Gratis godis på Kvantum!

Jaa, det är faktiskt sant; Kvantum, som annars brukar va rätt snåla (har liksom bara en sort av Ben&Jerry glassen - vanilj. Hur tråkigt är det inte med vanilj!? Det blir ju så jävla dyrt om man köper vanilj: För det första så kostar B&J 50 spänn och för det andra måste man komplettera vaniljglass med massa kolasås, banan, hallon och grädde + maränger, och då är vi upp i skyhöga kostnader!!! Fattar ni vad jag just gjorde? Jag har nyss, för er som inte fattade, knäckt Kvantums affärsidé - Dom försöker ha så mkt "basvaror" och "lyxvaror" som möjligt, och på så sätt blir alla kunder tvugna att köpa massor av allt för att få en bra mix. GOD DAMNED, I AM SMART!) delar ut godis heeelt gratis! Visserligen så är det sånna sexpack Maoam, men what the hell! Alla vet ju att gratis är gott, och jag kan inte säga annat än att dessa smakade myyyycket bätte än vad de gör om man betalar för dem. Så alla som inte vatt där, gå dit innan det blir för sent!!!

Hehe, oj! Detta skrev jag typ i... tisdags? Råkade av någon okänd anledning inte publicera det.. Men, it's not too late  yet! Var faktiskt där nere innan och köpte frallz till mig, Sanny und Svetty, och då hade dom, tro det eller ej, fortfarande kvar gratisgodis!!!! Så skynda, skynda, skynda ;D

Men yes, Sanna å Emma sov hos mig inatt. Bara jag hemma här ju :) wiehoo! Gjorde inte så mkt igår.. Jag lagade min thaigryta och hallonpaj med vaniljvisp (fast Emma å Sanna hade vispgrädde till! Åååh, kan man ju inte haaaa!), vilket, såklart, var jäääättegooott!! Och så kollade vi på "Mitt stora feta grekiska brällop" också. Tog typ 100 år att välja film, eftersom en viss Sanna inte kunde offra sig för oss andra utan tvunget skulle ha en annan åsikt. Bara jävlas hela tiden! Kollar förresten på film nu med! Eller ja, dom kollar på film och jag sitter här och bloggar.. Men vadå? Emma tjatar ju jämt och ständigt om att jag ska göra det, så nu gör jag det! Nöjd?! - you better be!

Happ, sen ska jag jobba. Vid 6 alltså. Vilket betyder att jag kommer att få sova completely alone inatt. Scary! Alltid massa skumma ljud från ovanvåningen :S Lite konstigt med tanke på att vårt hus är i ungefär samma storlek som en skokartong, så man borde ju hört om nån gick in liksom.. Kan bara betyda en sak; Spöken!
Förresten så har vi köpt ett hus nu :D Finally kommer jag slippa min lilla tändsticksask! Den har stunden har jag fan i mej väntat på det senaste året. Wohooo! Dock kommer det att dröja cirkus 3 månader innan vi flyttar in, men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge, he he he.

Funderar på att gå upp och vara lite social nu; jag är ju trots allt herren i huset nu. Måste vaka över mitt revir på bästa sätt.. Såååå so long!

image11


RSS 2.0