London here I come!

Hey! Jag är uttråkad! Sanna, puckot, ringde och väckte mig klockan 8! Liksom, vad tänkte hon med? Försökte förklara att jag inte ville prata, men ack. Hon skulle tvunget ha ett serious talk med mig.. Fan, jag hade typ äntligen somnat + att jag hade en bra dröm! :/ Jag ska straffa dig hårt, kvinna! Jag hade inget större val än att gå upp sen. Så nu har jag duschat, packat och allt. Hahaha, gick in på bilddagboken när jag åt frukost, och får se att pappa står bakom mig och glor. "Vem är det?" "Hur ser man vem som kollat?" "Vilka har kollat?" och är allmänt nyfiken. Sen frågar han mig: "Hur gör jag för att komma in på din sida?" Jag smällde av, och frågade om han var helt körd. Och nu kikade mamma in på mitt rum och gav mig ett lurigt leende. Typ "jag vet att du håller på med nåt fuffens, he he." Vafan är det med allt folk?!? Ibland tycker jag att alla nyfikna, utom jag själv (biologisk mångfald, you know) borde utrotas. Åh!

Var med Hanna T igår. Vi skulle egentligen tränat på Friskis, men planerna ändrades lite när jag ringde henne för att kolla om hon verkligen ville gå.. Vi kom fram till att vi borde gå en tretimmarspromenad istället. Jag cyklade ner till henne, och mötte då hennes mamma, som jag först trodde var Hanna. Hon, mamman, var på väg till sitt kontor med sin pojkvän. "Åh, så mysigt. Då får du ha det så trevligt då.." - Måste ju vara artig!

Först gick vi en sväng till IP och kikade lite på fotboll. Kanske? Träffade Sofie, och nårra till t.ex. Schwettybabe, som var snäll nog att önska mig en trevlig resa och hoppades att jag inte blev kapad. Alltså inte jag, utan planet. Dessvärre såg hon inte dirket seriös ut... Efter IP drog vi ner till stan för att hyra film och köpa godis. Jag kom på att vi kanske borde ha glass, och bjöd oss på MC-flurry och dricka (som jag drack upp själv, hahaha) på MC. Öh, kan ju nämna att vi innan det hade gått till Allvideo och hyrt "Kåta grannar" och köpt godis. Efter MC begav vi oss även till Willys för att köpa Kinderchoklad och energidricka. Haha. På hemvägen var jag så snäll och erbjöd mig att bära vår packning. Donerade även mina vantar till Hanna.

Vi lyssnade lite på tysk musik och ABBA, för att komma i stämning liksom, och kollade hur många bilder Hanna körde sin pose på. HAHA! Fast jag ska nog inte säga något om ensidig pose.. :) Sen kom Hannas mamma hem..
Jag: "Hade ni trevligt? På kontoret..."
Mamman: "Haha, jaaa, det blev mest skruvande och så.."
Jag: "Skruvande? Åhfan!"
HAHAHAHA, och det var så kul! Jag kan verkligen underhålla mig själv :D

Så blev det dax att kolla filmen. Tyvärr var det något pucko som växlat ihop filmen med "Förtrollad", men det var okey. Den var bra ändå. Har ju sett den innan då va.. Sen hade vi lite deep-talking till halv 1, då jag kände att det började bli dax att dra sig hemmåt. Men det var mycket trevligt!

Yes, nu blev jag, av okänd anledning (eller inte), på bra humör! Nu kommer Sanna snart och hämtar mig. Om jag dör på vägen till flygplatsen är det hennes fel, eftersom hon ska köra.

Bye Sweden, Hello London, HAHA! Det ska verkligen bli skitkul, men jag kommer sakna Sverige. Faktiskt. Finns en del bra grejer här trots allt.. Yes, precis...

Hejdå, bönder!


Wet * 2

Mh, är det något jag alltid har otur med så är det vädret. Jag var hemma och slöade hos Schwetty, när jag kom på att jag kunde vara snäller och dra in tidigare till stan så att Sanna slapp vara ensam. Självklart får jag hela ösregnet över mig, och självklart slutar skiten precis när jag kommit fram till stan. Vilket flyt! Sanna lyckades lura upp mig till rådhusvinden för att hitta torra byxor. Efter lite letande fann hon ett par svarta brallor size 25, vilka hade varit sjävförtroendedödande, så de var uteslutna. Sen fann hon ett par pösbrallor med nån mystisk grön färg, som hon lyckades övertala mig att pröva. Damn! Höll på att smälla av! HAHAHA! Jag såg så off ut att det finns inte.. Och kvinnan tror på allvar att jag tänker gå så till Pim's. I don't think so... Men Emmaängeln hade med sig ett par brallor. Tack! Dom var sköna :)

Blev äventyrlig och cyklade till Statoil i Ryd för att låna toaletten. En viss person tog typ 100 år på sig, och jag hann få 3 samtal i väntan. Sen visade det sig iaf att Maria kunde Karstorp utantill, så vi körde "Karstorp runt" i mörkret. Lite snack på det, och lagom till att jag skulle dra mig kommer ett jävla regn! Det var ju inte mycket till hjälp att jag var ute på totalt okänd mark och fick orientera mig ut från nån jävla labyrint med hus och krokiga vägar.. + att det regnade, blåste och var allmänt mörkt = Jag blev typ blind. Och våt. Eller blöt. As fuck. I still am.. Livet är hårt!

Just nu lyssnar jag på ABBA och pratar med Oskar, min kära baldejt. Bra att vara ute i god tid liksom. Jag föreslog att vi skulle gå på danskurs, eftersom jag fullkomligt suger på att dansa. Fast vem vet, Oskiboy kanske nöjer sig med att köra tryckare hela kvällen? Eller tango. Vi ska va snygga iaf. Och fulla. Det blir nog nice! Något annat som vore väldigt nice är om Trysil blir av i vinter. Inspelning av skidskolan, åhåååå ;D Han lät faktiskt positiv! Då slipper jag vara ledsen över att jag ej kan hänga med familjen.. Ohyes!

Jag borde nog sova egentligen; plugga projekt med Emma imorron. Men det blir nog soft. Problemet är bara att jag inte alls är trött, vilket är mycket konstigt med tanke på att jag la mig halv 4 inatt. I'm of steel! Nu ska jag kolla på film ;)

Puss

Alles aus Liebe

Ich würde dir gern sagen, wie sehr ich dich mag,
warum ich nur noch an dich denken kann. Ich fühl mich wie
verhext und in Gefangenschaft und du allein trägst Schuld daran.

Hallau. Nyss hemkommen från Hanna T :D Var hos henne en stund ikväll. Först var jag, Sanna och Fanny på bio. "Låt den rätte komma in". Både jag och Fanny hade visst missuppfattat det hela, och trodde att den var på engelska, men nån minut innan filmen ska till att börja hör jag hur Sanna dumförklarar Fanny, för det är ju klart man "fattade att den är på svenska". Men filmen var detta till trots (HAHAHA, skrev "trots detta" först, men kände för att variera mig lite. Detta till trots. Fan va fult! Det är typ som sånna som skriver ir, missuppfattat det med lr, och tror att det betyder eller. Eller det är inte alls samma sak, men kom att tänka på det och var liksom tvungen att klämma in det..) mycket bra. Speciell, men bra. Mysig och småläskig på samma gång. Det bästa under filmen var när Sanna skrek så högt att alla började skratta. HAHA! Damn, den kvinnan kan misann skrika!  

Es ist die Eifersucht, die mich auffrisst,
immer dann, wenn du nicht in meiner Nähe bist.

Sanna och Fanny drog hem till Fanny, och jag gled vidare till Hanna T, som var home alone. Vi hade kul! Bestämde oss för att ha "deep-talking night", men jaa, det blev väl lite blandat. Jag blev hungrig och snyltade lite på hennes skafferi. Dom har alltid så mycket gott hemma! Vi i klassen diskuterade det lite, att Hanna och dom kan typ köpa choklad, ta nån bit och sedan lägga in den. Medan vi andra aldrig har något gotteförråd hemma, då det alltid äts upp. Det godaste vi har hemma är typ Euroshopper tacochips från stenåldern. Mmmm..

Ich bin kurz davor durchzudrehn, aus Angst, dich zu verliern.
Und dass uns jetzt kein Unglück geschieht, dafür kann ich nicht garantiern.

Hanna kom med superidén nr 1! 7 nov är omplanerad från småmysfest hos Hanna till, wowowowowowowo, ABBAKVÄLL! Yehoo! Så jag kände mig generös, och visade henne min tyskalåt, som sedan blev ägd av en SEHR BESSER!

Jossan | säger:

haha! har du börjat gilla tysk musik?
Tysk musik är bäst! Men börjat och börjat, 99 Luftballons har ju alltid varit nära hjärtat :D Men anyway, när vi satt där och diggade kom jag på the thing! En tysk ABBAkväll! Kan det bli bättre? Eh, nej. Knappast. Blir väl till att leta upp nåt tajt, blått och glittrigt. Gärna halvnaket ;)

Und alles nur, weil ich dich liebe, und ich nicht weiß, wie ich's beweisen soll.
Komm, ich zeig dir, wie groß meine Liebe ist, und bringe mich für dich um.


Cute, Hanna ringde och kollade så jag kom hem hel. 'Course I did. I'm of steel, eller nåt sånt coolt. Mamma hade ställt in slingfärg (blond alltså) på mitt skrivbord. Yes! Äntligen slipper jag gå runt och se ut som en död hamster i huvet! Jag hoppas för min egen skull att hon har tänkt slinga mig. Gud vete (hehe, havre!) hur det blir annars. Lyckades ju få håret blått einmal. Med det var Emmelies fel! Jag hade två burkar med "partyslingfärg", en blå och en lila, så lovade hon att göra hela sitt hår lila om jag först gjorde mitt blått. Jag tänkte att lite förnying borde ju inte skada. Faktum var att jag passade väldigt bra i mörkblått hår! Dock höll min kära moder inte alls med om detta, och höll på att få slaganfall när jag gick in till henne på jobbet. Det hela slutade med att jag spenderade resten av kvällen i duschen med två tuber hårinpackning, och trots att mamma färgade mitt hår blondt igen var mitt hår likväl skiftande i turkost ca 1 månad. Kan ju tilläggas att jag var 12 när detta hände, och förmodligen inte hade fått alla hjärnceller på rätt plats ännu. T.ex. var min lilltå sjukt intelligent, och jag hade stukat den just då. Det är ju åtminstone en ursäkt. Vad mer kan begäras?

Ich bin kurz davor durchzudrehn, aus Angst, dich zu verliern.
Und dass uns jetzt kein Unglück geschieht, dafür kann ich nicht garantiern.


Kollade igenom lite bilder, och hittade, av någon mystisk anledning, en hel del från Zorro. Kan bero på att jag blev aningen besatt efter att ha sett den på bio.. Weird. Men också det var ju ett bra tag sen. Hanna och jag kom fram till att Catherine Zeta-Jones är en mycket vacker kvinna, och att vi ska se ut så när vi blir äldre. Då har jag ju i alla fall något att jobba mot. Just nu är jag ju verkligen så exotiskt... Åh, Zorro. Den måste jag ju se :D Nu ska jag socialisera mig lite med Jossan, sen film sen schlafen.

LOL! (Lots of love)

Komm, ich zeig dir, wie groß meine Liebe ist,
und bringe uns beide um.


Loulou<3

Tjaaao! Sitter hos SANNABABE nu och har det nice :D Kollat Idol och så. Sanna njöt i fulla drag av sin älskade Loulou. Jag njöt av ABBA. Ah, kommer ihåg när jag var liten och helt galen i dom<3 Sanna vill vara med och bestämma vad jag ska skriva. Men nu helt plötsligt så vet hon inte vad hon vill att jag ska skriva? Jag tar ordet! Vi kollade igenom några bilder och hittade vääääldigt många sexiga! ENJOY! ;D Checka bdb för mer sexiga pics ;) MOAHAHAHAHAAA! Säger bara: Hämden är ljuv, Scwetty!



Jag, typ troll? Detta har jag förträngt, men det var tydligen Sanna som stylat mig...

MY BABY!

Do me, do me, do me all night!

Sexställningen Piraten

Ta din tjej bakifrån och precis när du ska komma så drar du ut den och spottar henne på ryggen. Då tror hon att du har kommit. Följden blir att hon vänder sej om, då sprutar du henne i ögat och knäar henne på låret. Hon hoppar då iväg svinsur på ett ben med handen för ögat...PIRATEN

Oh, den som kör den med mig är dömd att leva med mig resten av livet!


HAHAHAHA! Sitter här och underhåller mig själv ;D Har letat runt lite på nätet och faktiskt lär mig en hel del! T.ex. att koalor är det enda djuret utom människan som gråter av sorg eller rädsla, det är också koalans enda självförsvar mot rovdjur. Och att det finns 293 olika sätt att ge tillbaka växel på en dollar. Aaah, interesting, huh. Ska dra mig ner till stan och träffa Sannababe om typ 20 min. Kallt, yes. Shit pommes, hon ringde nyss och var redan klar. Ofta ett schemamöte tar 3 minuter! ;O Better hurry up!

Puss


Come on Emz!

Fan. Ytterligare nårra minuter har gått. Jag har skittråkigt. Frågade om vi skulle dra, men Emmis var visst inte klar ännu. Hepp, hepp.. Lyssnat samma typ 6 gånger i rad nu. Vi diggar! Eller, vi hade gjort om vi inte varit totalt jävla döda.

Josse, this is for you! Igår, när jag satt och lyssnade på musik kom jag på världens bästa teori, som jag glömde säga igår! Kolla här: När jag var mindre trodde jag att när man skrev "öronorgasm" var det för att det var nån låt som man gillade sjukt mycket. Men ack nej, så dum jag var! Öronorgasm är ju när man lyssnar på en bra låt, som får en att tänka snuskiga tankar som, ojojoj, får en att komma! Man blir stimulerad genom öronen och pang! Fyrverkerier! ÄR JAG SMART ELLER SMART!?

Nu tjatar Emma om att jag ska hänga med på bio ikväll. Jag orkade inte ens svara. Nu tjatade hon igen! Mest för att vara snäll pressade jag fram ett litet skratt och ett kanske.

Nu ska jag släpa ut kvinnan härifrån, och jag tvekar inte att ta till med våld!

Ooh, don't you wanna make her?

Höstlov!

Just nu sitter jag å Emma och lyssnar på Blondie. Ingen av oss pallar göra nåt vettigt. Inställda på lov :D Elaka Evaliz ville inte låta oss gå hem, utan vi måste sitta och göra en utvärdering. Så kasst! Jag som var så sugen på att dra hem och kolla på teve ;D Hahahaha, jag och Emma har inte sagt ett skit till varann på typ 10 min. Jag är typ sur. Eller jag är inte sur, men jag är sur, om ni fattar? Eller typ trött. Alla verkar ju tro att jag är sur så fort jag är sur så..;D

Ska hem till Sanna sen :) Det blir trevligt! Emma, Julia å Ellen ville att vi skulle med dom på bio. Highschool musical 3 Orkar jag det? Tveksamt! Har inte ens sett ettan, så.. Fast Sanna, om du bjuder så hänger jag på ;)


Ooh, it makes you wanna die

Go insane and out of your mind

Hahahaha, måste bara berätta om en lite händelse igårkväll. Jag och Emmiboy var klara med projektet, och skulle plugga lite NO. Jag var gentleman och lät Emma sitta vid datan medan jag satt i sängen. Efter ett tag ser jag hur Emma gett upp NO:n, eller ja, bioligi är ju faktiskt ett No-ämne, och sitter istället inne på sexnovell.se och är helt försjunken i nån berättelse. Efter ett tag säger hon: "Men vafaaan, det kommer ju aldrig nåt sex!" Så hon bytte, och efter ett tag ser jag återigen hur hon sitter och typ sjunker in i skärmen. Ingen aning om vad hon läste, men hon såg allt bra nöjd ut iaf!

Varken Sanna eller Maria kom. Svikare! Lame excuses båda två. Men sen kom jag och Emma fram till att vi ändå inte ville ha dom här. Ha! Vi hade det mycket bättre själva. Ohyes!

Grattis till Cissi som vann min och Emmas projekttävling :D Hur själva redovisningen gick har jag ingen aning om, men trots att jag kände mig som en turist lyckades vi få fram det vi skulle. Måste motvilligt medge att Carl var bäst. Inte för att han redovisade om SEB (den jäveln gav dom sjukt mycket kritik!) utan för att han verkligen...var bra! Man kunde liksom inte annat än att förstå precis allt. Sån ska jag också bli! Nångång...

Wie, donerade nyss en av mammas biobiljetter till migsjälv, så jag kollade med Sanna om vi inte borde gå på bio på lördag. Hehe. Jag vill se Låt den rätta komma in, men sen råkade jag nämna nåt om Rallybrudar, och den ville ju såklart Sanna se. Don't be such a pussy! Känner att jag behöver bli lite rädd ;) Yeah..

Hepp hopp, nu måste jag börja plugga på No:n seriously. Tack smack för att projektet och tyskan är avklarade! Vet inte hur tyskan gick.. Skulle ju iofs bara skriva en uppsats om nästan vad som helst, men, som sagt, mitt ordföråd är ju inte det bästa. Kändes som jag anväde ordet viel, gut och ich 1000 gånger. Men what the hell. Använde mig åtminstone av bisatser nårra gånger, vilket hon påminde oss om precis innan vi började skriva.

So long

Projekt

Har hållt på med projektet i princip hela dagen. Rätt skönt. Vi börjar få ganska bra kläm på det hela nu :D Har precis kommit på frågor till våran tävling! Självklart var det jag som kom på denna underbara idé, he he. Efterskolan kämpade ich und Emz oss upp för alla 100 backar, och jag hade sån timing och började näsbloa precis på uppfarten. Blodbrist soon maybe?
Happ, nu sitter Emma och skriver av det hon ska säga imorron. Sen byter vi, och efter det är det väl bara att öva på, I guess. ÅH! Emma är typ blind! Bara för att det råkade vara ett liiite längre mellanrum än normalt mellan två ord fattade hon inte meningen. Typ get   bigger. Hmm.. Vad kan det då vara? Men en jävla schnygg Powerpoint lyckades hon minsann knåpa ihop! Jag blev mäkta impad, hell yes!

Ikväll blir det Grey's. Mabye baby att Maria och Sanna dyker upp också. Dock är det ju cirkus 4 timmar tills dess, och på dessa 4 timmar är det meningen att jag och Emma ska lära oss vårt projekt utantill, på engelska, göra pangkakor (MUMS! Bästa förslaget Swetty!) och öva på No:n. Fuck tyskan! Jag litar på min naturbegåvning! Det enda jag skulle behöva är att lära mig aningens fler ord, och vem hinner det på one fucking day? Räcker väl med att jag lyssnar på min wunderschönes låt :D

Ich habe einen grossen Pimmel!

Nu ska kila ut till min lilla pulla i köket. Viele Küssen!


Stuck

Har drygt en å en halv sida kvar att skriva på engelska. Känns segt. Alltså, det är inte så svårt egentligen, det är bara det att det finns så mycket roligare saker att göra. Lyssnar på Amy McDonald - This is the life typ 10:e gången i rad nu. Så bra! Min tyska låt har fått konkurrens ;) Blev sugen på att läsa också. Läste sjukt bra böcker i somras. Beställde 12 böcker, varav 1 sög. Redigt hårt. Ganska bra chansat ändå. Man har väl känsla ;)

Sen är det ju det där jävla NOprovet också. Eller naturkunskap. Micke H blev ju sur på mig för att jag "fortfarande använder högstadieteremer". Whatever. Jag kanske är lite fast i det förflutna, hahaha. Haha, det är så fult att skratta åt sina egna skämt! Berättade en jätterolig sak för Diana idag, men hon skrattade mest för att hon tyckte jag var störd som skrattade åt mig själv :D Nån måste ju göra det med.

HAHA, innan, jag ba: "Pappa, säg nån kvinnlig kändis eller nåt som man stör sig sjukt mycket på." Han ba: "Vadå? Hilary Clinton?" Jag: "Neej, nån mer störig som man bara vill...typ skjuta." Pappa: "Men vad? Carolina Gynning?" HAHAHAHAHAHA!

Yes, nu äre mad! (som papsen tillverkat efter mina instruktioner)


Teamwork * 2

Ohyes! Igår hade jag och Mallan intervju med Per-Olof. Mallan hade minsann tänkt till ordentligt och tatt med massa energi så att våra hjärnor skulle vara vassa. Vilket dom var. Tyvärr var inte busschauförens hjärna lika vässad, och jag blev tvugen att ropa "Men vi ska ju stanna här!" i hela bussen för att han skulle fatta. Intervjun gick i alla fall SKITBRA! Han var så snäll. Hade förberett sig jättebra, lovade att ta reda på allt som inte var helt klart och det var bara så underbart! Jag hade kunnat redovisa redan imorron om det skulle va så! Allt bara fastnade! Jag kanske är kär :O Hahaha. Nee men om man jämför honom med min och Emmas kontaktperson är han ju typ Eric Mabius (- snyggheten då) medan hon är mamman i Hem till gården. Inte för att jag vet men mamman i Hem till gården är, men man kan ju tänka sig. Jag har ju så bra fantasi ;D

Det går väl hyfsat för mig och Emma med vårt projekt. Hade tänkt att jag skulle översätta allt på engelska idag, innan jag börjar med No:n. Och så får Emma sköta Power Point-presentationen imorron. Rättvist. Jag suger på presentationer. Sen imorron ska vi plugga hela dagen hemma hos mig, och se på Grey's(?). Och eftersom jag är så otroligt snäll är vem som helst välkommen att joina ;)

Jag kom nyss på jättebra rörelser till en låt, som jag tycker att min grupp borde ha med på vårt friskispass på gympan. Problemet är bara att vi hade sista gånge på oss att öva idag :/ Men jag gillar inte vår sista låt (trots att det var jag som valde den. Om jag tänker efter så var det jag som valde alla låtar, hehe). Och en viss person var ju då inte med idag för hon var ju sååå förkyld att det inte ens hördes på henne att hon var det. Hon var så säker på att det skulle ta ännu längre tid om hon var med och gjorde rörelserna. Men snälla lilla gumman, det är inget jävla intensivpass vi har utan 3 jävla uppvärmingslåtar varav en är enbart stretch! Sen hade hon mage att bli sur på mig för att jag krävde att hon skulle vara där 30 min tidigare nästa gång och öva in allt. Step off, bitch! Jag var ju inte dirket ensam på min sida. Och även om jag nu skulle vatt det hade det varit skitsamma, för jag har ju så rätt!

Nu känner jag att jag börjar bli lite okontrollerad; jag bloggar, spelar harpan, pratar med pappa och pluggar No. Så nu övergår jag till projektet. Enbart. Sen kanske lite tv? Yum ;)

Förresten, Rasmus sista dag idag. Trist :/ Kommer sakna honom.. Men vi lär ju ses en del ändå! :D

Smoke it!

Every way you look at this you lose

Sanna den jäveln svek mig! Hon sa att hon skulle komma å träna med mig, men så gick hon på ett annat pass. Pinsamt för mig som var snäll och tog fram grejer, haha. Det är okey :) Vad som är mindre okey är att när jag cyklade hem blev det, som alltid, väldigt varmt i backarna. Så jag tog av mig vantarna och höll dom i handen istället, och när jag ska ställa in cykeln i garaget ser jag att jag har tappat en vante. Jag kreverade! Det var bara till att cykla hela vägen ner igen och hämta den..

Familjen var och hälsade på farfar idag. Jag jobbade, och dom hann inte vänta på mig. Han mådde sämre nu.. Känns dåligt att jag inte följde med. Men dom bestämde sig för att åka i torsdags, när han fick åka till sjukhuset, och jag hann inte "avboka" mig. Låter som en urkass bortförklaring, men så var det. Det är så sorgligt, han blev verkligen en helt annan person efter det att han blev sjuk. Innan har han alltid varit sur och grinig och inte gillat barn, men allt bara vände. Man märkte att han ville leva, att han insåg värdet i alla små saker och händelser i livet. Hemskt att det ska krävas en dödlig sjukdom innan man kommer till insikt. Tror att alla, eller åtminstone många, borde försöka att uppskatta sin vardag och allt den har att erbjuda lite mer. Typ jag. Farfar är i alla fall fortfarande fast besluten om att han vill leva, och det är skitbra, för jag tror säkert att inställningen till problemet har stor inverkan på själva utfallet. Men jag vet inte...

Ska kolla lite på film nu.. Puss


Finnvedens lastvagnar

borde jag söka fakta om nu. Eller åtminstone komma på några frågor som jag och Mallan kan ställa till Per-Olof imorron. Varför bokade jag in intervjun imorron för? Kunde jag inte varit lite smartare och tagit den efter lovet? Fick typ black-out när vi snackade; han undrade om vi ville komma redan samma dag som jag ringde, och jag hade helt ställt in mig på att han skulle vara en jätteupptagen person, som med nöd och näppe lyckades klämma in oss i sitt tighta schema. Men det blir säkert fint. Vi ska ju vinna resan till Paris, ohyes! Baguett, oui! Vi hade ju varit så snygga i vita brallor och svart basker. Och en bagge i fickan, såklart. En lång, spröd bagge.

Jag är trött; hård dag igår. Gick upp halv 12. Egentligen vaknade jag typ 10, men så kollade jag på nån serie ett tag. Sen drog jag till Emma och snyltade på deras mat och fika. Egentligen var det meningen att vi skulle plugga, men vi kom liksom ingen vart. Och snart är det redovisning. Ohmy! Sen, på kvällen, var jag, Emma, Julia å Maria hos Sanna. Vi, eller rättare sagt jag och Emma, lagade hallonpaj och kollade på Charlies Änglar 2. Hahaha, hade glömt hur kul den filmen är!! Det var egentligen inte så jobbigt, men det var så jävla varmt! Och nej, det berodde inte på att jag blev affected av en viss person, utan för att dom hade sin jävla eld på. Som jag bara var tvugen att ställa mig lite vid. Vet inte hur många liter jag drack när jag kom hem, men tillräckligt mycket för att vakna 100 gånger iaf.

Pratade med Sanna i tele innan. Hon försökte lyna för mig. Jävla pucko :D Hahaha.. You can't fool me! Sen blev hon sur på mig för att jag sa att hon tänkte för mycket inside the box. Hårt. Hon ska få stryk på kombin sen.

Bye!

Helg?

Tydligen. Känns inte så. Ikväll blire jobb till 22, imorron projektplugg med min Porryss och på söndag ännu mer plugg, typ projekt 2, NO och kanske, kanske, kanske tyska.. Kommer ihåg rätt mkt av alla grammatik. Det jag däremot kommer köra på är orden. Jag och Cissi var på Pims och åt lite (skitgott!) och vi kom fram till att allt är Ingers fel eftersom hon aldrig lärde oss några ord. Vi har typ lärt oss....svag adjektivböjning. Och stark.
Men varför klaga? Tänk på barnen i Namibia.
Next - Coop. KOM Å KÖP!


Hey Schnuppa

Hellu.. Är helt död i kroppen efter en hård natt! Alltså jag låg på golvet. Sanna och Soffan sov här, och jag hade inte orkat fixa fram någon extrasäng (om vi nu har någon..), så jag fick offra mig och ligga på golvet. Det kunde ju varit mjukare om man säger så. Och varmare. Jag fick ligga på täcket och ha en filt över mig, så när jag vaknade (vilket hände ett antal gånger) var jag skitkall! Vid typ 4 eller nåt fick jag nog och hoppade upp i sängen, så Soffan fick lägga sig på golvet :D hahaha.

Hade min sista medmeravärvningsdag idag. Skulle cykla dit, och bromsarna är urkassa; det funkar inte ens att bromsa om man kör på en raksträcka. Jag vet inte hur många jag höll på att köra in i :S Måste seriöst fixa min Spirit Flyer snart. Klantigt nog har jag tappat nyckeln, och sedan inte orkat gå ner med den till cykelaffären. Maybe i helgen? Eller kanske nästa vecka...
Hur som helst, det var inte alls kul att jobba idag. I princip ingen var intresserad av något - jävla lågkonjunkur - och alla var allmänt otrevliga. En gubbe var snäll, han trollade lite för mig, och jag låtsades vara jättefascinerad trots att farfar gjort sånna trick för mig i 100 år.
När jag äntligen slutat sen, och är lättad över att få slippa tjata på varenda kund, träffar jag Maria. Så jag frågade henne om hon ville ha tillbaka skjortan, och hon ba: "Nej, vi tänkte göra ett race till om ett tag, så du kan ju behålla den." Jag ba: "Hehe, va kul, säg bara till!" FAN OCKSÅ! Jag kan inte sånthär! Är helt enkelt inte lämpad för att övertala folk. Blev ju till och med ägd av en tant som stod intill mig och plockade upp strumpor. Hon kom fram när jag försökte få en velig tant att skaffa shop-express och började förklara allt för henne. Men hallå? Jag fick inte en syl i vädret. Sen när tanten gått sa hon: "Det är så du ska göra! Du måste förklaaaraaaa." Där rök mitt självförtroende, yes.

Eftersom jag är den enda ansvarsfulla i familjen ställde jag upp på att laga mat. Det blev thaigrytan - mitt egna recept och det godaste som finns! Fråga Emma själv! Nu sitter jag här. Ska plugga. Fe-prov imorron. Egentligen vill jag kolla på en helt annan grej :) Maybe later..

Åh, förresten! Fick reda på att vi hade tyska prov på torsdag idag. Alltså vi fick reda på det idag och vi ska ha det nästa torsdag. Det går ju inte! Never ever att jag hinner plugga nåt på det, jag har ju projekt * 2 + No-prov. Problems, problems. Jag måste ju få MVG i tyska. Verdammt!

Yesboxxx

Haha, min lycka över att äntligen ha lyckats boka in mich und Swetty på en intervju förstördes ganska fort av en viss Ellen. "Men klockan 1? Är det inte då vi har marknadsföringsprov?" Jag dog. För en kort stund iaf. Men Jessycat und Dirtyemz lyckades övertala den konsekventa Monica om att få göra provet tidigare. Ack så synd att Emma missar sitt programelevråd och jag missar klassrådet. Hur ska dom klara sig utan sin klassman? :O Yeye, är man bäst så är man!

Företagargymnasieprojektet började idag. Jag och Mallan ska teama, och vi hade planerat allt! Vi ville ha Furhoffs och så skulle vi göra värsta bästa projekten och vinna en resa till Paris. MEN den konsekventa Monica ville inte ge det till oss bara för att vi inte hade gått dit och frågat (har kvinnan ingen förståelse för hur jävla mycket vi har just nu?), så vi fick dra lott... Malin drog, och vi fick FINNVEDENS JÄVLA LASTVAGNAR! VA FAAAAN!??? Jävla Oscar och Carro som fick vårat Furhoffs. Nu är det krig! Vi tjurade en stund, principsak liksom, men sen ryckte vi upp oss, ringde Per-Olof och bokade in oss på intervju redan på måndag. Han lät åtminstone snäll. Så nu tar vi nya tag. Vinna, vinna, vinna!

Nu ska jag plugga, sen vid 6 bär det av till Coop för lite information för alla extraanställda (haha, råkade skriva sexanställda först, så kul!!) och efter det blir det Grey's at my place med Sannababe, Soffan Lund och Holy Mary (?). Thumbs up på det, ohyes. Alltså jag måste bara säga att Bombe med Die Prinzen är ju sjukt bra! Till o med Emzz gillade den ;D Jag röstar för att vi ska åka till Tyskland med vår tyskagrupp. Eller ja, jag och Cissi kan iaf åka. Hela tyskland är ju sååå underbart, om man ska tro min tyskalärare iaf. "Det här stället måste ni verkligen besöka", "Detta är ett av tysklands finaste ställen", "Berlin är så bra", "Dom har så fina stränder" und so weiter.. Äh, jag vill till Bayern och åka skidor med Rickyboy. Inspelning av "Skidskolan" kanske?

AUF WIEDERHÖREN!


Einfach explodiern

Sprang i morse. Alltså nyss. Det gick bra, tills jag kom till dom jävla backarna. Trodde inte att det skulle vara jobbigt! Men ack! Jaja, nu äter jag skinkmacka och fil med banan, mums! Funderar på att ringa till Skövde Mejeri igen. Måste bara lyssna klart på en låt :D Nån tysk grupp, haha. Men den är skitbra! Tyska är ju ett så vackert språk. Förförande...
Hepp, får väl ta att ringa nu. Fan, är det alltid samma person i växeln? Hon måste ju tro att jag är störd! MEN YEEES! Kvinnan svarade! Och hon var trevlig! Friday klockan 1 it is! :D Åh, you made my day! Yesyesyesyesyeeeeessss :D Emma kommer bli så stolt över mig! Bäst för henne att hon blir det iaf..

HEJDÅ!


Företagsekonomi/blogg

Kör någon slags mix av att både skriva här och samtidigt öva till mitt prov. Det kommer säkert gå skitbra!

1+1=3 = Synnergieffekt.
Damn, jag glömmer hela tiden bort det ordet. Har stört mig på det hela tiden på Friskis. Var där och körde spinning och gymmade lite. Körde spin intensiv, dvs det passet som alla veteraner med rediga spinningskor och rediga cykelbrallor med rövdämpning går på. Sån är inte jag! Men iaf, jag satt där på min cykel och trampade, innan vi hade börjat, och lyssnade på musik. Så kollar jag runt lite och får syn på en tant typ breve mig, som gav mig nån slags arg bitchblick. Sen kollar hon ner på mina shorts som om hon ville få mig att fatta hur "oklädd" jag var. Jävla oldie! Sen innan passet skulle börja tänkte jag lite diskret fråga hur många intervall-låtar det var med, och hon, Anette, sa att det var 2. Jag ba: "Neeeej.." Och tantfan kollar surt på mig igen. Förutom hon så gick allt skitbra! Körde lite på gymmet med sen, trots att jag var röd som jag vet inte vad. Jag hatar det, haha!

Oookay, nu måste jag plugga lite.. Paus, paus.

Nej, jag ångrade mig! Jag skriver klart här först och pluggar sen. Om sanningen ska fram så blev jag illa tvungen att sätta på "Hujeda mig..." Den är så bäst! EEEEEEEEEMIIIIL, förgrömmade onge!

Jag börjar få lite smått panik på vårt projekt nu. Faktiskt. Igår ringde jag vår kontaktperson typ 100 gånger, och tillslut lyckades jag äntligen få tag på henne. Kan ju inte direkt påstå att hon var så värst trevlig. Redigt bitchig faktiskt! Jag ansträngde mig verkligen för att vara trevlig.. Gillade inte henne nåt vidare förra gången heller. Hon verkade så himla misstänksam och blev sur om vi ställde motfrågor. Man började nästan undra vad det är för fuffens som försigår där på Skövde Mejeri. Kanske ett kärnvapenprogram? Allians med Nordkorea :O Idag ser det inte dirket ljusare ut för min och Emmas del. Vi ringde 1000 gånger, men inget svar där inte! Skulle iaf spela in ett meddelande, så sa jag mitt mobilnummer, och för att låta lite extra proffsig tänkte jag att jag skulle säga det igen, så jag ba: Mitt nummer är blablabal, alltså 070 HAHAHAHAHAHA 2hahahhahundrahahah60..." Fuck! Och allt var Emmas fel! Hon började asgarva när jag gjorde min alltså-grej. Det är kört! Hon kommer tro att vi är helkörda och totalvägra oss :(

Bye bye!



Mmm, mc-donaldsglass!<3


Another head aches, another heart breaks

Vaknade halv 5 och kunde inte somna om. Så nu ger jag upp! Kan lika gärna sitta här och lyssna på musik istället :)
Matteprov om 2 timmar!! Hur ska detta gå?

Haha, snackade lite med Josse igår! Hon anklagade mig för att han spanat in nåns röv! Jag typ dog! Hon ba: "Men var det inte du som sov över med någon som hade så stor röv att du inte kunde sova, utan bara låg och kollade på den?" Jag ba: "Eh, nej, det var inte jag!" Hon: "Men, jag är så säker på att det var du..." Hahaha, det var så kul! Ofta jag skulle spana in nåns röv liksom!

Lyssnar på "The weakness in me" nu. Måste vara en av dom finaste låtarna som gjorts.. Blir lika rörd varje gång. Typ. Aja, jag har i alla fall en mkt trevlig dag framför mig: Först skolan, med matteprov, sen plugga FE hela dagen. Förutom att jag ska till Friskis med, men det är ju skoj! Måndagar är alltid så sega... Skulle mycket hellre vilja ha onsdag så jag kan kolla på Grey's med Sannie und Soffi! Fast jag råkade visst söka lite på youtube + att Sannajäveln berättat det som jag inte såg på youtube. Fucking biaaatch..

Duscha nu! So long!


Come on Mowgliboy, jump for me!

Shallaauu.. Sov till halv 12 idag, och det var så SKÖNT! Hade lätt kunna nana nårra timmar till, men Sanna tjatade om frukost så jag fick pallra mig upp. Sen gjorde vi i princip ingenting i nån timme och efter det drog vi ner till stan. Sannie bjöd mig på en macka på Rådhuset. Fast hon fick iofs den gratis, men ändå.. Tacos very muchos!

Jobbade från 17-20. Inte så länge så det var helt ok. Förutom att jag var svintrött och att det kom en tant som verkligen stank parfym, tvål, blomrabatt, kofta och jag vet inte vad.. Kunde ju knappt andas! Det är ett under att jag fortfarande är vid liv!

Oookay, imorron - matteprov. Vilket innebär att jag egentligen ska plugga. Men det går inte så bra. Jag typ intalar mig själv att det inte finns något att plugga på, vilket är en stor fet lögn för jag har ju faktiskt 4 stenciler. Minst. Sen så har jag fått "Fly on the wings of love" på huvudet också, och det om nåt måste ju vara en giltig anledning till att skjuta upp pluggandet lite. Menar, hur ska jag kunnde koncentrera mig med jävla Olsenbrothers i skallen??? Och sen så är det ju sååå mycket roligare att spela Mujaffa och banga hot, blonde chicks ;D BYE!



How I wish, how I wish you were here..

Pussy!

Jag lovade Josse att blogga. Så nu gör jag det. Men bara för det kommer jag inte på nåt vettigt att skriva... Fast vem säger att det måste va vettigt? ;) Uttalas det förrsten vettigt, men två t, eller vetigt? Eller är vetigt mer mjöligt? Det låter allt lite småmjöligt.. Men pappa har alltid sagt vetigt. Hur rätt han nu har..

Anyway, jobbade från 9-14 idag, vilket var mucho segos med tanke på att jag la mig typ 2, tack vare Sanna som lyckades övertyga mig typ 50 gånger att "bara prata liiiite till".. Så mina 5 timmar på Coop kändes mer som 5 dagar, och min säng dök upp i mina tankar minst varannan minut. Förutom när jag kom att tänka på att det var idag som AC/DC biljetterna släpptes. Då fick jag skitpanik och bad till Gud (det funkar faktiskt! Jag och Jossiboi bad alltid till gud när vi var små och spelade Kellogs Frosties med den sexiga Tony Tiger som man kunde se snoppen ibland när han stog still. Vi sa i alla fall att det var hans snopp. Egentligen var det nog hans svans, men snoppar är ju såååå mkt roligare! Förresten så är det kanske lite fel att säga att vi spelade för i själva verket var det jag som spelade medan Josse gjorde frisyr på mig. Det var till mycket stor hjälp; hade aldrig klarat att varva spelet annars! Frågan är bara om det var Guds hjälp, Josses frisyrer eller mina skills som gjorde Tony så bra. Eller kanske att det var mina stålarmband, dvs en blå och en rosa tofs jag alltid hade på min arm, som jag fått av mitt livs kärlek, som desvärre dissade mig några år senare för min bästa kompis... Men det har jag ju såklart kommit över nu!..) att Sanna kom ihåg att beställa.
När jag väl slutade var jag så trött att jag helt glömt bort allt som hade med biljetter att göra. Men så tar jag fram min mob, och får se att Sanna ringt som en annan galning, typ vad är det med dig, crazy? Och the woman har beställt biljetter!!!! YEEEEEEES! Och jo, Sanna, AC/DC är fan så mycket coolare att se än Kiss. Jag var helt WOHOO när vi skulle se Kiss, men nu.. ooohh.. nu är jag helt WOOOH, AHHH, YEEE, SHIIIT, OH MY FUCKING GOD! Detta är stort! 22:a Februari 19:30 i Globen, då jävlar! Awesome!

Familjen är nere i stugan nu - mycket skönt! Så jag planerade att jag skulle sitta hemma hela dagen och plugga matte. Jag kom hem typ 4, och jag har fortfarande inte öppnat boken. Great Jessica, du är ju such a smartass! Jag har ingen motivation till nåt nu. Fast i morse när jag vaknade var jag stensäker på att det skulle gå skitbra att plugga. Kände mig så glad! Vet inte varför, men man ska ju inte klaga. Jag har typ varit helt död sen skolan började och den känsla jag hade i morse var helskön! Jag blev så glad att jag var glad = ännu gladare! Alltså om man bortser från att jag skulle jobba. Nu är jag inte lika glad längre.. Eftersom det inte funkade att plugga tänkte jag att jag kunde ju sätta mig på balkongen och tänka lite. Inte ofta man har tid till det liksom. Så jag satte mig där och tänkte, och det slutade med att jag fick så jävla dåligt samvete för jag lyckades bara tänkta på dåliga saker. Kände mig allmänt low... Jag ställer bara till det för mig själv när jag tänker. Kommer bara på alla de saker som jag tränger undan och blir allmänt förvirrad. Allt bara samlades till en stor klump, och det enda jag kunde tänka var: Vad är jag för jävla typ egentligen!? Bestämde mig för att stoppa undan all skit och låssas som att jag aldrig ens märkt det. Ringde till Jossan och pratade av mig lite.. Det kändes bra. Jag saknar dig! Vi måste ses snart.. Utforska Helsingborgs bakgator, för vi har ju iiingen aaaaning om vad som finns där, he he.

Happ, så nu sitter jag här och lyssnar på musik, som jag egentligen inte gillar men av någon okänd anledning bara var så illa tvungen att lyssna på om och om igen, och funderar på om det inte är läge att börja plugga snart. Vem är så jävla pantad att dom sätter ett svinsvårt matteprov på måndag morron!?? Gah! Sanna ringde nyss, sa att hon inte var klar på rådhusfesten förrän typ halv 12 - 12. Inte för att det gör mig något. Bara mer tid att plugga. Dom hade skitkul. Hon lät jätteglad :) Varför har inte jag skitkul och är jätteglad? Varför har jag ett jävla matteprov? Varför, varför, varför.. Fan vilken bölis jag är. Sitter här som en och annan nolifer och lyssnar just nu på nån sorglig kärlekslåt.. Yaya. Blev sugen på att spela Guitar Hero. Eller köpa en tv-seriebox. 

Matteboken väntar. So long!

RSS 2.0