nog att inse att han faktiskt behöver sova ganska snart.. Fuck, jag som hade planerat att sitta uppe till 4 och kolla på teveserier, som jag har blivit totat fast i nu. Bud på att ladda ner lite kanske?


Two out of three ain't bad

Var tidsoptimist och trodde jag skulle hinna med en dusch innan Prins Coopa kom. Hann precis komma in i värmen när jag hör ett jävla buller och någon som ropar mitt namn. Ja-a, hade jag varit aningen segare eller Rasmus några sekunder snabbare hade han fått ett trevligt mottagande. Han fick tydligen skjuts hit, så det var ju faktiskt fusk. Hade han gått hade jag minsann hunnit med att duscha, och mycket mer därtill!

Prinsen vann faktiskt över mig, en gång, på min favorit låt - Cliffs of dover. Hade mer än gärna skrivit nån snygg rad från den, men lite svårt då den är helt instrumental. Lite lockande att gå ner och köra den en gång. Dock hade jag glömt att låsa dörren fram till typ nyss, så vem vet vad som gömmer sig nere i min källare nu? Men what the hell, dör jag nu så dör jag åtminstone lycklig! Okey, det där kanske inte var helt sanningsenligt, men det lät ju rätt nice. Har av okänd anledning tänkt den tanken rätt många gånger nu på sistone. Skumt det. Och nu kom jag att tänka på liemannen. Ett tag - väldigt, väldigt längesen - var jag säker på att liemannen (han i Sims) kom när man dog. Så jag tänkte att jag skulle vara steget före och investerade i en Screamdräkt (väldigt snygg, framhävde alla mina bra drag och så) som jag strosade runt i rätt ofta. Ungefär som att jag brukar svida om till mjukisbrallor när jag kommer hem efter skolan tog jag på mig min svarta, helschnygga dödsdräkt och gled. Sen tog jag ett break; lekte i min garderob (snarare mammas och pappas mögrum som var fyllt av alla möjliga saker. Vilka minnen!) och hade på mig någon hård skelettmask. Tyvärr såg man inte så bra i den, och jag ramlade ner från ett berg av madrasser och gamla täcken och svimmade. Vaknade upp, skelettmasken fortfarande på, och insåg - smart som jag är - att det var dens fel. Dräktens alltså. In längst in i garderoben med den, och där fick den stanna tills den dag jag kom på att ah, här har vi nåt att skrämma syrran med!

Hmm, nån tyckte tydligen att min beloved buggkurs var mobbad. Inte alls. Möjligen är allt folk där mobbat, förutom då jag som bara är där för att mamma så snällt bad mig. Och vem får jag syn på på stan idag om inte höhö-där-lurade-jag-dig-igen-snubben, som strosade runt med sin flickvän (hon går också där och är skitbra, snacka om att vilja glänsa och få alla andra att må dåligt över sina bristande kunskaper gällande rörelser till musik). Han sa säkert tio gånger "Nej, skoja bara med dig" och jag typ jaa, det var ju jävla roligt då!

Anyways, väl uppe på mitt rum börjar Rasmus såklart pilla på varenda knapp på datorn. "Jaha, snart sprängs den" tänkte jag.. "Vad är det för spel?" frågade han och tryckte ut skivan. "Tror du jag har tid att spela datorspel!? Det är en serie.." Nyfiken i en strut satte igång den, och ba: "Men Jessica, det här är ju porr..!" Jag: "Nej. Det är inte porr." Ras: "Kolla här, kolla, det är fan porr!" Det var inte porr. Visst, dom råkade ha ett moment mot en akvarievägg, men porr? Icke! Det var tydligen tillräckligt för att få igång hans sextankar, och han föreslog att vi skulle ha pajsex. Jomenvisst, varför inte spela in en American Pie Jess&Ras deluxe? Synd bara att jag hade låtit pajen stå ute och bli kall (paj ska vara hård och kall. Dock tycker min kära moder att det smakar som koagulerat smör då, ew! Snacka om glädjedödare!) så det funkade tyvärr inte...

Klagade på att jag var trött och fick honom att ringa en taxi för att ta sig vidare till Lisa, där han skulle sova. Och dricka öl. För att säga sanningen var jag nog inte så trött egentligen, jag ville bara umgås lite med mig själv och min dator. Nu har jag lyssnat på "I'm your man" säkert 10 gånger, och börjar bli lite trött. Dags för ett aktivitetsbyte maybe? Tror minsann jag ska våga mig ner i källaren och köra lite Guitar Hero all by my self. Min hjärna är så seg att det enda som kommer upp just nu är bilder på Julia i nån spetsdräkt (ganska nice alltså).. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, det enda jag kan göra är att skratta gott åt det hela. Är det nån som kan ta skumma bilder är det hon!

Jaha, nähe, lite stock hade nog suttit fint. In i dimman!


Spooky time

Slog mig nyss att det är fredagen den 13:e idag. Eller rättare sagt, jag såg det nyss. Hmm, får väl ta att spöka till det lite här hemma.. Min favorit asiat kommer ju hit snart. Om två timmar visserligen, men det är nästan för snart alltså.. Så mycket jag vill hinna med. Som att t.ex. kolla klart på teveserien jag påbörjade nångång i höstas men av okänd anledning glömde bort. Jobbade mig igenom en hel del inatt, och är nog på sista avsnittet nu, wihu! Mitt rum skulle behöva städas, lika så min garderob. Sen måste jag laga mat också! Pinsamma Jessica glömde ju självklart bort Rasmus 17års dag i måndags. Ringde honom igår för att fastställa att han var i levande tillstånd..
Jag: Vad har du gjort på lovet då?
Ras: Ja-aa... Jobbat lite, varit med folk, och så har jag ju fyllt år..
Jag: VAH!!? Men nej....oj! Fan, jag visste att du fyllde år i februari, men alltså...vilken dag det var var rätt oklart..
Ras: Det är luuuuugnt.. Vi har ju inte varit kompisar SÅ länge..
Jag: Jag är en hemsk människa!

Sen bad jag om ursäkt typ 1000 gånger. Eller inte. Men det var lite pinsamt faktiskt, han kom ju ihåg min födelsedag och allt, och då hade vi bara varit kompisar i någon månad. Nej, shame on me! Anyways så tänkte jag vara lite omtänksam och laga något lite mer avancerat än korv och mos. Och hallonpaj. Med MILDA vaniljvisp. Jag förstår mig inte på folk som säger att det inte är någon skillnad mellan Mildas och Keldas vaniljvispar. Eh, jo! Det är jävulsk skillnad! Ungefär lika stor skillnad som mellan en gris och en ekorre, och det säger ju en hel del. Vad jag vill komma fram till är att Rassyboi borde vara glad att han har en sån kärleksfull vän som bara låter honom få det bästa. Dock vet jag inte vad vi ska göra sen.. Köpte ju ingen present, för det orkade jag inte. Blir han kinkig får jag väl strippa till När vindarna viskar mitt namn. Funderar på att utmana honom på Guitar hero och låta honom vinna bara för att.. Grejen är bara att han skulle må så jävla bra av det, och jag är inte redigt säker på att jag vill unna honom denna glädje. Nae, för hans eget bästa borde jag nog se till att hålla mig som segrare - lätt match! En del människor behöver inte boosta sitt ego mer en nödvändigt, och självförtroendet är det ju inte dirket något fel på hos herr Hedberg.

Var nere på stan innan och kikade lite på Fanny. Köpte en svartgrön kofta och ett par leggnings. Kändes behövligt, ja. Och nu blire stock, sen matlagning!

Yo!

Volvo Skövde dansförening

Yesbox, där är jag numera stolt(?) medlem! Jag, och min kära moder. Vi har till och med fått ett schnyggt medlemskort, det ni! Jamenvisst, grattis till oss ;D

Självklart var jag den yngsta av alla. Sen var dom som var närmast min ålder säkert 25-30. Jag kände mig helt åhnej. Jag sa till mamma att detta var sånt som man höll på med på 80- och 90talen, och att vi höll på med aktiviteter som inte ens existerar längre. Lokalen gjorde ju inte det hela mycket bättre; fullt med parkett på väggarna och konstigt golv. Luften var liksom fylld av en pinsam stämning. Jag kände mig rätt malplacerad.

Ledaren var en helt vanlig laila och hette säkert Lena eller möjligen Barbro. Hon sa inte så mycket till mig, inte ens när jag ville ha hjälp (smart som jag är listade jag ut hur man skulle göra ändå, ha!). Hon lovade att vi skulle börja från basic, så där gick vi runt, runt, runt i takt till musiken. Självfallet i en söt liten ring där vi höll varann i händerna. Sweet! Den pinsamma stämingen hängde i ett tag, men som allt annat försvann den efter ett tag. Dansade med en hel del, somliga bra, andra totala stolpskott. Vilken nivå jag själv ligger på vågar jag inte säga.. Tyckte faktiskt att jag hade rätt bra kläm på det hela alltså. Mitt största problem är att bli förd. Jag vill föra, leda, bestämma! Det är faktiskt rätt löjligt att inte tjejerna får bestämma lite.. Vissa fattar ju för fan inte hur man gör, då är det ju inte så konstigt om man vill ge en hjälpande hand. Men nej, det var tydligen strängt förbjudet.

Haha, hade ju ett fint samtal med Häxan på Markgatan igår :D Kunde inte hålla mig från att ringa, haha! Dock verkade hon inte tycka det var lika kul att prata med mig som jag tyckte att det var att prata med henne.. Konstigt, jag som är så älskvärd.

Damn, vad trött jag blev helt plötsligt! Och jag måste packa upp med.. Meen det är nog inte mer bråttom än att det kan vänta tills imorron ;) Och då är jag själv med, tack gode gud för det!

Bye

Bacos in Skövdos

Min överarm smärtar av okänd anledning och jag ska snart på buggkurs med mamma. Jag kommer så hårt vara sämst - säkert yngst också - av alla! + att jag är tröttare än trött efter att ha åkt tåg i cirkus 4 timmar. Sånt är segt. Min bok är lite halvseg också. Eller nej, den är bra och bra skriven, men sega dagar som denna vill man bara att det ska hända något...maffigt. Jaha, nähe, man kan inte få allt. Dock skulle tydligen mamma och pappa bege sig ner till stugan imorron, alltid gött att vara själver..

Hade en mycket trevlig promenix (på berget, genom skogen) med Emma igår. Hem från Julias alltså. Jag var sentimental och hon var filosofisk. Vi sa så i alla fall, dock tror jag inte att det stämde.. Vi var nog mer skumma, I guess.

Happ, har hunnit med en hel del kul saker och varit ganska spontan. Och nu måste jag dra mig.. Wish me good luck! Tanzen, jawohl!


So you're affected?

Mätt och glad, jawohl! Skrattade så jag höll på att dö åt Josses (Emmas något våldsamma storasyrra) försök att provocera mamman. Vilket lyckades. Sånt är så pinsamt, när man inte kan hålla sig från att skratta trots att man förmodligen inte borde... Yaya..

Höll på att förblöda innan. Jag skojar inte, jag skärde mig på hela 5 ställen! Aj, aj, aj! Tyvärr var det bara Emmas pappa hemma (hoho, vilket rim!) och han hade ingen koll på vart något sånt fanns.. Fick knyta ett hushållspapper runt min ankel där det blödde som mest. Ett tag såg det mycket mörkt ut, och jag trodde på allvar att min tid var kommen, men jaa, det visade sig att hushållspapper vad väldigt effektiva. Minsann..

Min lilla promenad till stan gick sjukt bra, om man bortser från alla snöhögar som rasade ner på mig från träden och att jag höll på att bli överkörd av en skottmaskin. Woops..

Nu ska jag kila ut till Emmisen för att sedan dra vidare till Julia och råsupa med henne och Hanna. Om jag känner Julia rätt kan det sluta hur som helst, kvinnan lyckas ju för fan med dom mest konstiga sakerna även som nykter så.. Hö hö..

Oh juste! Lyckades få två av mina gamla kompisar, snarare klasskompisar, grovt generade idag. Och tro det eller ej, men jag gjorde inget speciellt mer än att vara artig och hälsa. Sure, det hade kunnat hända mig med (ohfuck, allt för ofta), men att jag pga min coolhet fick dom att bli generade, det är ju ändå rätt mäktigt!

Hey

Hey vinterland!

Jag och Emma kom hem från Tingstedt runt halv ett i natt (dom hade ju faktiskt skola vid halv 9) och då var det lite småsnöigt, inte mycket snö alls. Vet inte varför, men jag lyckades inte redigt komma upp i morse, och låg kvar i Emmas säng till typ 9. Möjligt att klockan var närmre 10. Tittade ut och blev totalbländad av ett vitt hav, som visade sig vara snö. Och jag som tyckte att det var varmt här i jämförelse med Skövde! Trodde inte att det var möjligt med sådana kraftiga vädersvängningar här i södern, men ack... som jag misstog mig! Och jag ser verkligen fram emot min fina tripp in till stan. Pulsa en halvmil i snö, det är fint det! Emma bor ju då inte i Sbg city, utan i skogsvrån Ynde. Sure, det går på nolltid att cykla, åka moppe (det är ju såå coolt att ha moppe på gymnasiet, fast helt förståeligt om man bor i skogsvrån) eller bil. Men att gå tar nog lite längre tid, speciellt i 3 meter snö. Men jag har ju all tid i världen, så why not.

Av okänd anledning blev det ingen Freddy Kreuger hos Julia igår, körde på Mysteriet på Greveholm istället. Säg mig, hur underbart är det inte när man kan varende kommentar utantill? Vårt skämtsamma filmtittande övergick på nåt vänster till ett serious talk, vilket konstigt nog var sjukt skönt..

Ah, läste nyss något som gick mig att skratta sönder och samman! Det var bara så raktigenom komiskt. Dock tror jag inte att avsikten var att det skulle vara komiskt, men hahaha! Något annat som är väldigt komiskt är att jag har en diskussion om el med Emmas pappa :D Jag kan ingenting om el, men gör ett försök till att låta smart och intresserad.

Nej, jag borde seriously slita mig här ifrån nu. Lots to do. Ikväll blir det nice nice hos Tingstedt. Blir intressant ;)

Auf wiedersehen!


Sbg city - jawohl, sehr nice!

Hade en trevlig 1 klass resa ner i söndags. Tack och lov mötte Emma upp mig vid stationen när jag kom, och vi körde hem till henne. Hennes kära moder välkomnade mig med ett "Men haaaaj Jessicaaa, vad kul att se dig! Ska du sova här i natt?" What the fuck!? "Eeeh, joo, det var ju då tanken..." Detta brådade inte gott! "Jahaaa, är mamma och pappa i stugan nu eller?" Jag dog. Eller rättare sagt dödade Emma i mina tankar. Hade kvinnan inte talat om att jag skulle komma och spendera 4 nätter i deras hus!? "Alltså... eehh.. jag skulle ju sova här? Har inte Emma sagt något?" Ah, sen löste det sig rätt bra. Visade sig att Pia (hon heter så, mamman) hade "glömt det för stunden". Självklart skulle jag sova här. Inga problem. Aldrig några problem när det gäller mig! Dom älskar mig ;D hö hö

Fick minsann ingen sovmorron i alla fall. Åhnej, upp vid 7 och dra till skolan som vanligt. Kul att träffa massa gamla kändisar och Emmas klass. Lyckades överraska både Emma och Julia med en fin liten detalj som jag glömt nämna, och nu fått ett helt nytt namn på köpet. Tacos very muchos! Bäst är ändå att Kruhse är preciiiis som vanligt. Dvs allmänt körd i huvet, en hel del opassande skratt och plötsliga humörsvängningar. Fråga mig inte varför, men det känns så jävla gött!

Har ridit både i förrgår och igår, vilket gick sjukt bra. Emma fick sköta själva påklädningen och jag det andra. Sen red vi. Kände mig lätt förolämpad när hon frågade om jag vågade galopera. Vadå vågar!? Jag galoperade till och med med en hand igår för att jag var tvungen att hålla den andra handen för ögonen (Det var mörkt och fullt med grenar. Det sista jag vill är att enda upp like Micke H).

Var med på en fin Alla hjärtans dag-gala idag. Det var sehr nice! Och på tal om Alla hjärtans dag skrev jag en fin insändare till Emmas och deras webbtidning, där jag totaldissade hela skiten. Det var kul! Jahaa, sen skulle Emma vidare till skolan, och jag bestämde mig för att utforska Sbg city på egen hand. Träffade på Julia, och råkade nämna vad jag funderade på. Vilket hon tyckte lät som en mycket fin idé! Så det blev ner till stan igen och jaa, jag var väldigt spontan. Oj säger jag. Men nu är det väl no way back I guess. Eller jo, men nej.

Haha, när jag var med Sanna senast tyckte hon det var på tiden att jag slutade med mina stockskämt. "Du har ju för fan hållt på med dom i över en månad nu!" Hahaha, att det är sjukt irriterande är bara ännu en anledning till att fortsätta. Som den godhjärtade människa jag är har jag därför stockat ner hela Sbg, och fått Emma att svära på att fortsätta stocka även när jag är gone. För stock är ju ändå meningen med livet däää!

Nu ska jag kila ut till Emmas lilla uthus och se vad hon har för sig ;) Vi kom fram till att varken hon eller jag är några 100% kvinnor. Jag tvivlar starkt på att nån i hela Sbg är det! Jag må ha mina, öh, manliga sidor, men jag håller fan inte på att rapa och fisa offentligt eller har hästbajskastning med mina kompisar eller spottar vatten på folk medan dom försöker avnjuta en god stek! Funderar på att hämnas lite. Typ hälla ett glas vatten över Emma inatt när hon sover.. Gör jag det ska jag ta bild eller filma. På tal om bild lyckades jag få Emmelie på kort idag när hon plockade upp hundbajs. Alltså, det måste fan kännas förjävligt att plocka upp nån annans bajs. Så förnedrande liksom. Men som sagt, trög!

Nej, nu lider nog Emma av sällskapsbrist. Och jag måste fixa iordning mig inför våran + julias terror på elm streetkväll. Och på tal om ingenting så solade jag idag. Ja, jag. Inte länge, men ändå, jag solade. Först låg jag ett tag och funderade på vad som skulle hända om jag inte lyckades få upp locket efteråt, men då fick jag ett lätt släng av klaustrofobi och funderade istället på om jag inte borde köpa speglar och sätta upp i mitt tak.. Nån gång så.. Och snart blir jag ännu mer rebellisk också av någon okänd anledning. Där har vi aj och oj på samma gång, oja!

Schtock på er gott folk! Schtock!


Heading south

Woh, om exakt en timme går mitt tåg! Sehr nice! Jag ska antingen lyssna på musik och sova eller läsa. Just nu läser jag en bok som handlar väldigt (för att inte säga oroande) mycket om ostron. Men sen har jag ju å andra sidan bara läst 10 sidor. Dom borde försvinna snart; man skriver inte en nästan 500 sidor lång bok om bara ostron. Och gör man det, well, då har man allvarliga problem. Eller så är man sjukt självmordbenägen som utsätter sig själv för att lära sig så mycket om något så äckligt!

Gick upp 6. Sjukt onödigt! Tåget går liksom 9... Men ah, jag tänkte att jag skulle duscha, göra en skiva (Emmas musiksmak kan man inte lita helt på. Dock har hon sin Marilyn Manson-period nu, vilken jag hade när jag var tolv, så det är ju iofs bra..), äta frukost och packa klart. Alltid nåt man glömt. Egentligen ville jag spela Boy scout slayer. Jag drömde om det inatt, pinsamt nog! Har förbättrat mitt rekord med 656 döda på round 10. Kommer inte längre. Kanske borde testa att byta vapen till typ gräsklipparen?

Nej, nu måste jag seriöst fixa mig! Åh, min säng ser skön ut! Jag kommer garanterat att sakna den!

Sbg, here I come!

Nej!

Fan, jag kom till round 10 och hade 635 dödade! Mitt rekord hittills ;D Nu ska jag ge upp och packa!

Boy scout slayer

Nyss hemkommen från Sanna. Pappa var, för en gångs skull, på tillräckligt bra humör för att hämta mig. Det tackar vi för! Hur som helst, det var nice hos Sanna :) Kollade melodifestivalen och åt mat! Mamma var lite sur över att jag inte var hemma och åt med familjen när mormor och morfar var där, men vad fan.. Jag halvstör mig lite, och det är inte bra, men morfar tror alltid att han har rätt, alltid! Han liksom pratar som om det inte finns något att säga emot, ger inte rum för några kontringar, och det störde jag mig tydligen på idag, elakt nog.

Men melodifestivalen var bra! Eller jaa, jag gillade hon programledaren. Och Ugglas of course! Hon är stencool! Och låten var bra med, jag gillar henne :) Alcazar var faktiskt också bra får jag väl motvilligt erkänna. Tick tock-lederdräkten var mycket hot, fast den kunde varit schnyggare. Scotts var pinsamt dåliga!

Ska alldeles strax packa ner allt i väskan igen för att se om det får plats. Det ser inte ljust ut. Jag får helt enkelt låna kläder av Emma, nu när jag är generös nog och bjuda på mitt underbara sällskap ;D Och så måste jag lägga in massa ny musik i min ipod, vilket betyder att jag antagligen måste ta bort en del gammal. Vilket är behövligt as fuck! Dock har jag ett problem, jag har fastnat här vid datorn och sitter och spelar Boy scout slayer. Om ni inte testat det, gör det! Haha, jag är verkligen en sucker för dataspel och annan sån skit! Kommer ihåg när jag brukade spela Icy Tower - jag var verkligen grym på det! Det går typ ut på att hoppa uppåt, vilket betyder att jag är en nörd. På tal om nörd så kom jag att tänka på Harry Potter (skämtet på melodifestivalen var SÅ roligt) och att jag borde läsa dom böckerna. Kan bara inte komma på vilken det är jag ska läsa, 3:an eller 4:an.. Fan.. Eller så får det helt enkelt bli nån bok i en annan genre. Hmm..

Jag måste seriöst packa nu!


Vad är problemet?

Skulle beställa tågbiljetter, och ropade på mamma att hon skulle hjälpa mig med koden på hennes kort. "Man behöver ingen kod till det kortet!" Minsann, minsann.. Det ska vi komma ihåg! Såå 1:a klass till mig, hahaha! Kan väl inte påstå att pappa blev allt för glad över detta ;D "Men Jeeessicaaaaaaa." Woops!

Jaha, nyss jobbat i 3 timmar - kändes mer som 100 år - och funderar på vad jag ska packa med mig till kompisen med dom snygga armarna. Terror on elm street-boxen var tydligen ett måste. Yes, äntligen nån som vill kolla på dom filmerna med mig!

Passade på att slänga ihop lite kläder och sånt. Alldeles för mycket! Jag måste nog omfördela lite.. Mamma tyckte att det inte var nödvändigt att ha med 4 bhar. Inte för att hon hjälper mig att packa, men jag klaga på den för lilla väskan, mamma kollade över och frågade om jag på allvar menade att jag skulle ha med mig allt det där. "Du kanske stannar kvar där." Mjo, det var tanken.. Säger bara valmöjlighet. Men visst, jag kan hålla med om att 10 t-shirtar och 4 par byxor är lite too much, men ja. Kom på att jag borde ha lite sunkkläder också att rida i. För ja, jag ska rida, och ja, jag kan rida! Även om man kanske inte kan tro det. Jag har faktiskt väldigt många dolda talanger! Okey, jag må vara aningens rädd för hästar och drar mig gärna för att tränsa dom. Men själva ridningsakten tycker jag väldigt mycket om!

Oookay, börjar känna att jag har lite bråttom alltså. Sannababy kommer snart och hämtar mig. Och så måste jag ladda in ny musik i min ipod.


Herrens vilja är lag

ÄNTLIGEN lov! Jag tänkte skriva att det känns som en stor befrielse, men njaa, det känns mer som en vanlig helg. Kan bero på att min väska är fullproppad med svenska, religion och andra smaskiga skolämnen som tillsammans väger ton. Det var det lovet ja!

Men det var en bra sista dag faktiskt! Jag är nöjd med min insats. Tror att företagsekonomiprovet gick bra (frågan är bara om det gick tillräckligt bra för att jag ska lyckas med att knäcka herr besserwisser..), men med tanke på att jag tyckte att förra ekonomiprovet gick super, vilket det inte alls gjorde, så tänker jag inte ta ut någon glädje i förskott. Men det hade ju varit sjukt gött att slå Carl. Tänk vad nöjd jag skulle vara. En sån fullstädndig lycka. Men mister du en står dig tusen åter. Chanser alltså. I detta fallet.

Var ju konservativ präst på historian också. Härlig diskussion där. Jag tror att jag vann, trots att alla var emot mig. Kan inte annat än att tacka min kristna släkt som gett mig ett så stort kunnande. Evaliz var mäkta imponerad över mina fasta åsikter och att jag inte gav mig. Jag var bara tvungen att skriva det! Har varit mer eller mindre kass på sistone, såå.. Alla kom in i en hetsig diskussion om hur samhället skulle styras, jag satt hade fikapaus med mig själv (vilket tydligen Emma), och tillslut blev jag ganska rastlös. Höjde rösten (typ "Herren talar genom mig") och sa något asbra! Kommer inte ihåg vad, men det fick alla att börja skratta och Ellen grät till och med! Jag skämtar inte! Det rann tårar ner för hennes kinder. Då är det allvarligt! Allvarligt bra alltså. Tyvärr hade dom prov i salen breve, så Birgitta kom in och förklarade att vi var tvugna att dämpa oss.. Fun sucker!

Happ, nu sitter jag här och ska snart (dvs när jag orkat klä på mig och sånt, är ju rätt jobbigt..) bege mig ner till Jennie och äta. Sen ska vi våldgästa (okej, kanske inte rikitgt) teknikarnas klassfest. Som kanske inte ens är en fest. Blir spännande. Tyvärr, tyvärr rådissade Twintiparsimon mig för Åre, så han dyker icke upp. Jag som hade tänkt ha hans keps och allt! Det var i alla fall vad jag sa i ett försök att ge honom skuldkänslor, tror inte jag lyckades.

Sist men absolut inte minst vill jag bara påpeka för alla att jag tycker att jag är mycket förtjänt av en veckas lov. Egentligen två, men jaa, jag förstår att dom måste jämna ut det på en vecka pga alla som inte är förtjänta av det. Åhnej, jag tänkte nyss "jag kanske ska göra lite konteringar"! Och igår när jag pluggade tänkte jag att detta faktiskt är rätt kul när man fattar. Vart är världen på väg? Och framförallt, vart är jag påväg?

Pink Floyd - Wish you were here

Det går neråt...

Jaa, det gör det verkligen! Jag hade planerat massvis med pluggande på FE:n, men det blev inte redigt så.. Fastnade med historian istället. Ska ha filosofiska samtal i Paris salonger imorron. Jag har ingen som helst aning om hur man för ett filosofiskt samtal, så det blir nog intressant. Eftersom jag hade hjärtfel förra fredagen och absolut inte kunde närvara fick jag själv välja vad jag ville vara. Självklart blev det präst! Det enda jag behöver göra är att referera till Gud och Biblen och jaa, vara emot alla andra. Den enda vägen till paradiset är genom Gud, och meningen med livet är att komma till paradiset. Ser ni, allt hänger ihop!

Surfade in på nån sida med massa bibelcitat, tänkte att i brist på ord kan jag ju alltid citera Herren själv. Vem kan säga emot då? Hittar förresten väldigt mycket fint. Här är en favorit: "Den som tror på Sonen har evigt liv. Den som inte lyder Sonen skall inte se livet, utan Guds vrede blir kvar över honom." Ord och inga visor här inte! Funderar på om man inte borde kunna rucka lite på själva prästrollen och göra den lite mer som Gud. Typ ett orakel eller nåt. Känns så mycket mer som jag på nåt sätt..

Wooh, tack smack rack för ett efterlängtat lov imorron! Och snart blire kompisen med dom schnygga armarna ;D Blir nog både intressant och trevligt! Dock ska jag försöka undvika att glömma mina favoritbyxor där igen.. Det var mindre trevligt.

Hepp, om man skulle gå och kontera lite..

Utmanad!

Carlyboy var tydligen sugen på lite spänning i vardagen, och utmande mig på fe-provet imorron. Vinnaren skulle få en afrikansk småkaka (fast jag skulle få 7 kr istället). Sa nej först, men kom på lite senare att det kanske inte är en så dum idé i alla fall. Alla vet ju redan att Carl är en besserwisser som tror att han kan allting och alltid har rätt (vilket han kanske har), så jag har ju inte så mycket att förlora. Vinner han förlorar jag 7 spänn, det kan jag överleva. Vinner jag får jag 7 spänn och Carl är krossad for ever! Sure, oddsen är inte så stora för min del, men en chans att krossa Carl är en chans att krossa Carl. Yay, blir till att råplugga utav bara helvete idag!

Har information och layout nu. Vi har så trevligt så! Just nu skriver vi av ett CV från tavlan, det enda vi gör själva är att lägga till våra egna ord och namn. Ja då måste jag ju säga att Boy Scout Slayer är mycket roligare! Frågade nyss om vi skulle lämna in det och fick ett "nej" tillbaka. Vadfan!? Hon kan väl inte på allvar mena att jag har suttit här och skrivit i en timme helt utan anledning?! Börjar seriöst bli lite orolig för den här kursen; vi har inte lämnat in en endaste sak, och när vi bad om betygssamtal förklarade hon att hon inte hade underlag för oss. Men what? Det kan antingen vara jättebra eller jättedåligt! Hahaha, jag pluspoäng till mig för att jag nyss skrattade åt hennes skämt. Eller det var inget skämt, men det var kul ;D Just nu sitter vi och hånar folk, hö hö..

Ojojoj, nu blev det mer avancerat. Tror jag ska lyssna lite. Eller varför inte spela Boy Scout Slayer?

Uppenbarelse

Merlinas skivstångspass idag för första gången på gud vet hur länge (hon hade ju uppehåll minst ett halvår), och hey vad jag tog mig vatten över huvet. Ah, hade inte förväntat mig att det skulle vara så jobbigt! Försökte komma på vad hur hon gör det.. Trots samma koncept lyckas hon alltid få sitt pass jobbigare än alla andras.. Jag skämtar inte, mina revben är, om inte brutna, säkert allvarligt stukade eftersom jag inte lyckades pressa upp armarna i slutet av bröstlåten. Kunde inte ens lyfta upp stången på mina knän, så den fick ligga där och långsamt döda mig... Tur för mig att låten tog slut, vem vet hur det hade kunnat sluta annars?

Insåg att jag har (hade) två dagar kvar att plugga på mitt företagsekonomiprov, så jag slog slag i saken (finns det fulare uttryck så säg) och pluggade lite. Satt och funderade lite för mig själv, till och med pratade för mig själv, för jag fattade inte redigt. Så jag tänkte och tänkte och tänkte lite till, och helt plötsligt fick jag en uppenbarelse och fattade allting. Det var som ett varmt ljus som spred sig i bröstet och en änglakör som sa "aaaaaaaa". Och jag är helt seriös, jag hörde aaaa-et och förstod allting! Jag såg helheten, sambanden och jaa, allting föll på plats helt enkelt. Blev helt klart rörd över min egen smarthet! Berättade händelsen för mamma. 3 gånger. Så att hon verkligen skulle förstå vilket underbart fenomen jag varit med om. De må låta överdrivet, men jag tror att det gjorde min dag, som för övrigt varit ganska....förvirrande. Jaa, jag är nog ganska out of balance hela jag just nu. Min självkontroll har väl aldrig varit dirket bra, men nu, oj oj oj.. Det är här seriöst inte bra! Okej, jag överdrev. En aning. Och jag borde plugga på mitt företagsekonomiprov.

Bara två dagar kvar till lovet! Känns helt underbart! Kunde inte komma mer lägligt..

Soffan har kommit fram till Indien nu, eller innan :D Önskar henne en trevlig resa och är inte avundsjuk alls. Sverige är ju så mysigt, speciellt med denna härliga kyla!! Och Jossan, min älskade jävla krigare, RESIST! Det är det enda ord jag giver dig (och migsjälv as well..): Resist. Inget mer, inget mindre, just resist. Hårt men sant. Lika sant som att life's a bitch, and then you die. Use the force, kära krigare, use.the.force.

Nej, plugg plugg plugg.. Konteringar hit, verifikationer dit. Moms och skatt och räntor. Debet och kredit. Yay!


Sjätte gången gillt

Skriver bokrecension till "Vi som aldrig sa hora". Det är nog en av dom mest demprimerande böckerna jag nånsin läst. Hinner ju knappt öppna boken innan man börjar fundera på att ta fram rakbladet. Jag fick typ bestämma mig för att sträckläsa den i 120 bara för att bli av med skiten. Tyvärr var jag tvungen att öppna den idag för att leta lämpligt citat. Hela dan, från 11 fram till nu, jag har skrivit 6 recensioner varav jag deletade 5 eftersom dom var så platta. Nu är jag halvvägs, och orkar allvarligt talat inte skriva om allt en gång till. Så nu får det bära eller brista. Jag har ju faktiskt ett företagsekonomiprov på fredag som jag behöver kunna.

LHC-medlemmen Soffan tipsade mig om att jag borde lyssna på Kärlekspanelen på p3. Jag sa att jag inte hade radio. På rummet alltså. Det var inte helt sant upptäckte jag någon minut efteråt. Dock återstod problemet att få igång den, vilket jag inte heller fick. Så Soffan fick helt enkelt leta upp det på internet och skicka det till mig. Ofta det finns där när hon kollar och inte när jag gjorde det!? Anyway, trodde först att det inte funkade, men kom sedan på att jag inte hade satt på ljudet. Smart där! Ramlade rakt in i programmet, och fick en smärre chock! "Åhnej, dom gör parodi på mig, fan vilket hån!" Sen blev det Mel C för hela slanten. Så bra var det!

Borde ta mig i kragen och skriva klart min recension, men istället blev jag lite lost in thoughts.. Är mitt i valet och kvalet mellan att vara naiv eller realist. Men vad gör det egentligen för nytta att vara realist när man inte har något grepp om verkligeheten? Är det överhuvudtaget ens möjligt? Det är allmänt känt att jag har en tendens att vara en aning naiv. Nu fick jag det att låta ganska negativt, och det kan det säkert vara i vissa avseenden, men man får ju ha en viss känsla när det passar att vara naiv och när det inte passar sig. Jag kan vara en naiv realist. Jag är en naiv realist. Smart naiv, inte korkad. Man har väl höga tankar om sig själv?


RSS 2.0