Back on track!

Inte för att jag nånsin varit on track, men ändå.. Man kan ju alltid låtsas. Är i alla fall tillbaka i Skövde från Sbg och Romina - kommer saknar dig - igen.. Haft det mycket bra :) Hade mer än gärna haft en aning längre semester, men ack.. Jobb, jobb, jobb som gäller nu. Känns lite weird att detta egentligen var min lugna period först, och nu helt sådär ska jag jobba 12 dagar i rad. Börjar ju undra vad som hände. Men ja, pengar är alltid trevligt.

Nyss varit hos Rasmus och haft det mys. Jag lagade mat (i vanlig ordning), sen kollade vi på Svensson Svensson och L-word (TACK Razz!!!!) ;D HAHA, älskar Sara i Svensson Svensson! Så underbart kul! Blev sjukt trött tillslut, och Rasmus sa att jag var som en Zombie. Jag råkade liksom sitta och kolla rakt in i väggen utan att reagera i typ 5 min. Självklart lyssnade jag ändå ;) Allvarligt alltså.

Okey, huset är precis lika stökigt som när jag lämnade det för lite mindre än två veckor sen. Hallå? Det minsta man kan begära är väl ändå att någon kommer och städar åt en.. Mitt täcke och lakan ligger ihoprullade till en boll i hörnet på sängen (det kan knappast varit jag som lagt det så!), köket ser ut som tredje världskriget och bara tanken på att gå in dit och städa tar livet av mig hundra gånger om (utan att överdriva), det ser ut som om en orkan varit i mitt rum och jag har tusen kläder att plocka in i min garderob som är en enda röra. PLUS att jag måste vattna alla blommor, ta in posten och helst klippa gräset också. Jadu.. Den dan, det livet!

Nej, nu ska jag ta tag i mig själv och packa upp min väska. Det är det minsta jag kan göra.. Shit, vad är problemet? Jag har äntligen chansen att spela vilken musik jag vill, hur högt jag vill, och jag lyssnar på Enrique Iglesias och Systrarna Graaf.. Ja life's a bitch and then you die!

RSS 2.0